De challenge: stofzuiger

Deze BDSM ervaring is ingezonden door slaafje Richard

Nadat ik de woning van mijn Meesteres had verlaten, voelde ik me enorm rot. Ik had mijn Meesteres boos gemaakt en dat is iets wat je nooit moet doen. Er ging van alles door me heen. Het duurde dan ook een paar weken dat ik helemaal niets van mijn Meesteres had gehoord en ik begon me zorgen te maken of Ze mij nog wel als slaafje zou willen houden.

Achteraf waren die weken dat ik niets van mijn Meesteres had gehoord al een straf. Totdat er een mail binnenkwam van mijn Meesteres: ik moest op een bepaald tijdstip bij Haar moest komen, moest vooral op tijd aanwezig zijn en moest goed naar Haar luisteren.

Ergens was ik natuurlijk blij dat ik weer mocht op mocht komen dagen bij Mijn Meesteres, maar ik was ook bang voor wat Ze voor mij had bedacht…

Eenmaal voor Haar deur aangekomen, hing aan de voordeur een briefje wat ik moest doen. Hierop stond dat ik me moest douchen, dat ik moest aantrekken wat er op de tafel lag en vervolgens op Haar moest wachten in een openstaande BDSM kooi.

De voordeur stond op een kier, dus ik kon zo naar binnen. Met bonkend hart liep ik naar binnen, op zoek naar de tafel die ik gelijk zag staan. Op tafel zag ik allerlei voet- en polsboeien liggen, maar ook een blinddoek en een leren harnas die ik moest aandoen voor de sessie. Ook keek ik gelijk om naar de kooi die al openstond, wachtend op het slaafje.

Snel deed ik mijn kleding uit. Ik heb nog nooit zo snel gedoucht als op dat moment! Nadat ik gedoucht had, kwam ik de kamer weer binnen, liep naar de tafel en deed het leren harnas om mijn lichaam heen. Ook deed ik de boeien om mijn polsen en voeten en liep zo naar de kooi.

In de kooi was maar weinig ruimte. Toch ging ik erin zitten en deed ik de blinddoek voor mijn ogen. Toen was het wachten op Mijn Meesteres. Het duurde voor mijn gevoel erg lang, totdat ik de deur met een piepend geluidje open hoorde gaan.

Direct werd ik uit de kooi gehaald en moest ik op mijn knieën op de grond zitten. De blinddoek werd afgehaald en ik zag Mijn Meesteres voor me staan. Althans, alleen de benen van Mijn Meesteres, want ik mocht niet omhoogkijken.

Zo liep Ze om me heen, kwam achter me staan en trok me aan mijn haren. Ze legde Haar hand op mijn neus en mond en plaatste Haar andere arm om mijn keel, zodat ik geen adem kon halen.

Op sadistische toon zei Ze tegen mij: “Zo, slaafje van mij. Ik ben erg boos op je geworden, omdat je je niet kon bevrijden binnen de tijdslimiet en nu krijg je je verdiende loon.”

Het enige wat ik kon doen was knikken met mijn hoofd, want Ze hield Haar arm nog voor mijn mond. Ze haalde nu Haar arm van mijn mond, zodat ik “Ja, Meesteres!” kon roepen. Ik moest op een leren tafel met aan de onderkant allemaal gaten erin op mijn buik gaan liggen, zodat Ze van onderaf bij alle bestemde plekken kon komen.

Eerst kreeg ik weer een blinddoek om, maar nu kreeg ik ook nog een mondknevel in. Doordat ik op mijn buik lag, moest ik mijn armen langgerekt houden. De boeien werden nu apart van elkaar met touw vastgemaakt aan de tafel.

Ook mijn voeten werden met touw geboeid en vastgemaakt aan de tafel. Nu wikkelde Ze me in met folie, helemaal van mijn borst tot aan mijn tenen. Ik vond het apart om zo helemaal vastgebonden te liggen.

Doordat Ze van onderaf overal bij kon komen, plaatste Ze klemmen op mijn tepels en ballen. Ik kon niets doen tegen de pijn. Daar lag ik dan als slaafje…

Nu werd de mondknevel losgemaakt en moest ik van mijn Meesteres iets proeven. Ik kon het niet gelijk thuisbrengen, maar even later wist ik het al wel… Het was tandpasta en ik was ervan overtuigd dat Ze me nog meer wilde geven.

Dat was niet zo, maar doordat ik gelijk daarna mijn mond weer opendeed, kreeg ik een hele klodder tandpasta in mijn mond, waardoor ik bijna over mijn nek ging.

Nu kreeg ik gewichtjes aan mijn tepels en ook mijn ballen werden niet vergeten. Ik kreeg weer een mondknevel in, zodat ik niet kon klagen tegen de pijn en hoorde mijn Meesteres weglopen uit de kamer. En daar lag ik weer, helemaal alleen. Ik kon me niet bevrijden uit mijn positie.

Na voor mijn gevoel tien minuten kwam Ze weer terug en werd de folie er weer afgehaald. Het touw werd losgemaakt en de klemmen werden eraf gehaald. Nu moest ik op mijn rug op bed liggen. Mijn handen en voeten werden vastgebonden en ik werd opnieuw geblinddoekt.

Op mijn tepels werden weer klemmen gezet, net als iets bij mijn schaamstreek, maar ik kon niet thuisbrengen wat er precies geplaatst werd. Ik wist niet waar mijn Meesteres mee bezig was, totdat ik opeens een schok voelde komen door mijn tepels en schaamstreek. Ze vond het leuk om mij te plagen met electro en het te gebruiken om mij pijn te doen…

Het begon allemaal erg onschuldig. Om de paar minuten drukte ze erop, maar later werd het zo ingeschakeld dat het om de tien seconden ging. Ik werd helemaal gek en het zweet kwam van me af. Mijn Meesteres vond het wel genoeg geweest en ik werd verlost van de electro. Nadat Ze me los had gemaakt en de blinddoek had afgetrokken, moest ik van Haar opstaan.

Nu werd ik tegen een Andreaskruis aangezet en bond Ze mijn handen en voeten vast met leren riemen. Ook werd mijn middel met twee riemen aan het kruis vastgemaakt, zodat ik nergens heen kon.

Nu kon ik mijn Meesteres in de ogen kijken en zien wat Ze met mij van plan was, totdat Ze opeens de stofzuiger pakte en hem op mijn tepels plaatste. Ik voelde de stofzuiger zijn werk doen, een heel apart gevoel…

Terwijl Ze mijn tepels met de stofzuiger afzoog en het af en toe afwisselde door de stang op mijn penis te zetten, werd ik ook nog met platte hand op mijn gezicht geslagen. Ik voelde me helemaal machteloos dat ik nu zo voor Haar stond en zo behandeld werd.

Door de zuigkracht van de stofzuiger kon ik het niet meer houden en vroeg aan mijn Meesteres of ik mocht klaarkomen. Ze sloeg me nog meermalen in mijn gezicht, maar erna mocht ik mij ontladen. Eigenlijk ben ik dus klaargekomen door een stofzuiger. Hierna werd ik weer losgemaakt en was de sessie afgelopen.

Doordat de sessie zo intens was voor mij en ik op deze manier mijn straf moest ondergaan, was dit voor mij zeker wel een sessie die ik nog steeds in mijn geheugen heb zitten. Maar nu heb ik wel mijn lesje geleerd: maak nooit je Meesteres boos…

Onderdanige groet,

slaafje Richard

Dit verhaal is ingezonden door slaafje Richard. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

Een reactie op “De challenge: stofzuiger

 • 3 januari 2012 om 21:38
  Permalink

  Hallo Meesteressen Artemis ,Deana en Eleonora

  Eigenlijk ben ik wel benieuwd
  hoe U slaafje Richard op een andere manier
  had aangepakt .
  Of vindt U dit een geschikte straf ?

  Onderdanige groet,
  slaafje Richard

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V