Strafverslag subje j voor Meesteres Artemis

Geachte Meesteres Artemis,

Ik schrijf U deze brief in de hoop dat U hierna iets minder boos op mij bent. In de afgelopen dagen ben ik diverse keren ontzettend onsympathiek, lomp, ondankbaar, leugenachtig en over het algemeen Uw aandacht onwaardig gebleken. Eigenlijk alle voorwaarden van de How to be an absolute douchebag-lijst heb ik afgevinkt.

Allereerst bleken er allerlei zaken van mijn facebookprofiel niet te kloppen. Toen U zich verwaardigde om mij te feliciteren met mijn verjaardag, bleek U dat voor niets gedaan te hebben, aangezien ik op dat moment niet jarig was. Ik begrijp dat ik U hiermee heb misleid en een beetje voor paal heb laten staan. Dit spijt me ontzettend erg.

Wat ik vervolgens heb gedaan was nog veel erger. U, als allervriendelijkste Meesteres, deed mij een ontzettend vriendelijk antwoord waarvoor ik U eigenlijk op mijn blote knieën dankbaar zou moeten zijn. Ik, onwaardig figuur dat ik ben, was zo stom om U hier vriendelijk voor te bedanken en te zeggen dat ik dat niet nodig had. Dit was veels te arrogant van mij.

Het is een bizarre notie van mij geweest te denken dat ik beter weet wat goed voor mij is dan U, als MStrafverslageesteres. Natuurlijk bent U, als Meesteres, beter in staat om te bepalen wat goed voor mij is dan ik als stompzinnig schaapje.

Graag zou ik bij U in de goede gratie terugkomen. U bent, als ik niet zoals nu iets stoms gedaan heb, een ontzettend sympathieke en geïnteresseerde Meesteres. U bent bijzonder vriendelijk en leuk om mee te praten. Volgens mij heeft U bijzonder leuke interesses waarvan ik hoop dat ik ze met U deel. Heel erg graag zou ik hier verder met U over willen praten en hierover van U willen leren. U bent volgens mij ontzettend intelligent en ik zou het een absolute eer vinden van U dingen te mogen leren. Op het gebied van cultuur, filosofie, sport, gezondheid en andere zaken bent U volgens mij een expert die mij veel bij kan brengen.

In het vervolg zal ik me opstellen zoals het mij betaamt. Altijd zal ik mij bewust zijn van mijn plaats ten opzichte van U. Die plaats is waar U ook maar wilt dat die is. Nooit meer zal ik ook maar iets van de onbeschaafdheid van de afgelopen dagen laten zien. Dat was totaal ongepast. Ik hoop van ganser harte dat U dit niet ziet als representatief voor mij als slaaf en dat U zich realiseert dat dit mijn slechtste kant was.

Gelukkig heb ik ook andere (betere) kanten en ik zou U willen smeken mij de kans te geven die aan U te laten zien. Natuurlijk zou het Uw goed recht zijn mij aan te kant te schuiven, ik zou het me zelfs bijzonder goed kunnen voorstellen. Toch zou ik U met alle nederigheid die ik in mij heb willen smeken mij nog een kans te geven. Ik zou U dolgraag beter willen leren kennen en hoop dat U mij die mogelijkheid gunt.

Met onderdanige groet,

subje j

Deit strafverslag is ingezonden door subje j. Heb jij zelf ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

1 reacties op “Strafverslag subje j voor Meesteres Artemis

  • 19 april 2012 om 19:57
    Permalink

    Jip, subje j, meesteres Artemis is een kanjer . . . het zal wel weer goed komen . . . toch?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V