Forum

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, posten in dit forum vereist Registratie

Pagina's: [1]
Auteur Onderwerp:Kuisheid/Chastity
sitface
Beginnend subje
Berichten: 39
Post Kuisheid/Chastity
on: 6 May, 2012, 00:27

Halli allemaal en de Dominantw Danes in het bijzonder.
Inmiddels ben heb ik ruim 10 jaar ervaring met kuisheid. Hoewel ik op dit moment geen vaste partner heb ben ik wel kuisheid en is een vriendin mijn steutelhoudster. Graag wil ik hier mijn ervaring met kuisheid delen en onderdanige mannen uitdagen hun kuisheid aan hun vrouw/vriendin of Meesteres aan te bieden. Tevens wil ik de Dominante Dames op dit forum vragen hoe Zij aankijken tegen wat hieronder schrijf.

Na jaren Meesteressen te hebben bezocht en te hebben gehad, waarin ik mijn wensenlijstjes aan gaf die de Dames in meer of mindere mate uitvoerden, kwam ik erachter dat ik de BDSM wereld had omgedraaid en wilde echte onderdanigheid beleven. Mijn toenmalige vriendin en Meesteres was duidelijk niet gecharmeerd van mijn wensenlijstjes. Dit kwam voornamelijk omdat Zij geen echte Sadiste was maar meer een zelfbewuste vrouw dit vond dat mannen er waren om hun leven aangenaam of makkelijk te maken.

In die tijd besefte ik me dat ik moest veranderen en besloot een lang gekoesterde fantasie waarvoor ik eigenlijk erg bang was, tot uitvoer te brengen. Ik kocht een CB2000 kuisheidsgordel en gaf die aan mijn vriendin samen met wat literatuur over mannelijke kuisheid. Nadat Ze dat gelezen had besloot ze mij permanent in kuisheid te brengen.

Na een training van 3 maanden werd ik permanent opgesloten met de belofte dat ik 1 keer per maand mocht klaarkomen als ik me goed had gedragen. Zij bepaalde of ik me goed gedroeg en verlengde de maand met dagen of weken als Ze vond dat ik me net goed had gedragen. Als ik eruit mocht was het een relatief korte oefening om een orgasme te krijgen en dan zat ik er voor minimaal een maand in. Ik werd regelmatig opgewonden door Haar, zelfs zonder CB en met seksuele activiteit maar ik mocht nooit klaarkomen met de dreiging van 6 maanden kuisheid.

Mijn gedrag veranderde compleet. Er was nog maar 1 vrouw op aarde voor mij en ik deed alles om Haar te behagen. Zij vond het geweldig en ging later op zoek naar minnaars omdat mijn kuisheid Haar wel beviel maar toch behoeft had om regelmatig eens goede seks te hebben.

Het langste dat ik ooit zonder orgasme ben gegaan is 104 dagen en ondanks dat het soms frusterend is voel ik me heerlijk en ben ik echt onderdanig.

Mijn motto os dus, maak een man seksueel compleet afhankelijk en de vrouw heeft alle macht. Geef als man je seksualiteit aan een Vrouw en je beleeft echte onderdanigheid.

Ik ben benieuwd naar de reacties.

Artemis
Beginnend subje
Berichten: 82
Post Re: Kuisheid/Chastity
on: 6 May, 2012, 15:56

Interessant verhaal, slaaf sitface. Je eigen ervaring "bewijst" al dat het uitleveren van je seksualiteit enorm bijdraagt aan de onderdanigheid naar je vriendin/Meesteres toe. Voor jou wordt het op deze manier een soort spelletje, dat jij maar al te graag wilt winnen (jezelf bewijzen aan je Mrs.).

Een goede manier om een slaaf nog meer te binden aan zijn Meesteres. Wel ben Ik van mening dat een oprecht onderdanige slaaf ook zonder kuisheidsgordel zijn Meesteres 100% loyaal kan zijn. Zolang het gevoel diep genoeg zit, heeft de slaaf simpelweg geen andere optie dan het enkel dienen van zijn eigen Meesteres.

Vraagje nog: hoe ervoer je de overgang in de relatie van een normale vriendin naar een allesoverheersende Meesteres? Ging dat vloeiend, stapsgewijs? Miste je ergens ook de intimiteiten die je waarschijnlijk daarvoor wel had, of heb je die in het begin juist expres vermeden, omdat je zelf al een ander doel voor ogen had?

sitface
Beginnend subje
Berichten: 39
Post Re: Kuisheid/Chastity
on: 7 May, 2012, 16:47

Hele gevoelige vraag Meesteres Artemis ... De overgang van "partner" naar "Meesteres" ging in zijn geheel niet soepel. Voor Haar was het moeilijk Haar nieuwe rol te accepteren en voor mij was het moeilijk mijn partner plots als Meesteres te zien.

Ook het wat meer permanente (24/7 is teveel gezegd maar iets wat er op lijkt) karakter is een fantasie die in de werkelijkheid heel moeilijk is. Toch heb ik er mee kunnen leren leven door me te concentreren op alle voordelen die het brengt om je gevoelens binnen een relatie te kunnen uitten.

Helaas voor ons is op dit punt, 7 jaar nadat we er mee begonnen waren, de 14 jarige relatie stukgelopen omdat mijn partner het spel wel leuk vond voor een tijd maar het toch niet in haar aard lag om dominant te zijn. Ook vond zij dat ze mij anders had leren kennen dan dat ik achteraf bleek te zijn waardoor we uiteindelijk gezamenlijk besloten hebben uit elkaar te gaan.

Om op de overgang terug te komen als het gaat om chastity (iets later in de D/s relatie geintroduceerd), dat ging soepel. Het ging aanvankelijk niet ten koste van de intimiteit omdat we die nog steeds hadden alleen zonder hoogtepunt van mijn kant (tenzij met toestemming). Later, ook na de introductie van cuckolding) werd de intimiteit minder maar dat ging stapsgewijs, ook omdat de afwisseling mijn partner uitermate goed beviel en ze (wat penetratie betreft) betere (lees grotere) partners gevonden had. Mijn rol op dat gebied werd toen snel minder en zelfs teruggebracht naar nul. Dat dit uiteindelijk ook bijgedragen heeft aan het stuklopen van de relatie is mij achteraf wel duidelijk te worden en dat had psychologisch te maken met het respect wat mijn partner uiteindelijk voor mij verloor.

Dit alles is voor mij aanleiding geweest nooit meer een "vanilla" relatie aan te gaan en die om proberen te buigen maar bij een opbloeiende liefde direct hierover met de deur in huis te vallen. Liever ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Het is hierdoor moeilijker de juiste relatie te vinden maar de issues die hierboven besproken zijn hebben dan minder kans de kop op te steken.

Over het zonder chastity 100% loyaal zijn heeft U helemaal gelijk, het plaatsten van een kuisheidsgordel heeft echter echte psychologische voordelen voor beide partijen die niet te onderschatten zijn. Vergeet niet dat mannen van nature jagers zijn die voortplanting als hoogste goed hebben (lees: hun lul achterna lopen) en een kuisheidsgordel grijpt daar psychisch dramatisch op in. Zoals mannen (en vrouwen) in relaties monogaam kunnen zijn en het alleen met elkaar doen (dus ook geen masturbatie) komt voor maar een kuisheidsgordel sluit dat psychologisch uit (ook de gedachte eraan) en dat veranderd hoe een man naar zijn Sleutelhoudster kijkt. Zij is nu nog de enige die je voorplantingsdrift kan ontsluiten en daarom verandert er wat in het jagersgedrag.

Uit eigen ervaring en door gesprekken met andere mannen in kuisheid weet ik dat er, na de training en als het definitief is, je ook niet meer echt naar andere (mooie) vrouwen kijkt. Eventuele behoefte aan masturbatie verdwijnt (ook in relatie tot het kijken naar porno). Het is zo duidelijk dat het na enkele maanden het zelfs jezelf opvalt dat je anders kijkt. Het geeft meer rust in je hoofd en je creatieve brein wordt meer ontwikkeld (ofwel je vrouwelijke kant). Hierdoor wordt je gedienstiger en ga je inderdaad de sleutelhoudster beter van dienst zijn en dit komt dus niet alleen door de drang door Haar bevrijdt te kunnen worden en klaar te mogen komen.

Zelf kan ik stellen dat langdurige kuisheid leidt tot het geen behoefte meer hebben aan de voortplantingsdrang en dat je uiteindelijk net zoveel plezier gaat beleven aan de bevrediging van je partner als je partner zelf.

Helena-
Bathory
Moderator
Berichten: 153
Post Re: Kuisheid/Chastity
on: 7 May, 2012, 18:23

Ik ben erg onder de indruk van je diepgaande analyse, sitface! 🙂

sitface
Beginnend subje
Berichten: 39
Post Re: Kuisheid/Chastity
on: 8 May, 2012, 01:05

Meesteres Helena-Bathory, dat vat ik dus maar op als een compliment en daar ben ik U erg dankbaar voor. Tja, als je door ervaring met de realiteit geconfronteerd wordt, is een dergelijke analyse ook goed te maken. Zoals ik al in een eerder bericht heb verteld, heb ik ook psychologische hulp gezocht, met name om mijn relatie proberen te redden. Dit heeft mij nog tot veel diepere inzichten gebracht. Maar deze sessies maakten ook duidelijk dat een echt onderdanige man met een niet dominante (of zelfs onderdanige) vrouw, het vroeg of laat moeilijk zal krijgen om dat een van beiden uiteindelijk in een rol terecht komt.

Zelf ben ik erachter gekomen dat echte geestelijke dominantie ook veel met de maatschappelijke rol en opleiding van de vrouw te maken heeft. Niet omdat hogere opleiding of hogere maatschappelijke posities tot Dominantie leiden maar wel dat Vrouwen met een hogere status beter in de psyche van een man kunnen duiken. In de afgelopen 2 jaar heb ik toch een paar keer een serieuze date gehad met vrouwen die hun mannetje in de maatschappij staan of stonden (overigens ook vaak vrouwen van boven de 45) die het aspect van dienstbare mannen wel aanstond.

Mijn grootste probleem met het vinden van de juiste Dame is mijn werk. Ik reis vaak en soms lang voor mijn werk en vrouwen, met name die die gedienstige man wel zien zitten, verlangen toch meer aanwezigheid. En aangezien deze vrouwen zelfstandig en onafhankelijk zijn speelt het inkomen wat hoort bij een druk reizende zakenman geen belangrijke rol. Dat is dus nu vaak het breekpunt om een relatie te krijgen. Die vrouwen die het inkomen wel als iets positiefs vinden en het reizen dus op de koop toe nemen, zijn vaak weer niet echt dominant.

Ik heb me daarom maar voorgenomen zo snel mogelijk financieel volledig onafhankelijk te worden zodat ik 100% beschikbaar kan zijn voor een intelligente, drukke en veeleisende Dame ben wiens leven ik enorm kan veraangenamen. Toch hoop ik snel een dame tegen te komen waarbij ik alle aspecten goed kan combineren.

erik s
Beginnend subje
Berichten: 20
Post Re: Kuisheid/Chastity
on: 28 October, 2012, 15:11

hallo sitface,hele mooi teksten waar ik heel veel in herken zelf ben ik nu ruim 4j gekuist, met div gordels ervaring opgedaan,mijn vrouw (Mrs) heeft de sleutel.bij mij gaat de gordel alleen maar af voor wassen en scheren.Sex hebben wij heel zelden meer ,en dan nog maar alleen als zij er zin in heeft.Helaas voor mij is zij al haar hele leven daar nooit echt gek opeweest.Ik weet niet beter,het enige wat echt verandert is sinds ik gekuist ben is natuurlijk het niet meer met jezelf kunnen spelen,maar zoals vaak genoemd is mijn dienstbaarheid naar haar toe alleen maar toegenomen,waar zij weer heerlijk van geniet.Natuurlijk zijn er moeilijke momenten met zoon stalen gordel om je......, maar ik ben super gelukkig met haar en ook heel trots door haar gekuist te mogen zijn.Mijn Mrs walgt ook van rukkers en dat is ook een reden tot kuisen geweest. lateer zal ik er als er vraag naar is wel wat uitgebreider op terug komen.gr erik

breislaafj-
e
Beginnend subje
Berichten: 28
Post Re: Kuisheid/Chastity
on: 28 October, 2012, 15:31

Waaruit bestaat de dienstbaarheid van jou erik?

inkjbk
Beginnend subje
Berichten: 20
Post Re: Kuisheid/Chastity
on: 28 October, 2012, 18:51

Hallo Sitface
Grote bewondering voor je. Het moet niet makkelijk zijn zo gekuist door het leven te gaan. Maar wel een echt teken van overgave aan je vrouw! Zelf heb ik wel (verplichte) kuisheidsfantasien maar die nog niet in praktijk gebracht (of kunnen brengen). Ik zou nog niet zover willen gaan als jij. Wel misschien verplicht gekuist worden en dan met enige regelmaat weer "bevrijd". Soms is het ook lastig om in te schatten hoe fantasie bevalt in de realiteit.

And with a toss of her curls
That little girl goes wading in
Rollin her dress up past her knee
Turning these waters into wine

Pagina's: [1]