Meditatief masochisme

Berlijn, mei 2015, German Fetish Ball, Dark-Side…

Een deur op een binnenplaats, 23.00 uur op vrijdagavond. Ik voel me volkomen relaxed na een gespannen dag. NinaNana is op haar mooist. De vrouw van mijn leven loopt voor mij de trap af, ik loop achter haar aan… Het is begonnen.

Het is bijzonder. De kelder van het grote gebouw waar we net in zijn gegaan is groot. De sfeer is geweldig, de inrichting rijk en smaakvol. Dark-side, het gebied waar we voor het eerst samen ingaan. We lopen rond en bekijken de club. Het is er aangenaam druk. Samen ontdekken we dit donker paradijs en zijn onder de indruk.

In de grote ruimte begint net een ballet. Omdat het bondage night is, wordt er een mooie bondage/suspensie “dans” gedaan door een mooi jong stel dat indrukwekkend en snel een mooie bondage aanlegt en op een wonderbaarlijke manier de dame vrij in de lucht hangt. We komen in de stemming. Iedereen is mooi gekleed, NinaNana in het bijzonder. Als enige is zij volledig in het rood, compleet met de laarzen die we eerder die dag bij HautNah in Berlijn hebben gekocht. Ik bewonder haar en ben me nog steeds bewust van mijn omgeving…

We vinden een plek om te zitten. Na even gezeten te hebben, vraagt NinaNana mij de stoel waarop ik zit aan de kant te zetten en me aan haar voeten te zitten. En dan gebeurt het… De ketting klikt om mijn collar. Ik word emotioneel, tranen springen me in de ogen… ik ben van haar… Ook op dit gebied ben ik nu van haar… helemaal… en ik ben me niet meer bewust van mijn omgeving.

Blikken treffen elkaar, pure liefde stroomt, pure overgave van twee kanten stroomt, zorg stroomt, genegenheid stroomt… alles stroomt… Ik ben van haar… helemaal!

Ze staat op en ik volg haar. Mijn ogen zijn op haar. Alleen op haar. We lopen de prachtige club door en ik volg haar. We hebben alles doorlopen als we in een ruimte komen met een hangende kooi… ik ben van haar… helemaal!

Mijn zicht wordt me ontnomen door de nieuwe lederen blinddoek die we ook eerder die dag gekocht hebben. Ik was me al niet meer bewust van mijn omgeving, maar nu word ik nog meer van haar. “Ga maar in de kooi zitten,” hoor ik haar nog zeggen. Ik ga zitten en ben van haar… helemaal!

De kooi beweegt. Ik zweef door het paradijs; ik draai en voel. Ik voel alleen nog maar. Voelen en muziek … heerlijke muziek. Ik draai en zweef en ben me niet meer bewust van waar ik ben, wellicht niet eens meer van wie ik ben, maar ik zweef en ben intens gelukkig. Ik zit in de kooi, in meditatiehouding. Handen op mijn schoot, palmen naar beneden, handen open… Ik ben open, ik ben van haar… helemaal!

Haar vingers en nagels dansen over mijn huid. Van buiten, van binnen, met liefde, met gevoel en met zorg. Ik voel en hoor muziek, mooie muziek. Nagels gaan over mijn tepels. De liefde schiet door mijn lichaam als zij haar nagels hard in mijn tepels zet. Ja, het is liefde wat ik voel, geen pijn. Liefde… van haar… want ik ben van haar… helemaal!

De zweep komt neer op mijn borst. Ik zit in meditatiehouding, handen open, vol overgave. Alles kan me gebeuren nu, alles. Ik zal me nergens tegen verzetten, wat het ook is. Want ik vertrouw haar; ze heeft me dat vaak ingefluisterd en het is helemaal binnengekomen. Ik vertrouw haar, zij die me lief heeft, zij van wie ik zo zielsveel hou. Zij van wie ik ben… helemaal!

Het zweeft, ik vlieg, ik voel, ik beleef, ik hou van haar, ik ben weg… helemaal weg. Het enige wat ik voel is haar liefde. Of die nu fysiek of mentaal overgebracht wordt, ik voel alles. En ook zij voelt, voelt mij aan, voelt mijn overgave, mijn liefde, mijn bereidheid, mijn verlangen… want ik ben van haar… helemaal!

Nog nooit heb ik mij zo gelukzalig gevoeld. De liefde van mijn leven heeft mij in haar liefdevolle macht en we zijn helemaal verbonden; een mooiere versmelting bestaat niet. Woorden zijn niet nodig, want we voelen. Zelfs zonder aanraking. Alles komt aan, een volledig open verbinding tussen twee zielen. Is dat mogelijk? Ja, dat is mogelijk, want ik ben van haar… helemaal!

Het is even wat koeler. De verbintenis is er nog steeds. Verder weg, maar ik vertrouw haar. Het vertrouwen in iemand is nog nooit zo groot geweest. Ze weet wat goed voor me is, weet wat ik nodig heb, want ze houdt van mij. Ik voel het zoooo goed! Iets lauws en vochtigs drukt tegen mijn lippen. De liefde van mijn leven heeft sushi gehaald. Het verdwijnt zachtjes in mijn mond en ik proef. Ik voel, hoor muziek en proef. Het is heerlijk… alleen maar omdat zij het me gaf, zij die ik liefheb, zij van wie ik ben… helemaal!

Haar voeten in haar mooie nieuwe rode satijnen laarzen liggen in de kooi. Mijn handen glijden over de zachte stof en – nog belangrijker – over haar heerlijke voeten. Wonderbaarlijk genoeg ben ik de eerste man voor haar die haar voeten zo mag beminnen. Sinds kort mag mijn liefdevolle streling ook over haar voeten gaan. Zo wiebelt de kooi en voel ik haar, haar voeten en hoor ik de muziek, heerlijke muziek. Haar voeten zal ik altijd aanbidden want ik ben van haar … helemaal!

Met veel zorg en hulp mag ik weer uit de kooi. Vraag me niet hoelang ik daarin gezeten heb, ik heb geen idee. De blinddoek is af en ik kijk naar haar… de vrouw van wie ik hou. Ik kijk haar diep in haar mooie ogen. Liefde transfereert op topsnelheid via onze ogen, tranen zijn niet te bedwingen. We voelen, voelen elkaar, voelen de liefde, voelen de stap die we gezet hebben en zoenen… Heel intens, zoals alleen kan omdat ik van haar ben… helemaal!

We zitten. Zij in de stoel, ik op een kussen aan haar voeten. We heffen samen het glas, terwijl ik nog helemaal in haar ben. Mijn ogen kunnen niet van haar afblijven. We kijken elkaar diep in de ogen en wisselen wat woorden van geluk. Geluk van wat we net hebben meegemaakt. Een nieuwe dimensie voor allebei, ervaren als we zijn. Maar dit was niet gewoon een Meesteres met haar slaaf, dit was uniek van ons, dit zijn wij. Geen scene, geen plan, geen wensenlijst… gewoon wij, omdat ik van haar ben… helemaal!

We zijn de laatste gasten in Dark-Side. De twee personeelsleden kijken ons aan alsof ze nu toch echt wel naar huis willen. We zitten nog steeds op dezelfde plek en onze ogen zijn continu met elkaar in verbinding. Hoelang we daar al zitten weet niemand, maar we moeten gaan. We verlaten de mooie club en gaan de trap weer op. De deur gaat open en het licht verblindt ons. Het is half zes… de vogels zijn al op en zien dat ik van haar ben… helemaal!

De taxi brengt ons naar ons hotel waar we dronken van liefde op onze kamer aankomen. We kleden ons uit en verstrengelen. We krijgen geen genoeg van elkaar en zoenen en versmelten mentaal, waardoor we heftig schokkend tot enkele mooie tantramomenten komen. De intensiteit is zo heftig dat we helemaal gelukkig zijn. Kan het nog mooier? Dat alles komt tot stand door haar, want haar liefde is groot en ik ben van haar… helemaal!

Het is vroeg in de ochtend, we liggen in elkaar en verkiezen de rust. We vallen samen in slaap nadat zij mij in deze nacht ook als meditatieve masochist heeft aanvaard. Die ene klik van die ene ketting aan die ene collar maakte dat mogelijk, samen met het vertrouwen dat zij van mij gewonnen had. Het maakte mij van haar… helemaal!

IK BEN VAN HAAR… HELEMAAL!

slaaf sitface

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V