Updates: 14 nieuwe verhalen, forum op komst & meer!

Sinds de opening van de nieuwe Onderdanigeman.NL is er redelijk veel gebeurd, dus in deze blogpost breng Ik je (voortaan wekelijks) even op de hoogte van alle nieuwe updates.

Forum op komst!

Een aantal weken geleden heb Ik gekeken of er vraag was naar een forum op Onderdanigeman.NL. Uit de peilingen bleek dat dit een welkome aanvulling was voor de nieuwe website, dus We zijn flink aan de slag gegaan daarmee. Vanaf aanstaande zondag kun je gebruikmaken van dit forum. Forum poll Onderdanigeman.NLEn voor de duidelijkheid: dit wordt een openbaar forum, dus voor iedereen toegankelijk!

Klik hier om vast naar het forum te gaan (vanaf zondag geopend)!

Gezocht: slaafjes!

Afgelopen week hebben We een klein membership gelanceerd voor betrokken slaven die graag een steentje willen bijdragen aan de groei van Onderdanigeman.NL. Voel jij je zelf ook geroepen om Ons hierbij te helpen? Meld je dan aan via de link hieronder!

Klik hier om je aan te melden!

Opgeven kan nog tot vanavond; daarna sluiten Wij de aanmeldpagina en gaan We aan de slag met de slaafjes die zich op tijd hebben aangemeld.

Nieuwe BDSM verhalen en ervaringen

Zoals de titel al zegt, zijn er deze week maar liefst 14 verhalen en ervaringen bijgekomen! We zijn van plan om dit tempo vol te houden, dus als je zelf ook nog een spannend verhaal in wilt zenden, kun je dat hier doen.

Meesteres vs. meesteres

Geldslaafje koert heeft een spannende 13-delige verhalenreeks voor Ons geschreven, waarvan We inmiddels alweer bij deel 9 zijn aanbeland. De afgelopen weken zijn de volgende delen in deze serie gepubliceerd:

Meesteres vs. meesteres (7): Amper begonnen en al ongehoorzaam

Meesteres vs. meesteres (8): Zwepen of aan de touwtjes trekken, een groot verschil

Meesteres vs. meesteres (9): Behoefte om nuttig te zijn

Ken je deze serie nog niet? Lees dan eerst het begin: Meesteres vs. meesteres (1): Is anders ook beter?

Verhalen van Meesteres Eleonora

Eleonora staat bekend om Haar spannende BDSM en fetish verhaaltjes, die meestal gekenmerkt worden door een intiem en kinky tintje. Deze week heeft Zij de volgende speelse verhaaltjes geschreven:

Reminder met zweep

CFNM in de tuin (1)

CFNM in de tuin (2)

Verhalen Meesteres Helena

Ook Onze nieuwe Domina Helena Bathory heeft niet stilgezeten! Naast het schrijven van het derde Bennie E-book (zie verderop) heeft Zij de volgende verhalen op Haar naam staan:

Mijn strenge Bazin

Bikers Delight

Seks zonder benen…?

Ingezonden verhalen door slaafjes

Daarnaast hebben Wij een aantal teksten geplaatst van trouwe volgers, waaronder van subje j, die zijn eigen misstap vlug corrigeert met een strafverslag:

Strafverslag subje j voor Meesteres Artemis

Ook hebben Wij een spannend driedelig verhaal gepubliceerd van subcarlos, die tijdens zijn vakantie een kleine overtreding begaat en vervolgens keihard in aanraking komt met een wel heel dominante campingeigenares… Ai, ai, ai! Hoe redt die arme subcarlos zich uit Haar klauwen?

De dominante campingeigenares (1)

De dominante campingeigenares (2)

De dominante campingeigenares (3)

Om het af te maken heeft subcarlos nog een toepasselijk gedicht bij dit verhaal geschreven:

Stokslagen voor subcarlos

Gratis verhalenbundel: Bennie de onderdanige klusjesman (3)

Naast een heleboel nieuwe verhalen en inzendingen hebben Wij vorige week vrijdag ook een gratis BDSM verhalenbundel weggegeven: Bennie de onderdanige klusjesman (3). Zoals je kunt zien aan het getal erachter was dit alweer deel 3 in deze inmiddels steeds populairdere verhalenreeks over de onderdanige Bennie en zijn ijzige Domina, de jonkvrouw Evelyn van Zuylen toe Slooten.

Heb je deze bundel gemist? Meld je dan aan via de inschrijfbox boven aan deze pagina (rechts), dan ontvang je alle BDSM E-books gratis in je mailbox!

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil je voortaan niets meer missen van alle nieuwe verhalen en artikelen, updates en spannende acties die We houden? Meld je dan aan voor de Facebook fanpage van Onderdanigeman.NL!

Klik hier om naar Onze fanpage te gaan!

Heb je geen Facebook? Geen nood! In de Facebook kolom rechts van deze blogpost kun je voortaan ook direct zien welke posts en verhalen als laatste zijn geüpload. Ook kun je je inschrijven voor Onze nieuwsbrief, waar Wij je regelmatig (zonder te spammen ;)) op de hoogte houden van alle ins en outs.

Klik hier om je aan te melden voor Onze nieuwsbrief!

Onderdanig weekend! 😉

Dominante groet,

Artemis

2 reacties op “Updates: 14 nieuwe verhalen, forum op komst & meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V