Anoniem op het internet

Anoniem op internet

Wij weten allemaal dat anonimiteit op het internet een illusie is. Ook al probeer je nog zo hard om alles te verbergen, het blijft een feit dat al jouw online acties een digitaal spoor achterlaten. De meeste mensen zullen hier echter niets mee kunnen, maar er zijn altijd uitzonderingen…

Hoe moet je omgaan met anonimiteit op het internet? In hoeverre is het belangrijk om deze te waarborgen? Ik heb eerder gezegd dat een Domina, als Zij niets van zich wil laten zien en niets persoonlijks wil mededelen, waarschijnlijk fake is.

Waarom zou Ze anders niets over Haar persoonlijke leven willen vertellen? Ik weet dat deze bal vroeg of laat naar Ons teruggekaatst gaat worden. Artemis, Eleonora en Ik laten immers nauwelijks iets over Ons privéleven los.

Toch ben Ik van mening dat het in dit geval anders ligt. Wij zijn namelijk niet op zoek naar slaafjes. De website is voor Ons een hobby en Wij proberen zoveel mogelijk mensen te bereiken. Wij delen kennis. Wij zijn niet op zoek naar meer dan dit, dus waarom moet Ons privéleven erbij betrokken worden?

Ik kan nu al zeggen dat Wij nooit en te nimmer foto’s van Onszelf zullen plaatsen. Waarom niet? Omdat Wij niet herkend willen worden. Wij willen niet gekoppeld worden aan de informatie die Wij publiceren. Dit heeft niets met schaamte of met fake zijn te maken, dit is simpelweg een kwestie van privacy.

Als je regelmatig het nieuws volgt, dan ben je vast weleens tegengekomen dat een werknemer of werkneemster ontslagen werd naar aanleiding van een Facebook account. Diegene plaatste bijvoorbeeld negatieve uitingen over zijn/haar werkgever online of kraakte het bedrijf af. Het komt ook steeds vaker voor dat bij sollicitaties de sollicitant gegoogled wordt…

Wat denk je dat het voor Ons zal betekenen als Wij aan Onderdanigeman.NL gekoppeld worden? Ik kan je nu al zeggen… niet veel goeds. Voor Mij zal het misschien nog wel het zwaarste meewegen, omdat Ik in de hulpverlenende sector kom te werken. Ik kan niet het imago hebben van iemand die doordeweeks mensen oplapt en in het weekend mensen afranselt…

Het wordt voor Ons ook steeds moeilijker om Onze anonimiteit te waarborgen, omdat Wij steeds meer bezoekers op Onze website krijgen.

Wij hebben vele honderden bezoekers per week. Als Wij foto’s zouden plaatsen, denk je dan echt dat Wij nooit herkend zullen worden?

Gelieve Onze privacy te respecteren en hierover niet te zeuren. Ik durf te wedden dat jij ook niet jouw echte naam in jouw BDSM e-mailadres gebruikt…

Dominante groet,

Deana

2 reacties op “Anoniem op het internet

 • 8 januari 2012 om 01:11
  Permalink

  Helemaal waar en groot gelijk. Het is triest dat je in Nederland eigenlijk al niet jezelf mag / kan zijn

  Beantwoorden
 • 11 januari 2012 om 21:48
  Permalink

  Een draaideurpatient ! Dat lijkt me wel wat: in het weekend ‘afgeranseld’ worden en doordeweeks weer opgelapt, vertroeteld worden. Daar zou ik voor gaan.
  De eerste zorgverzekeraar die deze therapeutische behandeling in het basisapakket opneemt is gezien.
  (Deana, echt ik was het niet! het was een ander; ik bedoel het zo kwaad nog niet . . .).

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V