Is er een sessie mogelijk met Meesteres Deana?

Vraag: Hallo Meesteres Deana, ik zie het op de site nergens vermeld staan en dat betekent misschien dat het niet mogelijk is. Toch zou ik graag van U horen of er een mogelijkheid tot een sessie met U is…
Nederige groeten, slaaf ix

Beste slaaf ix,

Ik voel Me gevleid dat Ik door middel van Mijn artikelen dusdanig jouw interesse heb weten te wekken dat je geïnteresseerd bent in een sessie met Mij. Sessies met Mij zijn wel en niet mogelijk.

Ik heb net zoals Artemis en Eleonora Mijn eigen slavenkring. Mocht Ik op zoek zijn naar iets nieuws of ergens mee willen experimenteren, dan komt dit op de website te staan. Tegen die tijd kun je reageren via het bijgevoegde sollicitatieformulier.

Wel wil Ik erbij zeggen dat Ik niet verwacht dat dit in de nabije toekomst zal gebeuren. Ik ben erg tevreden met Mijn huidige slavenkring. Vanwege de website en andere projecten heb Ik nu ook geen tijd om nieuwe slaven op te leiden.

Mocht je toch erg graag een sessie willen, dan raad Ik je aan om Mij te blijven volgen. Dit kan ook via Facebook en Twitter. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer solliciteren weer mogelijk is. 😉

Met Dominante groet,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V