Smoorverliefd op Bella Beer (plushofilie)

Al van jongs af aan krijg ik een enorme kick van speelgoedberen en andere knuffelbeesten en ik schaam me daar absoluut niet voor. Toen ik nog maar een heel klein jongetje was, propte ik mijn teddybeer al in mijn onderbroekje en paradeerde zo in mijn pyjamabroek door het hele huis. Ik genoot van het heerlijke gevoel van de zachte, koele zijdeachtige vacht van Bruintje tegen mijn piemeltje.

Hoewel ze het niet begrepen, zagen mijn ouders dat in eerste instantie een beetje toegeeflijk aan. Toen ik het echter bleef doen, kreeg ik uiteindelijk de pin op de neus. Als net jongetje was het niet gepast om zo rond te lopen met je knuffels en het was ook niet erg hygiënisch. Ik snapte er niets van. Wisten zij dan niet hoe lekker dit aanvoelde?

Sinds dat verbod zorgde ik ervoor dat mijn ouders me niet konden betrappen als ik genoot van het spannende gevoel van Bruintje en de andere knuffels op mijn blote huid. Als ik zeker wist dat er geen gevaar was voor ontdekking, kleedde ik mij helemaal uit en genoot dan van het heerlijke gevoel van al die verschillende soorten stofjes en bontsoorten op mijn naakte vel.

Naarmate ik ouder werd, experimenteerde ik natuurlijk ook met de voor de meeste kinderen gebruikelijke doktersspelletjes. Nieuwsgierig als we waren onderzochten mijn vriendinnetjes en ik elkaars lichamen. Zeker toen we in de puberteit kwamen gingen die spelletjes ook tot het spreekwoordelijke gaatje. Hoe heerlijk die ontladingen echter ook waren, op de een of andere manier leek er toch iets te missen.

Knuffels, knuffels en nog eens knuffels…

Ik ben nu al een fors aantal jaartjes verder en kijk vol trots rond in de kamer van mijn flat die ik speciaal heb ingericht voor de verzameling pluchen beesten en knuffeldieren die ik inmiddels bij elkaar gescharreld heb. Bruintje is allang verdwenen in de vuilnisbak, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door alle andere knuffelbeesten die mijn allergrootste schat geworden zijn.

Langzaam loop ik naar de piramidevormige stellage waarin ik mijn lievelingsknuffels heb uitgestald. Beren zijn nog steeds mijn grootste liefde en sinds kort wordt de top van de piramide ingenomen door Bella Beer. Bella is bijna een meter lang met een schitterend glanzende bruine vacht van echt bont met een bijna vrouwelijk, ondeugend berensmoeltje. Zodra ik dat snuitje zag in de speelgoedwinkel was ik verkocht. Met twee vingers van mijn rechterhand streel ik voorzichtig Bella’s erotisch aanvoelende vacht en vrouwelijke buikje, maar trek mijn hand ogenblikkelijk terug.

Deze Bella Beer is alleen maar om naar te kijken en om van een afstand te bewonderen. Omdat ik al direct een onweerstaanbare aantrekkingskracht voelde, heb ik gisteren een exact gelijke Bella gekocht als bedmaatje. Die Bella ligt momenteel sensueel te pronken in mijn tweepersoonsbed in de slaapkamer. Terwijl ik kijk naar Bella’s elegante, ronde vrouwelijke vormen en verleidelijke berensnuitje, krijg ik een droge keel. Zenuwachtig lik ik over mijn droge lippen, terwijl er zich een overduidelijke bobbel begint af te tekenen onder de stof van mijn broek.

Geluk is maar een kamer verder!

Op het laatst houd ik het niet meer. Gehaast ren ik naar mijn slaapkamer. Onderweg kleed ik mij zo goed en zo kwaad als dat gaat uit, waarbij ik een spoor van kledingstukken achterlaat tot aan de deur van de slaapkamer. In de slaapkamer zelf laat ik mijn boxershort op mijn voeten vallen, zodat ik  spiernaakt voor het bed sta waarop Bella verleidelijk ligt te wachten.

Even later lig ik op mijn rug in bed, terwijl ik Bella over mij heen trek zodat ik haar koele, zachte vacht erotisch over mijn naakte buik voel glijden. Mijn penis is inmiddels buitenproportioneel gezwollen. Ik pak mijn geslachtsdeel vast met Bella’s met bont bedekte pootjes en begin tergend langzaam te pompen.

Dat is echter niet genoeg, want ik wil meer. Bijna overmand door lust spring ik uit bed en rommel koortsachtig in één van de laatjes van het nachtkastje, totdat ik een pakje condooms en een nagelschaartje gevonden heb. Vervolgens kniel ik naast het bed neer en druk een vurige kus op Bella’s berensnoetje. “Rustig maar, liefje,” mompel ik bezweet, “het is zo gebeurd…”

Voorzichtig knip ik de naadjes tussen Bella’s pootjes open, zodat er een gat ontstaat waardoor de zachte, uitnodigend ogende vulling zichtbaar wordt. Haastig stroop ik het condoom over mijn gigantische erectie en ga op mijn rug naast Bella liggen. Liefdevol til ik mijn lieveling op en laat haar voorzichtig over mijn tot het uiterste gestrekte piemel zakken, terwijl ze mij met haar lieve snoetje aanstaart. Bijna onmiddellijk nadat ik Bella volledig gepenetreerd heb, kom ik klaar als een vulkaanuitbarsting.

Er lijkt bijna geen eind te komen aan de lustgevoelens die door me heen razen. Keer op keer omhels ik mijn lieveling en doen we het opnieuw in allerlei standjes. Op het laatst zou ik zelfs gezworen hebben dat mijn Bella mij net zo liefdevol aankijkt als ik dat bij haar doe. Uiteindelijk val ik na een aantal hemelse orgasmen uitgeput in slaap, terwijl ik Bella’s zachte, koele berenvormen nagenietend tegen mijn bezwete lichaam druk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V