Bestaan er 24/7 D/s relaties?

D/s relatie

Vraag: Is een Domina/slaaf-verhouding haalbaar? 24/7 en jarenlang? Kan een vrouw dat aan?

Beste onderdanige janosh,

Ik denk dat je wilt weten of fulltime D/s relaties bestaan: mensen die 24/7 een dominante of onderdanige positie in een partnerschap innemen.

Dat kan zeker wel. Niet iedere Domina staat hier echter achter. Uiteindelijk is BDSM de invulling die jij eraan geeft. Voor de een zijn het wat kinky slaapkamerspelletjes, terwijl het voor de ander een manier van leven is. Deze zogenaamde “lifestyle Domina’s” kunnen kiezen voor een 24/7 D/s relatie.

Commerciële Meesteressen kiezen deze benadering ook regelmatig. Naast hun werk in een BDSM studio houden Zij er bijvoorbeeld vaak ook een huishoudslaafje op na.

Of een vrouw het aankan… Dat is nogal een gewaagde uitdrukking. Dit had wel iets beter geformuleerd kunnen worden, namelijk of een vrouw hierin geïnteresseerd kan zijn.

In de praktijk zijn erg weinig vrouwen geïnteresseerd in een voltijd D/s relatie, vanwege de simpele reden dat het vaak niet bevredigend voor vrouwen is als Haar partner te allen tijde onderdanig aan Haar is.

Veel dominante Vrouwen hebben juist een voorkeur voor een gelijkwaardige relatie of een relatie met een dominante partner. In het laatste geval nemen Ze natuurlijk een of meerdere subjes.

Dominante groet,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

2 reacties op “Bestaan er 24/7 D/s relaties?

 • 24 november 2016 om 18:05
  Permalink

  ik denk dat een 24/7 D/s relatie ook niet goed is voor zichzelf respecterende man en vrouw. er moeten momenten zijn dat je ook jezelf weer kan zijn en je niet in je “rol” bent. Tuurlijk geniet de vrouw heel erg, en tuurlijk wil de man graag dienen in alle opzichten. Toch denk ik dat als je elkaars nr1 wilt zijn je ook op persoonlijk vlak een klik moet hebben, en aangaan.

  Beantwoorden
  • 4 januari 2020 om 16:20
   Permalink

   Mooi geantwoord .
   Ik zelf blijf hangen in mijn slaafse gevoel..en dat kan best lastig zijn..soms wil ik eruit stappen…maar het lukt me nooit..

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V