Tien redenen waarom ik Uw virtuele tijd waard ben

Ingezonden door subje j

 1. Ik zit dit op mijn knieën te typen.
 2. Ik ervaar het als een absolute eer dat U tot nu toe mij Uw tijd geschonken heeft. Ik heb er veel voor over om dat voort te zetten.
 3. Ik ben nog jong en onervaren. U kunt mij dus vormen op Uw manier, zoals U het maar belieft. Zodat ik U zo goed mogelijk kan dienen.
 4. We/we hebben veel gedeelde interesses, zoals geschiedenis, sport en filosofie.
 5. U vraagt om intelligente slaven. Zonder direct te beweren dat ik een herboren Plato ben, durf ik wel te zeggen dat ik met afgeronde universitaire studie niet dom ben. Uiteraard bent U daarin vele malen mijn meerdere.Strafverslag
 6. U vraagt om slaven met humor. Door veel van mijn vrienden word ik als een soort onhandige clown gezien. Ik weet niet of dat is wat U zoekt.
 7. U bent een ontzettend leuke en vriendelijke Meesteres om mee te praten. Tegelijkertijd ben ik mij bij U altijd terdege bewust van mijn positie.
 8. De meeste mensen om mij heen vinden me over het algemeen erg aardig. Ik heb geen idee of U hier iets aan heeft, maar het zal vast niet negatief zijn.
 9. Ik ben al druk bezig met een centurion outfit.
 10. Ik zit nog steeds op mijn knieën.

Dit strafverslag is ingezonden door subje j. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring of verhaal dat je met Ons wilt delen en dat nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

Een reactie op “Tien redenen waarom ik Uw virtuele tijd waard ben

 • 5 mei 2012 om 15:54
  Permalink

  Nou, jelle… Reden nummer 3 en 9 waren doorslaggevend. Ik zal je binnenkort eens echt aan het werk zetten. 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V