Reminder met zweep

Ruw word ik aan mijn haar naar het bed gesleurd. Mijn Meesteres is duidelijk iets van plan met me, maar waar heb ik dit aan verdiend?

‘En nu ga jij heel braaf hier zitten en zwijgen…’ De stem van mijn Meesteres klinkt streng. Ze laat me op de grond aan de kopse kant van het bed zitten. Mijn polsen worden naar de hoge spijlen van het bed gebracht en vervolgens vastgebonden. Hier zit ik dan, halfnaakt en vast aan het bed. Op de grond als een ongehoorzame hond.

Wat Ze van plan is blijft een verrassing voor mij. Door de strakke blinddoek om mijn hoofd zie ik niets. Mijn blote knieën drukken in zachte vloerbedekking. Het windt me op dat ik niet weet wat er komen gaat. Het maakt me warm en brengt me nu al een beetje in extase, terwijl de bondage pret pas begonnen is…

Dan hoor ik Haar weer terugkomen. Ik weet niet precies wat Ze draagt, maar ik ben zo ondeugend om in het duister toch maar een beeld te schetsen: hoge hakken met leren laarzen die tot net onder Haar knieën reiken. Een kort rokje waarbij je, als Ze voorover leunt, Haar ondergoed kunt zien. Een pikante, zwarte string. Om Haar bovenlichaam een strak korset.

‘Je haalt je toch niets in je hoofd…?’ klinkt Haar stem plotseling met een vleugje sarcasme. Shit. Waarschijnlijk heeft ze mijn erectie gespot. Verstandig als ik ben blijf ik zwijgen, precies zoals Zij me opgedragen heeft.Whipping

‘Nee, dat dacht ik al. Want vandaag, slaafje, zal alleen Ik genot ervaren!’ Bij deze woorden schiet er een scherpe pijn door mijn rug. Ik herken de pijn uit duizenden: Ze gebruikt een zweep. Een zweep die me hard treft en gegarandeerd een flinke rode striem achterlaat op mijn rug. Ik zet mijn tanden op elkaar en incasseer de pijn.

‘Hmmm, dat is juist…’ glimlacht mijn Meesteres plezierig. Een tweede scherpe slag volgt en mijn gekreun lokt een lachje bij Haar uit. ‘Dit is de eerste keer dat je ervan langs krijgt met een zweep, hm? Door Mij althans. Hoeveel Meesteressen waren Mij voor, jij slet?!’

Mijn lichaam schiet naar voren en komt hard tegen de spijlen van het bed aan als een volgende pijnlijke slag mijn bovenbeen treft. Dit is mijn straf, omdat ik Haar niet eerder heb gevonden. Zij is mijn Meesteres en het is mijn fout dat Zij niet eerder op mijn pad is gekomen.

Alle commerciële BDSM sessies die ik voor Haar als ervaring heb opgedaan, waren niet nodig geweest. Waarom niet? Omdat ik nooit mijn best heb gedaan om echt een Meesteres te vinden. Niet een Meesteres met wie ik een band heb. Een Meesteres met wie ik mijn leven kan delen. Een Meesteres die alles op gebied van BDSM uit me weet te halen.

Dan stoppen de slagen. Het blijft doodstil in de kamer en ik vraag me af of Ze er nog wel is. Tot Ze me uit het niets weer ruw vastpakt bij mijn haar. Met een snelle handeling bevrijdt Ze me van de blinddoek en trekt mijn hoofd naar achteren.

Ik kijk recht in de ogen van mijn Meesteres  en de connectie die we hebben is voor beide voelbaar. Het is een reminder waar ik het allemaal voor doe. Waarom ik alles keuzes heb gemaakt in mijn leven die leidden tot dit moment. Een reminder dat de keuzes die ik gemaakt heb de juiste waren. Ik zou nooit meer anders willen.

2 reacties op “Reminder met zweep

 • 12 april 2012 om 22:00
  Permalink

  dan heb je geluk gevonden … ben nog steeds op zoek… sos

  Beantwoorden
 • 7 juli 2015 om 11:10
  Permalink

  graag zou ik een vrouw ontmoeten met een rijzweep . de rest is duidelijk

  slaafje
  freddie

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V