Waarmee kan ik mijn partner vastbinden?

Vraag: Waarmee kan ik mijn partner het beste vastbinden?

Beste BDSM ontdekker,

De keuze van het materiaal om je partner mee vast te binden, is afhankelijk van het soort spel dat je wilt spelen. Als jouw partner geïnteresseerd is in bondage, dan kun je het beste touw gebruiken.

Je hoeft hiervoor geen speciaal bondagetouw te kopen, maar je kunt gewoon naar de dichtstbijzijnde Karwei of Gamma rijden. Koop daar katoen geweven touw dat hol vanbinnen is. Doordat het hol vanbinnen is, gaat de bondage iets losser zitten nadat je klaar bent met het vastknopen. Dit voorkomt afknellingen.

Is jouw partner geïnteresseerd in een kinky seksspelletje? Dan raad Ik je aan om je partner vast te binden met smalle sjaaltjes, nylon kousen of boeien van vilt en klittenband (onmogelijk om los van te komen). Je wilt natuurlijk dat het een beetje romantisch blijft en dat je je partner een beetje kunt teasen, dus creëer geen BDSM setting met zware boeien. Kies in dit geval voor iets zachts.

Als jouw partner onderdanig is, dan kun je gerust kiezen voor metalen boeien, leren boeien, touw, kettingen of een mondknevel. Ik weet zeker dat jouw partner, wat je ook gebruikt, allang dankbaar is dat hij of zij vastgebonden wordt.

Met Dominante groet,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V