Mijn Female Led Relationship – interview met sub frank (5)

Dit is het vijfde deel in een uitgebreid interview over Female Led Relationships. Lees eerst het begin van dit BDSM interview.

Is jouw Liefste genoeg gegroeid in Haar rol of blijven er nog wensen over?

Afgelopen jaren is Mijn Liefste enorm gegroeid. Het is heerlijk om te ervaren dat Zij me streng, soms heel streng, en directief benadert. Van een lieve vrouw die mij een plezier deed, wijst Ze me nu mijn plaats met Haar wijsvinger. De wensen die ik nog heb betreffen bijvoorbeeld Haar kleding en make-up. Of die wensen ooit alledaagse werkelijkheid worden weet ik niet. Ik hoop het.

Ik heb Haar smokey-eyes make-up geschonken. Die gebruikt Ze vaak. Ik smelt gewoon wanneer Zij zich zo mooi zwaar heeft opgemaakt. Mijn benen worden dan gewoon week. Uiteraard heb ik Haar ook een kohlpotlood gegeven. Dat potlood gebruikt ze heel subtiel. Wanneer Zij dat wat zwaarder aanzet, geeft dat een strenger uiterlijk. Tja… Soms wel, soms niet…

Ze heeft ook heel mooie, dure schoenen met zwarte naaldhakken. Die doet Ze steeds vaker aan als ze niet al te veel hoeft te lopen. Ik wil er voor waken niet te hard van stapel te lopen. Het is belangrijk dat Mijn Liefste mijn fantasie kan blijven bijhouden. Daarbij is het nog maar de vraag in hoeverre mijn fantasie nog verder bewaarheid wordt. Het vangnet rond mijn willen en wensen wordt steeds vaster aangetrokken. Ik heb niets meer te willen. Onderhand kom ik in de fase dat ik hoogstens een suggestie mag doen. That’s it.

Een speciale wens waar ik van droom is het ogenblik dat mijn Liefste mij uit zichzelf opdraagt om mijn CB 6000 kuisheidsgordel om te doen. Tot nu toe heeft het initiatief altijd bij mij gelegen om hem te dragen. Ook voor langere tijd. Mijn Liefste is inmiddels zo vrij dat Ze, wanneer Ze zin in mij heeft, mij opdracht geeft om de gordel uit te doen. Even douchen en mijn lijf wordt weer gebruikt, misbruikt. Hmmm…

Mijn Liefste is in die momenten mijn keyholder, die beschikt over zowel een gouden als een zilveren sleuteltje. Momenteel is ze gelukkig al zo vrij dat ik voor Haar mag staan nadat ik de gordel heb omgedaan. Zij klikt dan het slotje dicht en controleert speels of het wel goed dicht zit. Ik heb ook echt pijn gekend als Ze me naast het bed posteerde om vervolgens heerlijk met zichzelf te gaan spelen. Een erectie is nu eenmaal niet mogelijk. Ik ben intens gelukkig dat Ze daar nu echt van kan genieten.

Een andere wens, waarvan ik overigens verwacht dat ik die uit mijn gedachten zal moeten bannen, is bondage. We hebben alles in huis. Hoe gek toch dat mijn Liefste me midden in een winkel plaagt, met me speelt, vernedert, door veel te luid mijn naam te noemen en met gestrekte hand en wijsvinger een plaats vlak voor Haar aanwijst. Blijft aanwijzen totdat ik voor Haar sta. Dit mooie gebaar had ik tot vorig jaar niet voor mogelijk gehouden.

Maar… diezelfde lieve Vrouw heeft moeite om mij in bed aan te lijnen. Het beeld van Haar man met een halsband om, een leiband in Haar hand, lijkt een brug te ver. De lussen met musketon in de hoeken van ons bed zijn ongebruikt gebleven afgelopen jaar. Ik heb mezelf aangeleerd om zeker niet te pushen. Tenslotte heb Ik afgelopen jaar al zoveel “cadeautjes” ontvangen.

Heel voorzichtig ga ik Haar te zijner tijd vragen of Zij me bij gelegenheid, als het Haar uitkomt, een keer wil vastbinden tijdens een vrijpartij, voor de nacht… aan Haar voeten. Aan een leiband op een matje naast Haar bed of onder de trap in de gang… Wie weet.

Een hele grote wens is het mogen ervaren van de zoete pijn. Ik heb inmiddels door dat ik een masochist ben. Ik kan enorm opgewonden raken van pijn. Sterker nog, het lukt mijn Liefste om mij een orgasme te bezorgen door mijn tepels te pijnigen. Heel soms mag ik me absoluut niet bewegen als ik binnenin Haar zit. Zij pijnigt mijn tepels met mijn klemmetjes en Haar nagels, tot soms de tranen in mijn ogen staan. Zij kan enorm genieten wanneer Ze me zo tot een orgasme dwingt.

Anderzijds heeft Ze moeite met het slaan op mijn billen, benen, rug… Ze voelt daar niets bij. Ze ervaart dat alsof Ze buitenstaander is en geen deel uitmaakt van de vrijpartij. Of Ze ooit wel komt tot zo’n manier van verwennen? Ik denk dat ik deze wens zal moeten loslaten, omwille van al dat fijns dat we tot nu toe mochten ervaren.

Lees snel het slotdeel van dit interview!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V