De rollen omgedraaid (1)

Ingezonden door Kitten Jolanda

Jessica laat de zweep neerkomen op de rug van de naakte man aan het Andreaskruis. Een kreun is het resultaat. Ze is nu twee jaar een pro-Domme en heeft al veel sessies gedaan. Met haar twintig jaar is ze jong voor een Meesteres en dat trekt veel mannen aan. Blijkbaar geeft het toch iets extra’s voor hen…

Elke sessie is anders geweest, maar ze heeft het steeds met plezier gedaan. Meer dan dat zelfs. De meeste sessies waren voor haar net zo opwindend als voor haar slaven. Natuurlijk, ze heeft ook minder prettige slaven gehad. Mannen met hele wensenlijstjes, mannen die amper reageerden, mannen die juist overdreven waren in alles wat ze deden… Ze wist er altijd wel raad mee. Maar dit keer is het anders.

Deze slaaf is ronduit vervelend. Niet alleen is hij veeleisend, hij probeert ook keer op keer de sessie over te nemen. Gaat het niet helemaal zoals hij het wil, dan onderbreekt hij het spel om te zeuren. Ook probeert hij tijdens de sessie te sturen door suggestieve vragen te stellen: zal ik uw voeten kussen? Zal ik alvast naar het kruis toelopen? Vindt u niet dat ik stout ben? Verdien ik geen spanking?

Jessica laat het nogmaals door haar gedachten spelen. Heel irritant allemaal. Dat had ze hem ook duidelijk gemaakt, dacht ze, maar net begon hij alweer. Echt zo’n man die eventjes slaaf wil spelen, maar alleen precies zoals hij dat wil. Ze zal hem eens laten voelen wie hier de baas is! Weer laat ze de zweep hard op zijn rug neerkomen. En nog een keer. Daarna zijn z’n billen aan de Andreaskruisbeurt.

Ze had hem tegen zijn zin aan het kruis vastgebonden, met het gezicht naar de muur. Daarna had ze hem het zwijgen opgelegd door een gag in zijn mond te drukken en vast te maken. Eindelijk was het Jessica-tijd! Geen gezeur en geklaag meer. Weer laat ze de zweep neerkomen. Linkerbil, rechterbil… En dan tussen de gespreide benen omhoog in zijn kruis. Niet hard, maar pijnlijk genoeg om hem in elkaar te zien krimpen, zover dat kan natuurlijk.

Ze lacht vrolijk als hij met wilde hoofdbewegingen probeert duidelijk te maken dat hij dit absoluut niet leuk vindt. Jammer dan. Vooraf had hij aangegeven dat hij niet te veel pijn wilde en dat ze geen zichtbare striemen mocht achterlaten. Daar hield hij niet van. Opnieuw, jammer voor hem!

Jessica legt de zweep aan de kant en pakt de cane. Ze geniet elke keer van het zwiepende geluid ervan. De naakte man verstijft als de cane zijn billen treft. Dit is heel wat anders dan een zweep… Dit doet echt pijn! Jessica kijkt tevreden naar de rode streep die over de beide billen loopt. Dat is een goed begin. Een tweede streep volgt en een derde, een vierde…

De man probeert zich los te rukken, maar hij is helemaal aan haar overgeleverd. Ze zal zijn verzet wel breken. Hij zal respect krijgen voor haar! Keer op keer landt de cane op de roder wordende billen. Ze raakt zelf de tel kwijt van het aantal slagen. Uiteindelijk vindt ze het genoeg en sluit af met een ferme tik tegen zijn ballen. Dat zal genoeg moeten zijn.

Ze legt de cane opzij en legt haar hand op de billen van de man. Langzaam streelt ze die en vervolgt haar weg over zijn rug. ‘Dat had je verdiend, slaafje,’ fluistert ze in zijn oor. ‘Je was stout en je had straf verdiend.’ Ze glimlacht. Zijn woorden, alleen had hij ze iets anders bedoeld. ‘Zul je nu gehoorzaam zijn?’ vraagt ze. Hij knikt, met tranen in zijn ogen. Mooi zo. Hij snapt het. Ze maakt zijn boeien los. Eerst de voeten, dan de polsen.

‘Volg me!’ beveelt ze terwijl ze zich omdraait. Ze hoort hem kreunen als hij zich pijnlijk losmaakt van het kruis en ze glimlacht voor zich uit. Ze heeft meerdere slaven gehad die lastig waren, maar ze heeft ze er allemaal onder gekregen. Uiteindelijk waren ze allemaal van haar.

Jessica slaakt een kreet van schrik als ze opeens hard bij haar nek wordt gegrepen. Met een ruk wordt ze naar achteren getrokken en omgedraaid. Ze kijkt even in het woedende gezicht van de slaaf, maar dan duwt hij haar ruw tegen het Andreaskruis aan. Haar hoofd duizelt als ze het hout raakt.

Voor ze zich kan herstellen, heeft de man haar rechterpols al vastgegespt. Haar linkerpols volgt al snel. Jessica verzet zich wel, maar de man is veel sterker en heeft beide handen tot zijn beschikking. Als haar polsen vastzitten, grijpt de man haar rechterbeen. Jessica probeert hem te schoppen, maar hij is te dichtbij om echt uit te halen. Zonder veel moeite worden haar beide benen vastgemaakt. Dan hoort ze de man achter zich opstaan.

‘Maak me los, klootzak!’ schreeuwt ze naar hem. Ze probeert haar hoofd te draaien om hem te zien. Weer voelt ze zijn harde hand in haar nek, direct gevolgd door een gag die in haar mond gestopt wordt. Die is nog nat. Waarschijnlijk heeft hij de zijne uitgedaan en laat haar die nu dragen. Gillen en schreeuwen lukt nu niet meer. Machteloos moet ze wachten op wat komen gaat. Ze is woedend, maar ook bang. Ze heeft deze slaaf helemaal verkeerd ingeschat. Ze is te ver gegaan…

Deze sessie loopt helemaal uit de hand! Kan Meesteres Jessica zich hier nog uit redden? Je leest het in De rollen omgedraaid (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V