Kerst met de Domina’s

De beroemde custardtaart ;)

De hele maand valt Eleonora Mij al lastig met vragen over kerst. Wat doe Ik met kerst? Waar ga Ik heen? Wat trek Ik aan? Iedere keer als Ik aangaf dat Ik nog niet zeker was over Mijn plannen, gaf Eleonora aan dat Ik Kerst absoluut met Haar en Artemis door moest brengen.

Ik hield de boot af, omdat Ik nog niet zeker wist wat Mijn familie en vrienden gingen doen. Helaas is het niet makkelijk om Eleonora af te wijzen. Tijdens Onze lunch in La Place twee weken terug, gaf Ik zuchtend toe en ging Ik ermee akkoord om Kerst bij Haar en Artemis door te brengen.

Geplezierd klapte Eleonora Haar handen op elkaar en zei Ze dat Ze het één en ander moest regelen. Ze liet er geen gras over groeien en Ze ging er gelijk vandoor, terwijl Ze Mij verbaasd bij La Place achterliet.

De daarop volgende dagen kreeg Ik een hoop sms’jes van Eleonora. Eleonora bleef maar vragen naar kleding. Ze wist niet zeker wat Zij aan wilde doen en Ze wilde weten wat Ik aan zou doen. Ze bleef maar doorgaan over één van Mijn zwarte jurkjes met kant.

Om van Haar af te zijn, beloofde Ik dat Ik het aan zou trekken. Nog geen twee uur later kreeg Ik een sms’je of Ik ook geen rood jurkje had… Rood vond Ze wel wat meer bij kerstmis passen. Pff… Ondertussen wilde Artemis afspraken maken over wie het etentje zou regelen en of Ik in ieder geval het toetje zou maken.

Tijdens Mijn grote boodschappenbesparing experimenteerde Ik met enkele recepten en Ik kwam al snel uit op een recept voor custardtaart. Het kost slechts twee euro om te maken en smaakt heerlijk!

Artemis stond erop dat Ik deze taart zou maken. Aangezien Ik de weddenschap van afgelopen week gewonnen heb, kwam het etentje voor Haar rekening. Al snel kreeg Ik nog meer telefoontjes om Haar te helpen met het kiezen van recepten.

December is absoluut een drukke maand! Zeker met twee stalkende Domina’s. Toen wist Ik echter nog niet wat voor enorme verrassing Ze voor mij gepland hadden!

Zondagochtend kreeg Ik een sms’je van Eleonora waarin stond dat Ik Mijn rode galajurk aan moest trekken. Dit vond Ik al een beetje vreemd. Galakleding voor een kerstdiner? Laat me raden… Mijn haar moet ook worden opgestoken?

En ja hoor, om drie uur belde Eleonora om te vragen of Ik al bezig was met Mijn haar en make-up. Ik had nog “maar” drie uur tot Ik opgehaald werd. Om vier uur kreeg Ik het volgende telefoontje… Zonder te kijken, wist Ik al dat het Eleonora was. “Gebruik Je geen zwarte eyeliner? Ik vind dat echt niet staan! Daar krijg Je zo’n vuile blik van!” Pff… Lang leve Kerst? Vrede op aarde?

Om vijf voor zes belde Eleonora Mij op om te vragen of Ik al klaar was. Toen Ik hierop bevestigend antwoordde, vertelde Zij Mij dat Mijn vervoer al voor de deur stond. Ik pakte Mijn jas en de taart en deed de voordeur open. Tot Mijn grote verbazing zag Ik een enorme limousine in de straat staan.

De chauffeur haastte zich naar Mij toe om Mij in Mijn jas te helpen en om de taart van Mij over te nemen. Vervolgens hield hij de deur van de limousine voor Mij open. Vol verbazing stapte Ik in. Wat hadden Artemis en Eleonora in vredesnaam gepland?

Na een aantal omwegen om Mij te verwarren, stopten W/we uiteindelijk toch bij Artemis voor de deur. De chauffeur haastte zich naar Mijn deur om deze voor Mij te openen en hielp Mij met uitstappen. Nadat Ik uitgestapt was, haastte hij zich naar de voordeur om voor Mij aan te bellen.

Precies op het moment dat Ik zelf voor de voordeur stond, werd deze opengedaan. Ik zag in één oogopslag dat er een onderdanige man voor Mij stond. Zijn hele houding straalde nederigheid uit. Deze slaaf was gekleed in pak.

Toen Ik de hal inliep, zag Ik dat er nog vier slaven in pak stonden. Degene die de voordeur opendeed, nam de taart van de chauffeur aan en nam naast de andere slaven plaats om tegelijkertijd een buiging te maken om Mij te begroeten.

De eerste slaaf haastte zich vervolgens om Mijn jas aan te nemen, terwijl de tweede slaaf vroeg of Ik iets wilde drinken. Ik was zo overdonderd dat Ik niet eens merkte dat de chauffeur er al vandoor was. Toen Ik de woonkamer binnenliep, werd Ik hartelijk ontvangen door een breed grijzende Eleonora.

Zelfs Artemis had een glimlach op Haar gezicht! Toen Ik vroeg wat dit allemaal was, zei Artemis: “Weet je nog die film die we van de week keken? Toen zei Jij dat het jou heerlijk leek om als een Prinses te leven met een dozijn bedienden die voor jou klaar staan. Een dozijn werd echter een beetje veel in dit huis.” Eleonora: “Wij hopen dat vijf speeltjes ook voldoende is!”

Nee, dit zijn niet zomaar vriendinnen. Wij hebben zo Onze meningsverschillen en kleine ruzietjes, maar op deze Vrouwen kun je een huis bouwen. Geen wonder dat Zij het de afgelopen weken zo druk hadden! Ze wilden Mij opvrolijken na een maand met tegenslagen en hebben daar enorm veel moeite voor gedaan.

Ik ga verder met nagenieten van de geweldige kerst die Ik gehad heb. Ik zal meer over Onze kerstavond vertellen in Mijn volgende blog.

Met een genietende en dominante groet,

Deana

Benieuwd naar het vervolg? Lees snel Kerst met de Domina’s (2)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V