De rollen omgedraaid (2)

Rode billen cane

Dit door Kitten Jolanda ingezonden verhaal is het tweede deel in een tweedelige verhaalreeks. Lees eerst: De rollen omgedraaid (1)!

Nog steeds zwijgend trekt de man haar rokje omhoog tot haar middel. Haar string wordt ruw van haar lichaam gescheurd. Juist dat zwijgen maakt Jessica alleen maar banger. Ondanks zijn woede gaat de man niet impulsief te werk. Alles is weloverwogen. Hij beheerst de situatie helemaal.

Ze hoort een zwiepend geluid en een heftige pijn op haar billen. Hij heeft haar geslagen! Een slaaf die zijn Meesteres met de cane op haar blote billen slaat! Het blijft niet bij die ene slag. Jessica kronkelt om aan de pijn te ontkomen, maar het is zinloos.

Al snel rollen de tranen over haar wangen. Even lijkt hij te stoppen, maar tijd om bij te komen krijgt ze niet. Weer een zwiep en haar poesje staat in brand! Nog een zwiep, weer dezelfde plek. En nog een. Eindelijk stopt het.

Ze voelt een warme hand en iets hards en kouds op haar rug, vlak boven haar billen. Ze glijden langzaan naar boven. Ze voelt hoe haar kleren van haar af worden gesneden. Hoe komt hij opeens aan dat mes? Zij heeft hier geen messen en op zijn naakte lichaam heeft hij het niet kunnen verbergen.

Als de hand en het mes haar nek bereiken, ligt haar hele rug bloot. De bedoeling is duidelijk. Het verrast haar dan ook niet als ze het bekende geluid van de zweep hoort. Het is pijnlijk, maar lang niet zo erg als de cane. Ze heeft de zweep vaak gebruikt, maar het is voor het eerst dat ze zelf geraakt wordt.Rode billen cane

De pijn op haar rug vermengt zich met die van haar rode billen, zeker als hij af en toe ook haar billen raakt, en zelfs tussen haar benen slaat. Het is zoveel, en zo heftig! Haar geest kan het amper volgen en het wordt mistig in haar hoofd.

Als zijn warme hand over haar billen strijkt, beseft ze pas dat de slagen zijn opgehouden. Haar hele lichaam is overgevoelig. Zelfs zijn zachte streling schiet als een schok naar haar hoofd. Zijn hand glijdt over haar dijen naar voren, en dan tussen haar benen. Twee vingers strijken over haar lipjes naar achteren en dan tussen de lipjes door weer naar voren. Jessica voelt een trilling door haar lichaam gaan. Nee! Dit kan niet!

De man trekt zijn hand tussen haar benen uit en streelt haar wang. Het is toch waar. Zijn vingers zijn nat! Nat van haar vocht. Verward schudt ze haar hoofd. Wat gebeurt er met haar? De hand glijdt over haar schouder en langs haar arm naar haar pols. Die wordt losgemaakt. De andere pols en haar enkels volgen.

Als ze helemaal los is, voelt ze de bekende hand in haar nek weer. Nog steeds verdwaasd laat ze zich achteruit trekken en op haar knieën duwen. Ze durft niet op te kijken naar de man. Hij buigt voorover en verwijdert de gag uit haar mond. In plaats daarvan wordt er iets om haar nek geklikt. Ze hoeft niet te kijken om te weten wat het is. Het is een van haar eigen halsbanden. Ze heeft er altijd van genoten om met slaafjes als hondjes aan de riem rond te lopen door haar studio. Nu draagt ze er zelf een.

Als de man opstaat en met de riem in zijn hand naar een stoel loopt, kruipt ze hem gehoorzaam achterna. De restanten van haar losgesneden kleren hangen nog om haar lichaam heen. Hij gaat zitten en trekt haar dichterbij, tussen zijn benen. Zijn stijve pik drukt hij tegen haar lippen.

Een gesproken opdracht is niet nodig. Het is duidelijk wat hij wil en het is duidelijk dat ze zal gehoorzamen. Ze opent haar mond en neemt zijn pik op. Zijn hand streelt zacht door haar haren heen.

Ze is altijd dominant geweest. Van kinds af aan eigenlijk al. Anderen haar wil opleggen, daar heeft ze altijd van genoten. Ze weet wel dat ieder mens een dominante en een onderdanige kant heeft, waarbij een van de twee kanten het sterkst naar voren komt, maar ze had niet gedacht dat haar onderdanige kant zo makkelijk naar de oppervlakte gehaald kon worden. En dat ze er zo van zou genieten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V