Mijn Female Led Relationship – interview met sub frank (4)

Dit is het vierde deel in een uitgebreid interview over Female Led Relationships. Lees eerst het begin van dit BDSM interview.

Binnen een FLR spelen vijf machtsgebieden een rol: financiën, vrije tijd, huishoudelijks klusjes, levensinrichting en seks. Daarover de volgende vragen, frank…

Financiën

Wie bepaalt wat er met het inkomen gebeurt?

Mijn Liefste bepaalt alles bij grote uitgaven, maar ook wat de rest van de financiën betreft heeft mijn Liefste liefdevol de broek aan. Dat is al vanaf het begin van O/onze relatie het geval omdat Zij zich ook professioneel bezighoudt met geld. Vanaf de eerste start zorgde Zij al goed voor het financiële plaatje. Zij is degene die maandelijks mijn betalingen controleert en mij aanspreekt over uitgaven. Zij heeft wat de centjes betreft de touwtjes in handen en dat past helemaal binnen een FLR. Ik ben gelukkig als Zij beslist. Ik hou van Haar…

Vrije tijd

Wie bepaalt hoe de vrije tijd van beide of de ander ingedeeld wordt?

Dit is nog steeds een liefdevol punt van discussie. Wat mij betreft bepaalt Zij óf, wanneer en hoelang ik vrij ben om iets voor mezelf te doen. In de praktijk echter mag ik mijn vrije tijd naar eigen keuze invullen. Ik vraag wél altijd toestemming voor ik iets voor mezelf ga doen. Voor ik ga sporten kniel ik bijvoorbeeld voor Haar neer en vraag om toestemming.

Mijn openingszin begint eigenlijk altijd met: “Liefste, mag ik je toestemming om …” Door mijn Liefste iedere keer weer om toestemming te vragen voor welke activiteit dan ook, verleid ik Haar om ook dit stukje mee te nemen in O/onze relatie.

Huishoudelijke klusjes

Wie bepaalt welke klusjes door W/wie gedaan worden?

Mijn Liefste bepaalt! Ik gehoorzaam. Voelt mijn Liefste zich goed, dan betekent dat voor mij meestal hard werken. Soms sloven. De ene opdracht vloeit over in de andere. Pauzes heb ik die momenten aan Haar voeten. Strelend. Koffie vasthoudend.

Levensinrichting

Wie neemt belangrijke levensbeslissingen binnen de relatie?

Ik heb ooit mijn Liefste laten weten heel gelukkig te zijn als ik liefdevol, 24/7, Haar eigendom mag zijn. Volledige gehoorzaamheid en acceptatie van elke beslissing van mijn Liefste maakt daar deel van uit. Levensbeslissingen hebben vaak betrekking op het wel en wee van onze kids. Daarin ben ik vader, man en maatje. Zij mag O/ons leven naar goeddunken invullen, maar ik heb wel gevraagd om mijn mening, advies, enzovoorts mee te nemen in Haar beslissingen.

Soms wil mijn Liefste echter juist géén beslissing nemen over bijvoorbeeld waar W/we gaan eten, waar W/we naartoe gaan, noem maar op… Dan neem ik die last van Haar over. Er voor Haar zijn betekent soms de rol van slaaf vervullen en soms de rol van ridder, al naargelang Háár behoeften.

Seks

Wie bepaalt er wanneer, hoe, waar, hoeveel keer en hoe intens seks mag zijn?

Heel duidelijk. Mijn Liefste! Ik heb daar uiteraard al langer geleden op aangestuurd. De weg daarnaar toe heeft voor een aantal verrassingen gezorgd waar menig man zich in kan terugvinden.

Wie kent niet die momenten dat je de plank volkomen mis sloeg bij de start met vrijen? Het ene moment herken je de signalen en vrij je de sterren van de hemel. Het andere moment voel en herken je exact dezelfde signalen en blijkt Zij alleen te willen knuffelen. Wie kent niet het moment dat je weliswaar geil bent, maar toch alleen maar wilt liefkozen. Die tedere aanraking wordt gezien als een poging om te vrijen. Je Liefste draait zich om en wijst je af. De druk bouwt zich op.

Ik heb vanaf het begin Mijn Liefste vaak in het oor gefluisterd dat ik Haar eigendom wil zijn in bed. Heb dat ook met voorbeelden aangegeven. Zo heb ik Haar gevraagd of Zij mijn orgasme wil sturen. Ik heb Haar verteld hoe fijn het is wanneer Zij bepaalt of en wanneer ik een orgasme mag krijgen.

Sterker nog, ik heb voorgesteld dat ik altijd eerst Haar toestemming moet vragen voor een ontlading. Het gemak waarmee Ze dit stukje FLR omarmde was uiteindelijk toch weleens slikken. Nu wil ik echter niet anders. Er is een tijd geweest waarin de zin: “Be careful what you ask for, it could become reality!” door mijn hoofd spookte. 😛

Ik heb mijn Liefste laten weten dat Zij de enige is die bepaalt of en wanneer we vrijen. Dat al mijn aanrakingen bedoeld zijn om Haar eindeloos onder te dompelen in een warm bad van tedere strelingen, zodat Ze merkt hoeveel ik van Haar houd. Hierdoor viel alle druk weg. Mijn Liefste stuurt mijn handen nu naar die plekjes waar Zij aangeraakt en gestreeld wenst te worden. Vaak streel ik Haar in slaap. Masseren is ook een vast onderdeel. Zo gaan er soms dagen voorbij waarin Zij bijna eindeloos verwend wordt door mijn handen en mijn lippen.

Het verrassende is dat mijn Liefste nu zonder die druk veel vaker tot vrijen komt. Ik neem Haar veel huishoudelijk werk uit handen, waardoor Ze minder vaak moe is. Door het eindeloos pamperen krijgt Ze rust en ontspanning en voelt Ze zich door alle aandacht heerlijk verliefd. Nu Ze ook weet dat ik ernaar verlang om gebruikt te worden, hebben W/we vaak lange vrijpartijen met veel orgasmes voor Haarzelf, terwijl voor mij een orgasmeverbod geldt.

In het begin is het echt schakelen. Ik ben natuurlijk supergeil. Plof elk moment. Door mijn geest zó in te stellen dat ik er puur voor Haar genot ben, is het me gelukt om Haar eindeloos te verwennen zonder dat ik zelf een orgasme krijg. Soms, wanneer ik op het randje dreig te komen, neem ik gas terug om daarna verder te gaan met de reis naar dat heerlijke plekje.

Mijn Liefste houdt zoveel van me dat Ze mij, nadat Zij verzadigd is, naast Haar laat liggen zonder dat ik mezelf verder nog mag aanraken. Zij doet het licht uit. Ik stop Haar in. Zij draait zich op Haar zij. Wenst me welterusten. Geeft me terug dat Ze genoten heeft en gaat slapen. En ik… ik voel me gebruikt, misbruikt. Bloedgeil. Ik voel me Haar eigendom. Ik val supergelukkig in slaap…

Heeft jouw Liefste momenteel de volledige controle over de vijf machtsgebieden waarover we het net hadden? Of ontbreekt daar nog iets aan en wil jij ook je laatste invloed aan Haar overdragen?

Deze twee vragen kan ik gelijktijdig beantwoorden. Het is inderdaad mijn wens dat Mijn Liefste over al deze gebieden volledige controle heeft. Pas geleden nog heeft Ze wel drie keer reden gehad om me fijntjes in mijn oor te fluisteren: “Jammer hè, dat je niets meer te vertellen hebt?” Het voelt ongelooflijk fijn om te moeten gehoorzamen. Wij hebben nooit woorden. Daar is geen reden meer voor…

Lees snel het een na laatste deel van dit interview op Onderdanigeman.NL!

2 reacties op “Mijn Female Led Relationship – interview met sub frank (4)

 • 6 november 2018 om 01:20
  Permalink

  hoi frank..

  hoe staat het met jullie flr relatie? sta je er voor open om je ervaringen te delen?

  groetjes

  Beantwoorden
  • 29 oktober 2020 om 16:32
   Permalink

   He,Frank

   Ik staat al een tijdje in de bdsm wereld als onderdanige mannelijk slaaf.Maar tot een echte vast relatie is het nooit gekomen. Maar ik stel mij meer en meer open voor een vast eerlijk FLR relatie. Hoe is het met jullie onder tussen. Ik vind ben onder tussen 61.Groetjes

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V