Verkleedpartijtje

Ingezonden door erik

Het was vrijdag na vijven toen Erik thuiskwam: het weekend was begonnen! Zijn moeder (Irene) moest werken en Sandra, zijn zus, was bij een vriendin. Hij had het huis voor hem alleen.

Erik liep de trap op naar zijn slaapkamer en gooide zijn schoolspullen in de hoek. Vervolgens liep hij de slaapkamer van zijn zus binnen. Hij doorzocht haar kasten en laden en had na een tijdje gevonden wat hij zocht.

Voorzichtig legde hij de kleren van Sandra op het bed en trok zijn kleren uit. Volledig naakt ging hij voor de grote spiegel staan en bekeek zichzelf. Hij bedacht dat hij zichzelf beter eerst kon opmaken voordat hij de kleren van zijn zus aantrok. Deze zouden anders smerig kunnen worden.

Hij ging in zijn blote billen achter de kaptafel zitten en begon met wat rouge op zijn wangen. Daarna stiftte hij zijn lippen, om vervolgens wat mascara op zijn wimpers aan te brengen. Tevreden over het resultaat liep hij naar het bed.

Het eerste item was het blauwe sportbroekje van zijn zus dat hij aantrok. Zijn plasser duwde hij tussen zijn benen, zodat er geen lelijke bult te zien was. Vervolgens trok hij de bijbehorende bh aan en vulde deze op met Sandra’s sokjes. Het spijkerrokje en rode T-shirt volgden snel. Erik liep naar de spiegel om zichzelf te bekijken. Hij mocht er best wel wezen!

˜

Petra was alleen thuis en verveelde zich. Ze vroeg zich af of Sandra haar buurmeisje thuis was. Het was de gewoonte om achterom te lopen en zij probeerde de keukendeur. Deze ging zonder problemen open. Mooi, er was dus iemand thuis, en ze liep naar binnen.

“Hallo, is er iemand?” riep ze. Vreemd, er reageerde niemand, terwijl ze zeker wist dat er iemand thuis moest zijn. Ze liep verder de woonkamer in. Niemand! Ze liep naar de trap om naar de eerste verdieping te gaan.

Erik was verdiept in het bekijken van zichzelf in de spiegel. Hij schrok van een geluid onderaan de trap. Tot zijn grote schrik hoorde hij iemand naar bovenkomen. Was het zijn zus? Als Sandra hem in haar kleren vond, kon hij het voor de rest van zijn leven wel vergeten! Snel sprong hij op en verstopte zich in de kast.

Hij zag Petra de kamer in komen en om zich heenkijken. Hij hoorde haar roepen. Vervolgens zag hij dat ze naar zijn kleren keek. Vervloekt, hij was vergeten dat die nog op het bed lagen! Ze liep naar de laptop van Sandra en keek op het scherm. Hij zag haar nieuwsgierig op het beeldscherm kijken en enkele toetsen indrukken.

Het zweet brak hem aan alle kanten uit. Gelukkig, Petra stond op en verliet de kamer, met zijn kleren in haar hand. Voorzichtig kwam hij de kast uit en luisterde aandachtig. Hij hoorde dat Petra zijn kamer in- en weer uitging en de deur sloot.

Hij wachtte een paar minuten en sloop toen heel zachtjes naar zijn kamer. Hij probeerde zijn kamerdeur te openen, maar ontdekte dat deze op slot zat! Het koude zweet brak hem uit. Wat moest hij? Hij kon toch niet zo blijven staan!

“Hoi, lekker grietje van me,” klonk het opeens achter hem. Petra had, uit een donkere hoek van de gang, een stap naar voren gedaan. Verschrikt draaide Erik zich om en stond oog in oog met zijn buurmeisje. Hij kon wel door de grond zakken!

“Laat mij je eens bekijken,” klonk het uit Petra’s mond. Ze nam Erik mee naar de kamer van Sandra en bekeek hem van top tot teen. Ze keek onder het rokje van Erik en zag dat hij zelfs ondergoed van een meisje aanhad.

Dikke tranen liepen over Eriks wangen, welke dieprood van schaamte waren. Dit was te mooi om waar te zijn. Petra nam de jongen op schoot en troostte hem. “Stil maar, ik zal niemand iets vertellen.” Erik keek haar vragend aan.”Je geheim is veilig bij mij. Uiteraard wel onder bepaalde voorwaarden… Voortaan ben je van mij en moet je doen wat ik wil. Begrepen?”

Erik knikte gedwee.

“Oké, dan volgt hier je eerste opdracht: strip!”

Erik stond op en kleedde zich voor Petra langzaam uit. Voor het eerst in haar leven zag Petra een blote jongen en ze genoot er met volle teugen van. Ze gebood Erik voor haar te gaan staan met de benen wijd en de handen in de nek. Met haar handen gleed ze over het naakte lijf, kneep in zijn billen, voelde in zijn kruis en inspecteerde schaamteloos zijn piemel en ballen.

“Ondanks dat je gehoorzaam bij mij bent, vind ik dat je straf hebt verdiend. Je loopt immers zonder toestemming in de kleren van je zus.”

Erik zei niets en knikte. Petra legde de jongen over haar knie. Vijf slagen op zowel de rechter- als de linkerbil gaf ze hem. Ze voelde hoe de piemel van Erik tussen haar dijen opzwol. Ze had zich nog nooit zo machtig gevoeld. Dit smaakte naar meer! Ze gaf Erik de sleutel van zijn kamer en toestemming om zich aan te kleden. Erik ging er als een haas vandoor.

Zelf controleerde ze de beelden op de laptop van Sandra. Mooi, de webcam had alles geregistreerd en opgenomen. Met een paar simpele klikken stuurde zij de beelden naar haar eigen laptop. Met een glimlach op haar mond verliet zij het huis.

Dit verhaal is ingezonden door erik. Heb jij ook een interessante BDSM of fetish ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V