Wat gebeurt er wanneer je de verkeerde Meesteres boos maakt?

Mindfuck op wc

Aangezien Ik druk ben met een project, heb Ik vorige week geen tijd gehad om Mijn blog te schrijven, maar vorige week is er wel het één en ander gebeurd! Daarom heb Ik besloten om er alsnog over te schrijven. Beter laat dan nooit, is het niet? 😉 Ik ben namelijk nogal ondeugend geweest en Ik heb Mijn eigen regels gebroken.

Vorige week heb Ik met een subje van een BDSM jongeren chatbox afgesproken. Niet omdat Ik dit zo graag wilde, maar omdat Ik de desbetreffende persoon een lesje wilde leren. Ik heb het over een 22 jarige transseksuele switch.

De persoon in kwestie is een m/v transseksueel en ondergaat een hormoonbehandeling om een vrouwelijker figuur te krijgen. Ik zal haar voor het gemak lara noemen.

Lara is nogal vol van zichzelf. Ze denkt dat IEDERE Dominant achter haar aanzit, omdat ze o zo sexy is. Dominanten willen alleen maar in haar broekje komen. De slaven zijn uiteraard nog erger. Iedere slaaf wil haar dienen, omdat ze zo perfect en zo vrouwelijk is.

Ik neem aan dat Ik hier niet aan toe hoef te voegen dat ze vreselijk aanwezig is op de chatbox en bij iedereen om aandacht schreeuwt. Ze loopt met iedereen te flirten en als er een man hapt dan reageert ze met:

“Ieh, weer zo’n viespeuk die denkt dat ik door hem verkracht wil worden!”

Of:

“Haha weer zo’n sukkeltje die denkt dat ik hem wil domineren. Ze zijn zo wanhopig dat ze zich allemaal aan mijn voeten werpen!”

Et voila, drama is gecreëerd. Hierdoor ontstaan de nodige discussies op de chat zelf en word Ik onnodig lastig gevallen door mensen die niet voor zichzelf kunnen denken en Mijn mening over de situatie willen. Dit kan Ik natuurlijk niet accepteren.

Het duurde dan ook niet lang voordat ik lara’s volledige aandacht had. Ik negeerde haar, Ik weigerde haar privégesprekken en als ze Mij aansprak op de chatbox, liet Ik bitchy weten dat Ik niet met haar wenste te communiceren. Wat is dit nou? De perfecte lara afgewezen? Dit kan ze natuurlijk niet pikken…

In één klap stond Ik boven aan haar versierlijstje en Mijn plan begon vorm te krijgen. Lara deed alles om Mijn aandacht te trekken en Ik deed alsof Ik steeds meer onder de indruk van haar raakte.

Ik wist door de gesprekken die Ik wel eens meelas op de chatbox dat lara naar dezelfde universiteit gaat als Ik. Dit maakte afspreken alleen maar makkelijker. Zeker nadat er een open gasthoorcollege werd gegeven over transseksualiteit.

Dit sloot mooi aan op Mijn psychologielessen en lara is natuurlijk ook geïnteresseerd in dit onderwerp. W/wij spraken bij dit college af om daarna wat te gaan drinken en te gaan shoppen.

Ik was te vroeg voor het hoorcollege en Ik dwong mezelf om rustig te worden. De zenuwen voor Mijn plannetje begonnen behoorlijk de overhand te krijgen. Was het wel legaal? Zou Ik een strafblad kunnen krijgen? Zo ernstig was het niet, toch? Of wel…?

Al deze zenuwen waren in één klap weg toen Ik lara zag. Ik weet nu nog steeds niet hoe Ik die eerste indruk moet beschrijven. Lara zag eruit als een goedkope prostituee. Een slecht geschoren prostituee…. Felle kleuren, visnetpanty, te kleine en te strakke kleding, plamuurlaag make-up en een afschuwelijk zoete parfumwalm. Ik weet niet precies wat Ik verwacht had, maar dit was het niet…

Lara wilde Mij begroeten met een kus en daar was Ik al helemaal niet van gediend! Ik liet zonder pardon Mijn boekentas op haar tenen vallen. Ik draaide Me om en Ik liep de zaal in. Ik keek niet om, maar Ik wist dat ze Mij volgde met Mijn tas. Voordat het hoorcollege begon, maakte lara van de tijd gebruik door deze te vullen met wanhopige pogingen om met Mij te communiceren.

Ze blaatte over hoe geweldig het is om eindelijk iemand te ontmoeten die niet direct de kleren van haar lijf wilde rukken… Wat ze verder zei kan Ik Me niet herinneren, want voor Mij klonk het allemaal als “béééééhhhhh”. Arrogantie is al afschuwelijk, maar misplaatste arrogantie is nog erger…

Ik voelde Me opgelucht toen het hoorcollege eindelijk begon. De eerste fase leek eindeloos lang te duren… Ik wilde pauze! De kinderachtige briefjes die lara continu doorstuurde maakte het er niet bepaald beter op. Met de grootste moeite deed Ik alsof Ik een beetje in haar geïnteresseerd was.

De pauze liet nu toch echt te lang op zich wachten! Ik nam daarom het besluit om lara een briefje te sturen. “Ik heb zin in iets spannenders en Ik kan het hier niet meer uithouden. Kom Mij over 5 min achterna.”

Bewust keek Ik lara niet aan terwijl Ik de zaal uitliep. Opgelucht leunde Ik tegen een muurtje en Ik controleerde voor de duizendste keer of Ik wel alles in Mijn tas had gestopt. Na twee minuten zag Ik lara naar buiten lopen. Had Ik niet de opdracht gegeven om vijf minuten te wachten? Nog ongehoorzaam ook…

Ik zei tegen lara dat ik eerst langs het toilet moest. Dit vond ze geen probleem. Ze wilde zelf ook wel even haar make-up bijwerken… De toiletten op de universiteit zijn enorm groot. Er staan zeven tot twaalf wc-hokjes naast elkaar.

Natuurlijk hangen er ook de nodige wasbakken en spiegels. Ik beveelde lara om Mij te volgen naar de derde verdieping. Ergens achterin is namelijk een toiletruimte die niet vaak gebruikt wordt… Hier had ze uiteraard wel oren naar.

Ik plaatste Mijn handtas op de wasbak en Ik pakte Mijn lippenstift eruit. Terwijl Ik Mijn lippen langzaam van een rood kleurtje voorzag, zag Ik lara vanuit Mijn ooghoek naar Mij staren. Het verbaasde Mij dat ze geen verfroller uit haar tas tevoorschijn haalde om haar make-up bij te werken.

Ik stopte Mijn lippenstift weg en Ik liep langzaam op lara af. Tot Mijn goedkeurig zag Ik dat lara nog steeds naar Mij staarde. Dit ging makkelijk worden! Verleidelijk duwde Ik Mijn borsten tegen lara aan en Ik fluisterde in haar oor dat Ik het nog nooit op een plek gedaan had waar Ik betrapt kon worden.

Lara begon rood te kleuren en stond Mij met open mond aan te gapen. Ik maakte van de situatie gebruik door Haar om te draaien, het touw uit Mijn handtas te pakken en deze snel om haar polsen te knopen.

Ik trok haar mee in het wc-hokje dat het verste verwijderd was van de deur. Ik klapte de bril omlaag en Ik duwde haar erop. Tot Mijn genoegen zag Ik dat ze naar Mijn figuur bleef staren terwijl Ik vooroverboog om Haar aan het toilet vast te binden.

De oh zo verleidelijke lara is voor de verandering zelf verleid? Het duurde even voordat ze goed vast zat. Ik had nou eenmaal niet veel ruimte om de bondage aan te brengen, maar Lara bleef toch als een mak lammetje zitten.

Ik liep terug naar de wasbak om O/onze tassen te pakken. Die van haar zette Ik in het wc-hokje. Uit de Mijne pakte Ik een balgag en een sjaal. Ik boog verleidelijk voorover en Ik fluisterde in haar oor: “Ik wil niet dat je te veel gaat kreunen.”

Gewillig nam ze de balgag in haar mond. Jammer dat het niet meer uitdaging was. Ik blinddoekte haar met Mijn sjaal en Ik genoot nog even van het uitzicht. Ik plaatste Mijn rechtervoet tegen haar (?) erectie en Ik voerde langzaam de druk op terwijl Ik tegen haar sprak.

“Jouw gedrag is walgelijk. Iedereen zit achter jou aan en wil jou een goede beurt geven? Voor iemand die zoveel versierders van zich af moet slaan, heb je toch wel verdomd weinig ervaring wanneer puntje bij het paaltje komt. Ik had wat meer verwacht dan slechts aangegaapt te worden met open mond.

Oh, en de volgende keer dat je iemand met open mond aangaapt, zorg dan in ieder geval dat je een frisse adem hebt. Dit is niet te harden. Hoewel Ik betwijfel dat iemand jou daadwerkelijk wil gebruiken zoals jij altijd beweert, zullen W/we zien wat er gebeurt als Ik jou hier achterlaat.

Met een beetje geluk word je snel gevonden, anders moet je op de schoonmaker wachten en deze komt pas ’s avonds laat. Wellicht dat hij ook wat anders door wil spuiten dan alleen de wc-hokjes…”

Nadat Ik gezegd had wat Ik wilde zeggen, ben Ik zonder omkijken naar huis gegaan. Ik weet niet hoe het met lara is afgelopen. Ik heb de chatbox niet meer bezocht en Ik heb geen berichtjes meer van haar gekregen. Ik ben wel een aantal keer op Mijn BDSM nummer (apart 06 nummer voor BDSM contacten) door een onbekend nummer gebeld.

Ik kan Me alleen niet herinneren of Ik dit nummer ook aan lara heb gegeven… Aangezien Mijn mobiel toen uitstond, kon Ik ook niet opnemen. Nou ja, als het belangrijk is dan word Ik vast nog wel teruggebeld…

Dominante groet,

Deana

PS Blijf uit de buurt van boze Meesteressen! 😉

4 reacties op “Wat gebeurt er wanneer je de verkeerde Meesteres boos maakt?

 • 11 november 2011 om 22:01
  Permalink

  Hallo Domina Deana,

  Wat een lef zeg! Maar wel een mooie actie van U. Ik hoop dat Lara d’r(?) lesje heeft geleerd:)
  Bent U niet bang dat ze U tijdens college zal lastig vallen? De anonimiteit is er nu niet meer.

  Onderdanige groet,

  Beantwoorden
 • 12 november 2011 om 23:07
  Permalink

  Hey dennis,

  ze kan Mij niet lastig vallen, omdat W/we naar een open hoorcollege gingen. Mocht ze wel het lef hebben om Mijn lessen te achterhalen en Mij daar lastig te gaan vallen… tja… Laten W/we het erop houden dat Ik dan heel wat meer voor Mijn blog te schrijven heb.
  Dit was slechts een straf, omdat ze Mij irriteerde op een chatbox. Zou jij het aandurven om Mij dan nog meer in real life te gaan irriteren..?

  Dominante groet,

  Deana

  Beantwoorden
 • 13 november 2011 om 10:34
  Permalink

  Hallo Deana,

  Het zou niet in me opkomen om mijn Domina bewust te irriteren. Ik zou er alles aan proberen te doen om het Haar naar d’r zin te maken. Ik ben benieuwd of U nog Lara nog een keer tegenkomt. Misschien in de chatbox of elders.

  Onderdanige groet,

  Dennis

  Beantwoorden
 • 16 juni 2020 om 11:17
  Permalink

  Gegroet Miss Deana.

  Heerlijk om uw verhaal te hebben gelezen.
  Ik heb een real Meesteres waar ik dat gedrag van lara niet eens durven mijn Meesteres zou me bespottelijk maken op me spugen en een heel weekend mij misbruiken en dat is geen pretje.
  lara heeft ook niet echt respect en zoekt aandacht.
  Ik vind het prachtig hoe U dat het gedaan Miss Deana.

  Respect voor u.

  Mvg sub/slet peter

  Eigendom van Meesteres Kim. – love u Miss Kim-

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V