Kan ik hetzelfde als Bennie verwachten als ik een Meesteres vind?

Vraag: Dag Meesteressen,

Dank U wel voor het tweede E-book van Bennie de onderdanige klusjesman. Ik moet toegeven dat ik het nogal heftig vond (het slaan, het uitdrukken van de sigaret…). Vanzelfsprekend moest er bestraffing zijn, maar… is dit wat ik kan verwachten, moest ik erin slagen een Meesteres te vinden ?

Ik besef dat het uiteindelijk allemaal draait om de Meesteres en niet mijn eigen verlangen(s) die ik bevredigd wil zien, maar toch…

Beetje angstige, onderdanige groetjes,

erwin

Beste erwin,

Je hoeft helemaal niet angstig te zijn. Als je een Meesteres vindt, worden er eerst goede afspraken gemaakt over hoe ver je Meesteres en jij zullen gaan. Zeker als jij een beginnend subje bent, wordt daar ruimschoots aandacht aan besteed. Natuurlijk draait het om de Meesteres, maar Zij zal rekening houden met jouw “mogelijkheden”.

Die afspraken kunnen mondeling aan het begin van de BDSM sessie gemaakt worden, maar tegenwoordig wordt ook wel vaak een BDSM checklist gebruikt. Je kunt zo’n BDSM checklist ook op Onze eigen website downloaden, mits je beschikt over Microsoft Excel. In veel gevallen zal je nieuwe Meesteres ook over de een of andere vorm van checklist beschikken.

Bedenk tot slot dat de verhaaltjes over Bennie puur fictief zijn, hoewel er natuurlijk wel dingen instaan die echt kunnen plaatsvinden in een sessie (als de sub dat zou willen). Jonkvrouw Evelyn weet hoe ver Ze kan gaan bij Bennie, omdat Zij goed heeft onderzocht wat Bennies grenzen, mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Datzelfde zal voor jou gelden als jij erin slaagt om een Meesteres te vinden.

Succes met je zoektocht! 🙂

Dominante groet,

Helena

PS Ben je nog op zoek naar een Meesteres? Download dan het E-book Hoe vind je een Meesteres?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V