1. Een onschuldige flirt

Meesteres Melissa is een beginnende Domina die jullie graag meeneemt in haar eerste stappen in de BDSM wereld. Middels deze blog zal ze jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. 

Rond de jaarwisseling begon het: ik ontmoette iemand op het werk. Ik was in een baldadige bui en klierde hem een beetje: brutaal flirten, plagen en eisen stellen. Doordat hij er leuk op reageerde, liet ik me aanmoedigen en begon ik steeds strenger, dominanter gedrag te vertonen.

Toegegeven, ik genoot van de reactie. Het was een periode waarin ik alles behalve goed in mijn vel zat en de bevestiging dat ik “het” nog had, streelde mijn ego. Het flirten escaleerde al snel en binnen twee weken na onze ontmoeting waren we erover uit: we wilden met elkaar naar bed. Hij nam me in vertrouwen en toen volgde een verrassend gesprek…

Hij: Ik houd wel van een leuk spelletje af en toe.

Ik: Ben wel benieuwd waar je dan aan denkt. Wil je het toelichten?

Hij: Dat is echt wel een hele grote stap voor me… Ik houd wel van een sekspartner die een beetje sturend is. Zo, het hoge woord is eruit!

Ik: Lucht op?

Hij: Heel erg! En toch ook weer heel spannend dat ik weet dat jij dat weet.

Ik: Vertel me dan maar eens wat je wel en niet wilt.

Hij: Dat wisselt soms wel een beetje. Mijn vrouw wil er niet zo veel van weten, dus dat bouwt dan nogal op bij mij.

Ik: Snap ik. Lastig als je dat niet kwijt kunt.

Hij: Soms wel. Ik denk ook vaak van dat ik het ook gewoon moet kunnen loslaten.

Ik: Dan zou je jezelf tekort doen.Misschien moet je eerder loslaten dat alles van één partner zou moeten komen.

Hij: Wat zeg je toch een mooie dingen!

Hij vertelde me dat hij bepaalde fantasieën had en van daaruit bracht hij het gesprek geleidelijk aan op BDSM.

“BD-wattes?”

Nu ben ik ruimdenkend opgevoed en schrik ik niet zo snel ergens van, maar dit was een wereld die ik nog niet kende. Ik was niet ontzet over deze bekentenis en zijn uitleg van wat het inhield. Wel was ik nieuwsgierig geworden…

Het verbaasde hem dat ik geen ervaring op dit gebied had; mijn gedrag van eerder had hem de indruk gegeven dat ik heel goed wist wat ik deed. Desalniettemin stond ik er wel voor open om het eens te proberen. Ik verdiepte me in de materie en hoe meer ik erover te weten kwam, hoe meer de lifestyle en de mindset die erbij hoorden me aanspraken.

Na drie weken om elkaar heen draaien kwam ik tot de slotsom dat ik zijn Dom zou worden en hij mijn sub. Na wat oefening met het geven van opdrachten en het aanwenden van de juist tone of voice, maakten we plannen voor een eerste sessie.

Een complicatie van onze ontluikende D/s-relatie is dat mijn subje getrouwd is. Omdat zijn vrouw er niets van wil weten, hebben ze jaren geleden afspraken hierover gemaakt. Zij staat hem toe om nu en dan naar een beroeps te gaan, wat ik bijzonder nobel en ruimhartig van haar vind. Het verschil met ónze situatie is dat bij ons de seks tweerichtingsverkeer zal zijn, waar dat – zo vertelt hij me althans – met een beroeps normaal eenrichtingsverkeer is.

Dus wat wij willen doen is van een heel andere categorie en niet waar zijn vrouw hem toestemming voor heeft gegeven. Daarom had hij haar tot nog toe niets verteld over wat er tussen ons gaande was. Hij kreeg er slapeloze nachten en pijn in zijn buik van om thuis te moeten liegen, maar toen gebeurde er iets onverwachts. Vijf weken na het begin van ons contact ontving ik op een zondagochtend een berichtje.

“Beetje spannend. Ben er thuis over begonnen. Afwachten hoe dit afloopt. Wordt vervolgd!”

Trots op mijn dappere en gretige subje was ik. Maar de volgende dag kwam er een nieuw bericht.

“Het is thuis niet zo goed gevallen. De timing was niet zo goed, denk ik achteraf. Even pas op de plaats.”

Vrouwlief was not amused. Zo erg dat hij heeft moeten beloven even geen contact met mij te hebben. Maar dat lukte hem niet zo goed. Hij appte me in de weken die volgden nog af en toe – hoewel minder dan voorheen – en ik zag hem natuurlijk nog steeds geregeld op het werk. En tja, dan kon ik het toch niet laten hem te plagen.

Ik gaf hem weliswaar geen nieuwe opdrachten, maar genoot wel van innuendo’s en dubbelzinnige opmerkingen in vergaderingen die alleen hij en ik in de juiste context konden plaatsen. En hij hing opmerkelijk veel om mij heen voor iemand die geen contact met me mocht hebben. Maar een afspraak zat er voorlopig niet in. Ik besloot hem de ruimte en tijd te geven om met zijn vrouw tot een compromis te komen.

En toen begon Het Grote Wachten.

Wordt vervolgd…

14 reacties op “1. Een onschuldige flirt

 • 26 april 2016 om 14:10
  Permalink

  heel erg leuk verhaal, ik kan niet wachten op het vervolg. Is het een fictief verhaal?

  Dank u wel Meesteres Melissa

  met onderdanige groet
  Tiptease

  Beantwoorden
 • 26 april 2016 om 14:27
  Permalink

  Inderdaad leuk verhaal.

  Vervolgje? 🙂

  nederige groet

  dmf36

  ps: en U werkt waar precies Meesteres Melissa, nog een extra administratieve kracht nodig in Uw departement? 🙂

  Beantwoorden
 • 26 april 2016 om 15:20
  Permalink

  U ‘mag blijven’ 🙂
  Ga zo door.

  onderdanig1967

  Beantwoorden
 • 26 april 2016 om 15:23
  Permalink

  Spannend en goed geschreven! Invoelbaar ook en een fantasie: om van “Ik houd wel van een sekspartner die een beetje sturend is” te komen tot de uitleg dat daar “BD-wattes” mee bedoeld wordt!

  De suspense hangt in de lucht… ze kunnen en willen elkaar niet ontlopen…., hoe zou dit verder gaan? 😉

  amarcord

  Beantwoorden
 • 26 april 2016 om 19:01
  Permalink

  Meesteres een heel mooi en duidelijk verhaal. Ik ben zelf dienstmeid van een Meesteres. Ik heb ook een goede band met haar. Een nederige Groet miss roberta

  Beantwoorden
 • 26 april 2016 om 23:04
  Permalink

  Wat een eerlijke ,openhartige reportage ! Daar leer je wat van. Soort
  dagboek ook wel .Ik hoop dat u doorgaat hiermee ? graag? Zal het zeker lezen en mijn voordeel mee doen . love knollebol

  Beantwoorden
 • 27 april 2016 om 09:40
  Permalink

  leuk begin! Feiten, fictie of een mengelmoesje van beide?
  like to read more

  Beantwoorden
 • 27 april 2016 om 15:23
  Permalink

  Beste Meesteres

  Ook ik kijk uit naar het vervolg…..mmmm…..

  Beantwoorden
 • 27 april 2016 om 19:29
  Permalink

  Goed geschreven verhaal, zit in ieder geval dicht tegen de werkelijkheid (de mijne) aan! Leuke suspence……

  Beantwoorden
 • 28 april 2016 om 22:39
  Permalink

  Mrs Melissa, welkom in de wereld van BDSM, een heerlijke story moet ik zeggen, ik ben een sub die nog zoekende is, ruime ervaring heeft maar nog niet de grenzen heeft afgebakend. Ik ben op zoek naar iemand die mijn grenzen nog kan en wil verleggen en U heeft mij nieuwsgierig gemaakt.
  Graag verneem ik van U hoe ik in contact kan komen
  nederige groet
  sub f.

  Beantwoorden
 • 1 mei 2016 om 18:00
  Permalink

  Dank jullie wel voor de leuke reacties. Fijn om te zien dat mijn verhaal goed ontvangen wordt. Het is louter uit eigen ervaring geput en geen fictie; ik ben de wereld van BDSM stap voor stap aan het ontdekken en deel mijn ervaringen en ontdekkingen graag met jullie. Maar zoals jullie zullen begrijpen zal ik om privacyredenen alleen geen echte namen gebruiken.

  Beantwoorden
 • 5 mei 2016 om 00:16
  Permalink

  @frank

  Bedankt voor je compliment en aanbod, maar waar baseer je op dat ik op zoek ben naar meer subjes? Voorlopig heb ik mijn handen vol en mocht dat op den duur niet voldoende voor me zijn, kan ik altijd verder kijken tegen die tijd. Op dit moment, echter, heb ik die behoefte niet.

  Daarnaast moet mij nog een ding van het hart: je weet nog nagenoeg niets over mij, geen idee hoe oud/jong ik ben, hoe ik eruit zie en belangrijker nog: je weet niet wat mijn interesses en voorkeuren op het gebied van BDSM zijn. Hoe ben je van plan een Domina te dienen terwijl je niet weet hoe je haar eigenlijk een plezier kunt doen?
  Ga eens bij jezelf te rade over hoe je je dit anders had kunnen aanpakken met een ander (beter) effect.

  Groet, Melissa.

  PS: Artemis heeft een mooi artikel geschreven op deze site over het promoten van jezelf als sub of slaaf: “Hoe schrijf je een goede slaven sollicitatie?” Doe er je voordeel mee.

  Beantwoorden
  • 5 mei 2016 om 09:25
   Permalink

   Mrs Melissa, ik baseer nergens op dat U nog zoekt, dat is Uw lezing. U zegt dank voor het aanbod, welk aanbod ? Ik heb geen aanbod gemaakt aan U, slechts uitgelegd in het kort dat ik nog zoekende ben en dat U mij nieuwsgierig maakt. Dat U daaruit uit afleid dat ik mij zelf aanbied aan U is een misvatting. Mijn vraag was slechts hoe ik in contact kon komen met U, toch. U weet helemaal niet waarom maar veronderstelt dat wel !

   Uw opmerking over hoe ik een goede slaven sollicitatie moet doen leg ik naast mij neer, want dit was geen sollicitatie. Een kleine tip voor U lees goed en trek niet meteen conclusies.
   wens U een fijne bevrijdingsdag toe

   Beantwoorden
   • 5 mei 2016 om 19:35
    Permalink

    “Ik ben op zoek naar iemand die mijn grenzen nog kan en wil verleggen en U heeft mij nieuwsgierig gemaakt.
    Graag verneem ik van U hoe ik in contact kan komen”

    Ik ben het wel met Melissa eens. Zeker omdat deze opmerkingen direct na elkaar staan, lijkt het alsof je in contact met Melissa wil komen voor het eerder genoemde.

    Maar kennelijk is er een miscommunicatie, kan gebeuren.

    Leuk om je ervaringen te lezen, Melissa!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V