De dominante campingeigenares (2)

Ingezonden door subcarlos

Dit is het tweede deel in een driedelig verhaal. Lees eerst De dominante campingeigenares (1).

“Goed zo, dat wilde ik van je horen,” reageert Marieke met een enthousiaste, maar tevens dreigende klank in haar stem. Zonder verder woorden vuil te maken aan mijn toestemming, zegt de dominante vrouw streng: “Ik ga jouw adolescente gedrag afstraffen met een stevige spanking, mijn beste Carlos. Wie niet horen wil, moet maar voelen!” Nadat ze een ijzige blik op mij geworpen heeft, loopt ze met sensueel tikkende teenslippers naar een kast die tegen een muur van de schuur staat.

Uit de kast komen een paar zwarte leren handschoenen zonder vingers en een zwarte, lange dressuurzweep tevoorschijn. Terwijl ze me doordringend aankijkt, trekt ze de handschoenen met weloverwogen, sensuele gebaren aan. Langzaam loopt ze op haar tikkende teenslippers op mij toe, terwijl ze ongeduldig met de zweep tegen haar been tikt.

“Beste Carlos,” zegt de vrouw streng, “voor het overtreden van de campingregels ga ik je billetjes eens stevig onder handen nemen!” Met een verbeten trek om haar mond geeft Marieke met bevelende gebaren te kennen dat ik haar barkruk in het midden van de schuur moet zetten. Ze laat de zweep een paar keer fluitend door de lucht zwiepen. “Buk je maar eens netjes over deze kruk en doe je blote kont goed naar achteren,” zegt ze dreigend.

Met tegenzin buig ik mij voorover, terwijl de dominante eigenares schuin achter mij komt staan. Ze streelt zachtjes en speels met haar rechterhand over mijn blote billen en beveelt kortaf dat ik zo dadelijk hardop moet gaan tellen. Met een boosaardig lachje zegt ze uit de hoogte tegen me: “Tweehonderd zweepslagen ga je van mij krijgen, beste Carlos, honderd per overtreding.” Ze legt de zweep dreigend tegen mijn blote billen en sist: “Begin maar met tellen…”Zweepslagen van Marieke

“Een…” zeg ik aarzelend, waarna haar zweep flink door de lucht suist en keihard op mijn blote kont terechtkomt. “Au,” brul ik en voel meteen een brandende striem opkomen. Al na een paar slagen schreeuw ik het uit. Ik ga rechtop staan en houd mijn beide handen voor mijn blote kont. “Carlos,” zegt Marieke vermanend, “wij hebben een afspraak, weet je nog?” en geeft mij een speelse knipoog.

“Ja, Mevrouw,” antwoord ik beteuterd. Ze glimlacht eens smalend en tikt met haar lange, dunne dressuurzweep dwingend op de barkruk. “Kom op, Carlos,” zegt ze met een superieure klank in haar stem. “Buk je onmiddellijk netjes over de barkruk met je blote kont goed naar achteren, anders kun je onze afspraak wel op je buik schrijven.”

Ik begin weer gehoorzaam te tellen, waarna de vrouw zich helemaal uitleeft met haar zweep. Achter elkaar slaat ze fel met de zweep op mijn blote kont. Na dertig slagen heeft ze de smaak goed te pakken. Het is duidelijk dat ze het heerlijk vindt om haar campinggast er ongenadig van langs te geven.

Na veertig slagen houd ik het niet meer uit en ga opnieuw rechtop staan. Woedend bijt de eigenares mij toe: “Moet ik je soms vastbinden om je gerechte straf te ondergaan? Zeg het maar hoor!” Verslagen buig ik me weer over de barkruk, hoewel mijn kont inmiddels vol striemen zit. Dat doet haar duidelijk deugd en ze wordt zelfs opgewonden als ze mij zo ziet kronkelen onder haar zweep.

Marieke mept genadeloos hard door en ze slaat geen plekje over. Gepijnigd mompel ik: “Negenenzestig… zeventig… eenenzeventig…” en bij elke tel daalt de zweep met een hels fluitend geluid op mijn onbeschermde kont neer. Ze gaat hardvochtig tekeer en spaart mijn kont van geen kanten. De slagen doen zo’n pijn dat ik bij elke geïncasseerde zweepslag heen en weer schud.

Gejaagd onderga ik de felle zweepslagen van de campingeigenares. Ze heeft door dat ik het moeilijk heb en dat windt haar seksueel op. Haar slipje is drijfnat geworden door de hardhandige aanpak en ze geniet volop terwijl haar zweep door de lucht fluit. “Honderddertig… honderd eenendertig… honderd tweeëndertig…” breng ik er piepend uit. Gek van pijn ga ik weer rechtop staan.

Smalend blaft de vrouw mij toe: “Carlosje, Carlosje, toch! We zijn nog niet klaar.” Ze geeft me een por, waarna ik weer snel gebukt ga staan. Dat ontlokt haar een tevreden glimlachje. “Honderd achtenveertig… honderd negenenveertig… honderdvijftig…” tel ik, terwijl ik de gloeiende striemen voel opkomen. Man, man, wat ben ik stom geweest met mijn nonchalante gedrag…

Marieke geniet als ze ziet hoe effectief haar strenge aanpak is. Carlos zal zich een tweede keer wel bedenken voordat hij opnieuw een inbreuk maakt op de campingregels, denkt ze. Dat zal die gast leren. Energiek begint ze aan het laatste tiental keiharde zweepslagen.

“Honderd achtennegentig… honderd negenennegentig… tweehonderd…” komt er nauwelijks hoorbaar uit mijn mond. Helemaal kapot van het hardhandige pak slaag stort ik op mijn knieën en voel met mijn beide handen aan mijn gloeiende, blote achterwerk. Mijn keiharde beul komt langzaam met haar sensueel tikkende teenslippers voor mij staan.

Voeten kussen en mij bedanken voor deze strenge straf,” commandeert de vrouw. Terwijl ik voorover buk en haar beide voeten om en om kus, zeg ik: “Dank U wel voor mijn straf, Mevrouw.” Ze glimlacht tevreden als ze mijn achterwerk helemaal bezaaid ziet met de paarse afdrukken van haar dressuurzweep. Triomfantelijk pakt ze haar mobieltje en neemt een paar foto’s van mijn gepijnigde en getekende billen.

Pestend zegt ze: “Vanwege je kleinzerigheid krijg je nog meer straf.” Dreigend voegt ze eraan toe: “Ben je het daarmee eens?” Onder de druk van haar autoriteit kan ik alleen maar gehoorzaam knikken. Met een bevelend gebaar om haar te volgen, loopt de dominante vrouw naar de achterdeur van de schuur en vandaar naar het zwembad in de achtertuin.

Bij het zwembad staan een paar strandbedden waarnaast ik netjes op mijn knieën moet wachten met mijn handen op mijn rug. De campingeigenares gaat de villa in en komt een paar minuten later terug met een forse buttplug en een tube tijgerbalsem. Met haar wijsvinger smeert ze de buttplug in met tijgerbalsem en commandeert mij om net als een hondje op handen en knieën te gaan zitten.

Ze neemt plaats op mijn rug en begint zachtjes met haar wijsvinger over mijn kontgaatje te strelen. Plotseling duwt ze met één ruwe beweging de buttplug naar binnen, waarop ik met een kreet van pijn reageer. Met haar vlakke rechterhand geeft ze een tik op mijn gestriemde achterwerk. “Bied je excuses aan,” zegt de vrouw streng, “anders pak ik de zweep en krijg je nog een extra spanking.”

Haastig bied ik mijn excuses aan. De tijgerbalsem begint al zijn werk te doen en ik krijg een enorm branderig gevoel in mijn kont. Ze gaat op een strandbed liggen en schopt met één sensuele beweging beide teenslippers uit. Ik begrijp direct wat er moet gebeuren en ga aan het voeteneinde zitten. “Netjes op je knieën en met je handjes op je rug mijn voeten likken,” commandeert ze.

In die positie begin ik gretig haar beide voeten te likken. Marieke geniet enorm terwijl ik haar verwen na mijn strenge straf van zonet. Nadat ik een half uur bezig ben geweest met het aflikken van haar heerlijke voeten, vraagt ze tot hoelang ik op de camping blijf. “Tot na het weekend, Mevrouw.” antwoord ik eerlijk.

“Mooi zo,” zegt de vrouw dominant, “dan wil ik dat je morgenvroeg om acht uur strafwerk inlevert bij de receptie. Je bent tijdens je terechte lijfstraf drie keer gaan staan, dus ik wil dat je het hele campingreglement 30 keer overschrijft in je netste handschrift, begrepen?” Veelbelovend voegt ze eraan toe: “Ik heb besloten dat ik jou tot maandag eens streng ga opvoeden, beste Carlos…”

Wil je weten hoe Marieke carlos nog verder gaat aanpakken? Lees dan snel hoe dit verhaal afloopt in De dominante campingeigenares (3)!

Dit verhaal is ingezonden door subcarlos. Heb jij ook een spannend BDSM verhaal dat je met Ons wilt delen en dat nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V