Mijn eerste “echte” ervaring met een Meesteres (2)

Opgesloten in kooi

Dit is het tweede deel van een door subje63 ingezonden BDSM ervaring. Lees eerst Mijn eerste “echte” ervaring met een Meesteres (1).

Ik voelde meer energie en kreeg zin in om aan iets te beginnen. Ook op dat vlak werd ik liefdevol ondersteund door m’n vrouw. Ondertussen had ik enkele attributen aangeschaft die in BDSM sessies worden gebruikt. Daarnaast vond ik op internet een aantal adressen waar ik mocht deelnemen aan speelavonden waar mensen naartoe komen om met hun partner een stukje BDSM fantasie te beleven.

Voorlopig stond ik nog langs de zijlijn en keek toe. Ik vond het helemaal niet vreemd of eng en voelde mij onmiddellijk thuis. Ik werd er hartelijk ontvangen…maar ik was alleen.

Volgens sommige subs hoefde dat geen probleem te zijn. Ook als single kon je daar goed aan je trekken komen. Maar het ontbrak me voorlopig nog aan durf om er helemaal voor te gaan.

Toch ging ik me steeds sterker voelen en op een gegeven ogenblik hakte ik de knoop door. Ik stapte op een koppel toe met de vraag of ze mij voor een paar uur wilden opsluiten in een kooi die tegen de muur stond.

Achteraf gezien had ik eerst toestemming moeten vragen aan de Meesteres of ik Haar slaaf mocht “lenen” om me op te sluiten. Maar ja, dat geeft aan hoe onervaren ik nog was op BDSM gebied.

Bij die gelegenheid had ik een gevangenispak aan en was ik aan handen en voeten geboeid. Zo ging ik zitten op het bankje in de kooi, waarna die werd afgesloten. Opgesloten zitten in een grote zaal vol mensen die hun BDSM fantasie beleven was een bijzonder gevoel dat mij goed deed. In een ander geval heb ik zelfs een volledige nacht doorgebracht in een cel. Ook dat gaf een Opgesloten in kooiontspannen, aangenaam en zelfs beschermd gevoel.

Langzaam maar zeker kreeg ik het gevoel dat ik erbij hoorde. Volledig naakt rondlopen durfde ik nog niet, maar ik voelde dat dit niet lang meer zou duren. Zo’n speelavond loopt vaak flink uit tot vier à vijf uur in de morgen of later en dat ben ik niet gewend. Op een bepaalde avond kon ik écht niet meer. Ik heb mij toen gewoon uitgekleed en viel met een dekentje over mij heen op een driezitsbank in slaap en sinds die tijd heb ik geen probleem meer met naaktlopen.

De cel waarin ik bij een andere gelegenheid heb geslapen, was een oude geitenstal met balen stro. Ik heb de balen stro wat verschoven, zodat ik niet al te veel last zou hebben van het tochtige middenpad en ben toen in m’n slaapzak gekropen. De toegang tot de cel sloot ikzelf af met een zwaar hangslot. Hierdoor vermeed ik langer opgesloten te zitten dan ik nodig vond.

Natuurlijk weet ik dat, als een Meesteres mij tijdens een sessie opsluit in een kooi of andere kleine ruimte, ik geduldig moet wachten tot ik bevrijd wordt. Maar in deze situatie had ik zelf gezorgd voor het gevoel van opgesloten zijn en gestraft worden.

Enkele weken later ben ik voor de eerste keer naar het Fetish café in Antwerpen gegaan. Beneden in de prachtig gewelfde kelders klapte ik echter dicht. Het was geen echte angst, maar eerder een toestand van niet durven. Ik ben toen weggegaan, maar heb de organisatoren verzekerd dat ik terug zou komen en dat zal zeker gebeuren.

Daar maak ik meer kans bij het leggen van contacten voor het spel. Buiten gekomen voelde het weggaan niet echt aan als een mislukking, maar meer als een vorm van opluchting. Ik was er gewoon nog niet klaar voor.

Ik dwaal in mijn enthousiasme af, want dit verslag gaat over mijn eerste ervaring met de lifestyle Domina waarover ik in het begin vertelde. Op een gegeven ogenblik opende ik m’n mailbox en toen bleek dat de Meesteres een mailtje gestuurd had. Ze ging akkoord met een drastisch verlaagde prijs (meer dan 60%) voor de overnight sessie. Dat was uiteindelijk nog een hele aderlating voor mij, maar ik besefte dat ik dit aanbod snel moest aannemen. Onze eerste afspraak was een feit…

Ik moest vroeg in Antwerpen zijn en me telefonisch melden. Dat telefoontje gold als een bevestiging van de afspraak en als controle of ik zoals W/we hadden afgesproken mijn gevangenispak en boeien bij me had. Na het telefoontje moest ik nog wel een paar uur wachten voordat ik naar Haar studio mocht komen. In afwachting daarvan besloot ik om alvast te beginnen aan dit verslag en om wat te gaan eten.

De tijd vloog voorbij en voordat ik het wist was het al bijna zeven uur ‘s avonds, het tijdstip van de afspraak. Nadat ik had aangebeld, hoorde ik voor het eerst Haar vriendelijke, maar ook zakelijke stem. Ik had thuis al m’n halsband omgedaan en bood bij het binnentreden in Haar Domein symbolisch mijn nederigheid aan met een leiband. Die nam Ze enigszins geamuseerd aan, waarna Ze hem vastklikte aan mijn halsband.

Ze gaf me te kennen dat W/we O/ons in de ontvangstruimte nog in de “gewone” wereld bevonden en dat ik dus gewoon kon spreken en niet na elke vijf woorden het woord Meesteres moest laten vallen. Dit was gewoon een korte, eerste kennismaking. Ik voelde mij direct goed opgevangen. Na de kennismaking gingen W/we vrij snel over tot het doel van de avond: ‘Trainingssessie van een slaaf in wording’.

Ze beval me om me helemaal uit te kleden en direct de boeien om te doen. De kledingstukken en m’n andere persoonlijke spullen werden opgeborgen in een box waarvan Ze me de sleutel gaf. Die sleutel moest ik constant om mijn nek dragen. Vervolgens moest ik wachten tot Ze terug zou komen…

Nieuwsgierig naar hoe de eerste echte BDSM sessie van subje63 zal verlopen? Lees het in Mijn eerste “echte” ervaring met een Meesteres (3)!

1 reacties op “Mijn eerste “echte” ervaring met een Meesteres (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V