Wat is saline?

Saline wordt ook wel een fysiologische zoutoplossing genoemd en is niets meer dan 9 gram keukenzout per liter water.

Deze fysiologische zoutoplossing is isotoon (wat betekent dat de zoutwaarde van de saline gelijk is aan de zoutwaarde in de lichaamsweefsels) en daarom veilig om toe te dienen aan het lichaam. Dit moet uiteraard wel steriel gebeuren.

Ik wil je er ook op wijzen dat Ik je niet aanraad om zelf een fysiologische zoutoplossing te maken. Saline kan aangeschaft worden in de medische sector.

Waarvoor wordt saline gebruikt?

Een fysiologische zoutoplossing wordt in het ziekenhuis gebruikt als infuus. Hier zijn echter wel wat beperkingen aan verbonden. Het is slecht voor de bloeddruk en nieren om meer dan een liter fysiologische zoutoplossing toe te dienen per dag.

In het ziekenhuis zullen ze daarom voor dagelijks gebruik voor een infuus met een andere samenstelling kiezen. Saline dient dan ook nooit dagelijks of in extreme hoeveelheden toegediend te worden.

Saline kan ook voorkomen in lenzenvloeistof om de lenzen steriel te maken voordat ze ingebracht worden. Saline komt zelfs voor in bepaalde soorten tandpasta! Deze vloeistof is absoluut niet bijzonder en komt voor in meer gebruiksvoorwerpen dan je zou denken.

Saline binnen de BDSM

Als deze fysiologische zoutoplossing niet zo bijzonder is, wat doet het dan binnen de BDSM? Hier begint het natuurlijk interessant te worden. ūüėČ Aangezien saline veilig is om aan het lichaam toe te dienen, kan het in het lichaam gespoten worden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de borsten, schaamlippen, anusstreek en de balzak. Hoewel saline op meerdere plekken ingebracht kan worden, zijn dit veruit de meest populaire lichaamsdelen binnen de BDSM. Het inbrengen van de saline zorgt ervoor dat het lichaamsdeel gaat opzwellen.

Dit is een uitkomst voor transseksuelen en crossdressers om tijdelijk borsten te krijgen, maar ook het hebben van een tijdelijk vergrote balzak of schaamlippen kan een hoop opwinding teweegbrengen. Het opgespoten lichaamsdeel zal extra gevoelig zijn.  Niet te vergeten dat het oprekken van de huid een vreemde sensatie zal zijn voor degene die dit ondergaat.

Saline is niet permanent. Na ongeveer 48 uur breekt het lichaam de saline af. Dit zal er natuurlijk voor zorgen dat je wat vaker moet plassen. Mocht je lichaam na 48 uur niet overgaan tot afbreken of blijf je een pijnlijk gevoel houden, neem dan zo snel mogelijk contact op met een dokter! Het kan zijn dat je een allergische reactie, ontsteking of verstopping hebt.

Japanse bagelheads

Het gebruik van saline wordt niet alleen binnen de medische sector en BDSM gebruikt. In Japan is het gebruik van saline zelfs een trend geworden binnen de gotische subcultuur.

Deze mensen laten een saline-infuus in hun voorhoofd inbrengen. Gedurende twee uur wordt saline langzaam onder de huid in het gezicht gedruppeld.

De bult die ontstaat door de saline kan vervolgens in model gekneed worden met de handen. Door een duim in het midden van de bult te drukken, ontstaat de vorm van een bagel. Hier komt de term bagelheads ook vandaan.

Niet alle gebruikers kiezen voor de bagelvorm in het midden van het voorhoofd. Het hebben van twee demonische bulten wint tegenwoordig aan populariteit…

Dominante groet,

Deana

9 reacties op “Wat is saline?

 • 15 maart 2012 om 12:11
  Permalink

  Hallo Mrs Deana,

  Erg goed geschreven
  voor mij is dit wel te extreem
  om te ervaren als slaafje,
  Zelfs nadat U het zo duidelijk
  mogelijk heeft omschreven hoe het werkt

  Onderdanige groet
  slaafje Richard

  Beantwoorden
 • 16 maart 2012 om 19:18
  Permalink

  Dat het in de BDSM weleens voorkomt, dat wist ik. De Japanse bagelheads zijn nieuw voor me. Ik snap de lol er ook niet van. De mensen op de foto’s zien er vooral raar uit.

  Heeft een van de Meesteressen hier praktijkervaring mee? Ik heb het idee dat dit nu niet zo heel vaak gedaan wordt? Het lijkt me ook iets wat je niet zomaar doet als je zelf geen medische achtergrond hebt? Ook al is het dan redelijk veilig.

  Beantwoorden
 • 7 juni 2016 om 18:46
  Permalink

  Ik wil graag saline gebruiken voor de borsten wie en waar kan dat

  Beantwoorden
 • 17 maart 2020 om 19:52
  Permalink

  ik heb sinds kort het ook gedaan eerst 500 ml toen ben ik par dagen later 1 liter gaan gebruiken ik heb vandaag 1 1/2 liter gedaan grote scrotum krijg dat is echt heerlijk .binnenkort ga een stap veder naar 2 liter en daarna 2,5 liter en dat is ook mijn grens

  Beantwoorden
 • 18 april 2020 om 17:15
  Permalink

  nursing slave Gerard.ik heb sinds kort mijn grens verlegd naar 3 liter ik ga binnenkort beginnen aan 4 liter ik wordt er echt geil .

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onderdanigeman Dating
    Klamed B.V