Mijn kuisheid

Ingezonden door rknuffel

Het verlangen ontstond in de periode dat er in de relatie geen lichamelijke affiniteit meer was. Je vraag je af of je er nog wel bij hoort. Dan ontstaat het zoekgedrag dat al een paar jaar daarvoor werd ingevuld door naar een salon te gaan en je te laten masseren en inpakken.

Dat laatste is nog heerlijker: machteloos zwetend in een algenpakking. Helaas mag dat maar een klein uur. Soms mocht ik wat langer. Het masseren gaat dan een stapje verder, heerlijk met een ultiem moment. Toch is dat niet de plaats daarvoor.

De zoektocht

Je zoekt en ontdekt, leest en experimenteert. Je koopt leuke speeltjes. Spelen, dat deed je al jaren als je alleen was. Invullen omdat het er anders niet is. Na al dat lezen is er dat stuk: “de vrouw des huizes”. Je denkt erover na, je voelt dit aan, omdat je Haar aandacht wil, de Hare wil zijn en er voor Haar wil zijn. Je brengt het zelfs ter sprake, laat het haar lezen (dom).

CB 3000 kuisheidsgordel

Dan, voordat het een kans krijgt, is er die eerste afspraak. De eerste sessie. Het valt – de invulling van de sessie – zo op zijn plaats dat je binnen korte tijd weer gaat. Uiteindelijk ga je uiteen met de wens van de lieve Meesteres: “Dit is niet wat je zoekt; je zoekt liefde en geborgenheid, een thuisplaats.”

Thuis, daar is die klik er niet. En voordat je uiteen bent, zoek je naar een pleisterplaats. Die vind je gelukkig, een zeer warme plek die begrijpt wat er speelt en die helpt om te beleven. Je bent er thuis, en al dat binden, dat gebonden zijn, draagt bij aan je zijn. Het blijkt meer in je te zitten dan je denkt.

In die periode beginnen de zelfopgelegde onthoudingen. Het is ook een sieraad dat laat zien dat je gebonden bent, dat je je wilt overgeven. Een stukje van jezelf zonder je af voor… voor wie?

De verschillende kuisheidsgordels

Het begon met de CB 3000. Het voelde goed. Het is wennen. Helaas, de ring brak op het scharnier. Gratis een nieuwe. Goede service. Er was soms wat schade, schuren denk je dan. Echter toen voor de eerste keer de sleutel in andere handen overging, bleek de oorzaak anders te zijn. Tot driemaal toe bleek de interne kracht zo groot dat de delen op cruciale plaats uiteengingen en de huid beklemd raakte.

Daarna de CB 6000. Heerlijk die ring zonder scharnier. Ook te dragen zonder koker. Was met sporten zeer handig. De cockring bleef achter. En klein als het na het sporten was, verdween het snel in de koker. Ook nu bleek de kracht zo groot dat de gevolgen identiek waren. Tot twee keer toe gratis een nieuwe. Toen was het over. Zelf nog gelijmd, maar het mocht niet baten.

Bij het dragen van de kuisheidsgordel was het soms keuzes maken; je kunt hem niet altijd omhebben. Soms waren werk, familie en vrienden daarbij belangrijker en kon je geen risico’s nemen. Ook leidde het de aandacht af. Er schuilt een verlangen in dat niet wordt ingevuld. Dat brengt je energie op de verkeerde plek. De langste periode van dragen is zo’n drie weken geweest. Kort eigenlijk. Maar ja, jezelf pesten is ook niet niets. Dat heeft zijn grenzen.

Het dragen van een kuisheidsgordel omdat Iemand het vraagt, het waardeert, geeft een veel beter gevoel. Het geeft je kracht om te dragen en soms te lijden. Toch, er was die dag dat in het openbaar de CB werd getoond, er was even geen kans om hem af te doen. Het was daar de laatste massage…

Maanden later – er was inmiddels een Lady aan mijn zijde – de CB 2000. Dat werd het ook niet. In de kast ligt hij nu. Een lederen gordel dan, met een netje zogezegd. Het kan, maar het is het niet. Na vele malen dragen sneuvelen ook hier de bindingen. Het kijken blijft naar bijvoorbeeld de Lancelot. Wel duur, maar zonder Lady is er geen reden om te investeren.

Of de totale Transformation van My Steel. Dat zit slim in elkaar. Wel jammer dat deze gordel zo duur is. Die investering komt er pas als er een nieuwe relatie is. Je hebt tenslotte ook nog anderen die je zien. Mensen die niet weten van je verlangens en wensen naar BDSM invullingen.

Toekomst

De relatie werd verbroken. Een leegte bleef. Het verlangen blijft. En maanden nadien werd de Bird Lock aangeschaft. Een leuk en soepel ding. Handzaam. Echter de balpartij vormt toch wel een beste bobbel. Toch ook goed te dragen onder de kleren. Het kluitje is echter lastig en ja, als er geen dwang is, dan…

Weer kijk je. Het verlangen blijft, noemen we dat dan maar. Voor een stukje kun je het wel in elkaar knutselen, een soort van my pvc. Een PVC buisje van 30 mm met een afgezaagd haaks bochtje, een ketting en een veter. Na meerdere probeersels is er nu iets wat in elk geval af en toe weer een invulling kan geven aan verlangens.

Afstand nemen, het is niet van jou. Toch, vaak is het van korte duur, de drive naar de ontlading en dan, verduft, weer weg. Je zou willen dat je… dagen… weken… en dan – voor en van Haar – mag… Wie weet komt Ze op mijn pad. Er is geen drive. Er is geen Haar voor wie je het doet, mag doen.

Zij die het verlangt en jij geeft Haar die credits. Jij bent per slot van rekening meer dan Haar ding.

rknuffel

Deze ervaring is ingezonden door rknuffel. Heb jij zelf ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

2 reacties op “Mijn kuisheid

  • 23 oktober 2016 om 10:33
    Permalink

    werd je van dragen van je cb 3000 in eerste in staatsie niet geil voor je eigen gevoel.
    wand ik vraag dat omdat nu zelf een week er een heeft en soms het gevoel heb dat er geil van wordt ,niet zo geil ik stijve krijgt

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V