Verneukt orgasme (2)

Dit is deel twee van een driedelige verhalenreeks over een dominante verpleegster. Lees eerst Verneukt orgasme (1).

Als ze naar het aanrecht loopt, kan ik mijn blik niet van haar kont houden. God, wat is ze lekker. De broek spant strak genoeg om haar billen om te zien dat ze een slipje draagt. Waarschijnlijk een wit exemplaar. Ik voel mezelf hard worden en moet mijn best doen om mijn handen niet direct naar mijn kruis te brengen. Is dit een droom, of is dit nu echt een verpleegster die voor me gaat zorgen?

Sexy verpleegsterWanneer ze terugloopt met een emmertje en een washandje, voel ik me plotseling onzeker worden. Ze gaat me wassen…? Nu? Normaal gebeurt dit ’s ochtends en dan door iemand die er een stuk minder appetijtelijk uitziet. Als ze dan ook nog commandeert dat mijn shirt uit moet, heb ik het niet meer.

Ik besluit haar te gehoorzamen. De toon waarop ze spreekt is geen toon die je tegenspreekt. Sterker nog: ik pieker er niet eens over. Voorzichtig, zonder mezelf te bezeren, doe ik een poging om mijn shirt uit te doen. Het lukt echter niet. Wanneer ik naar voren leun om mijn shirt omhoog te trekken, doet het simpelweg te veel pijn.

‘Kun je me helpen?’ vraag ik met een kort lachje. In deze situatie wil ik niet zwak overkomen en ik denk dat het effect heeft.

~

Met een onzeker lachje vraagt hij of ik hem kan helpen. Ik kan het niet laten om te giechelen en kijk hem met enige spot aan.

‘Je kunt toch wel zelf je shirt uittrekken? Ben jij nou een man?’

Hij denkt dat ik een grapje maak en lacht. Maar als ik mijn serieuze blik aanhoud, oogt hij alleen nog maar onzekerder. Heerlijk. In de sportschool zijn ze altijd zo stoer, maar een avondje met mij… Ik schijn dat effect op mannen te hebben. Ze weten zich geen raad met me. Voor mij zijn het net speeltjes en zo behandel ik ze ook.

‘Schiet op!’ Ik klink nu strenger dan normaal en kijk hem dominant aan. Zijn ogen kijken me onzeker aan en dwalen dan af naar het knopje naast zijn bed voor hulp. Mooi niet. Net als hij zijn hand naar de knop brengt, trek ik de stekker eruit.

‘God, wat ben jij zielig zeg. Kom maar…’ Ik leun half over hem heen en besluit hem toch maar te helpen.

~

Het tweede knoopje van haar shirt is losgeschoten. Mijn angst en irritatie maken plaats voor een nieuwe vlaag van opwinding wanneer ze over me heen leunt. De inkijk die ze me op deze manier schenkt is overweldigend. Haar borsten zijn prachtig. De huid oogt vrouwelijk en zacht. Ik wil ze aanraken. Ze draagt een rode bh waarvan de randjes afgewerkt zijn met halfdoorschijnend kant. De pijn die ik hoor te voelen van de ruwe behandeling, wordt direct door mijn brein uitgeschakeld. Ik ben in extase.

Als mijn shirt eindelijk uit is, zie ik dat ze me nog eens goed opneemt. Ik voel me een stuk vlees dat gekeurd wordt. Toch weet ik dat het bevalt wat ze ziet. Ik train namelijk niet voor niets. Zonder iets te zeggen, maakt ze het washandje nat en begint mijn bovenlichaam te wassen. Terwijl ze dit doet, kijk ik gespannen toe. Het water voelt goed aan, maar haar aanraking nog beter.

Haar hand glijdt via mijn borst omlaag naar mijn buik. Vanuit deze hoek kan ik weer in haar shirt kijken. Doet ze dit expres? Ik probeer mijn erectie binnen de perken te houden, maar het is tevergeefs. Mijn penis is nog nooit zo hard geweest. Het doet zelfs lichtelijk pijn… Waar ik me zorgen om maak is de tent die nu zichtbaar is. Hopelijk merkt ze het niet op…

~

Zijn lichaam mag er wezen, dat moet ik toegeven. Als ik mijn hand via zijn borst naar zijn buik laat glijden, merk ik direct zijn erectie op. Het laken staat een flink stuk overeind, alsof iemand aan het kamperen is. Aan de stahoogte te zien, is hij vrij groot geschapen. Het is echt al een poosje geleden voor hem. Een lachje kan ik niet onderdrukken.

Ik kijk hem speels aan en zie zijn hoofd verkleuren. Het is wel duidelijk wie hier de controle heeft. Ik laat dit besef goed tot hem doordringen door er niet over te spreken. Terwijl ik hem aan blijf kijken, glijd ik met mijn hand verder omlaag tot het begin van het laken. Ik zie dat hij het moeilijk heeft. Door de spanning houdt hij zijn buik in. Ik heb nog nooit zo’n gemakkelijke prooi gehad.

‘Wat is er, schatje…?’ Met mijn andere hand schuif ik het laken van hem af. Hij draagt alleen een boxershort, waarvan de stof strak omhoog staat gespannen. De pijpjes zijn echter net iets te wijd, waardoor ik er zo onder kan kijken. ‘Heb je het warm? Zo te zien heb je niet alleen een stijve nek. Je bent toch weleens eerder door iemand hier gewassen?’

Wil je weten hoe dit verdergaat? Nog eventjes geduld en het volgende deel verschijnt op Onderdanigeman.NL! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V