Kerst met de Domina’s (3)

Kerst met de Domina's

Dit is het derde deel van Mijn blog over Mijn BDSM kerstmis.  Leest eerst Kerst met de Domina’s (1) en (2)

Hier is dan eindelijk het vervolg van Mijn kerstverslag! Ik heb besloten om deze in delen op Mijn blog te plaatsen, omdat het een flinke lap tekst is. Ik wilde nou eenmaal zoveel mogelijk beschrijven over deze bijzondere BDSM kerstmis. 😉

Na exact vijf minuten kwam de oudste slaaf melden dat de tafel gedekt was en Wij plaats konden nemen. Ieder van Ons werd door een slaaf begeleid naar de eetkamer.

De stoelen werden keurig naar achter getrokken en weer aangeschoven nadat Wij erop plaats hadden genomen. De tafel zag er werkelijk schitterend uit met kerstversiering, kaarsen, luxe tafelkleed, servetten en ontzettend mooi servies. Artemis zag Mij hiernaar kijken en lichtte toe dat Zij het servies speciaal voor deze gelegenheid had gekregen.

Het eten was heerlijk, de wijn was perfect, de sfeer was gezellig en er was gespreksstof in overvloed. Voor Ons vermaak kregen de slaafjes zo nu en dan een opdracht. Wij werden natuurlijk ook op Onze wenken bediend. Zo gauw er een wijnglas leeg was, werd deze direct weer gevuld.

Ik sommeerde de twee slaafjes die nog in pak waren om zich ook uit te kleden. Tot Mijn goedkeuring zag Ik dat deze twee ook dezelfde rode glimmende G-string aan hadden. Artemis en Eleonora hadden alles tot in de puntjes uitgewerkt.

Met name het slaafje met de chocolade bruine ogen bleef Mijn aandacht trekken. Zijn voetmassage was heerlijk en Ik besloot om hem een beloning te geven. Terwijl Ik hem strak aankeek, vroeg Ik hem of hij honger had. Deze directe vraag maakte hem duidelijk onzeker. Hij wist niet welke kant hij op moest kijken en wist ook niet wat het goede antwoord zou zijn…

“Komt er nog wat van?!” snauwde Ik hem toe. Hierop volgde een aarzelende: “Ja, Meesteres. Ik begin nu toch wel trek te krijgen nu ik al dat lekkere eten zie…” Ik kon de grijns op Mijn gezicht niet onderdrukken en Ik vroeg het slaafje poeslief of hij misschien wat van het eten wilde proeven…

Eleonora had Mijn plannetje al door en begon te giechelen, Artemis bleef Mij echter met één opgetrokken wenkbrauw aankijken. Het slaafje had deze reacties overduidelijk niet door en liep enthousiast naar Mij toe. Ik beval hem om op zijn knieën plaats te nemen naast Mijn stoel en zijn ogen te sluiten.

Ik zag dat hij hiervan toch wel zenuwachtig begon te worden en zijn bedenkingen kreeg. Grinnikend nam Ik nog een hap van het voedsel op Mijn bord en Ik kauwde hier langzaam op. Ik pakte het mooie donkere haar van Mijn slaafje vast en trok zijn hoofd achterover. De nagels van Mijn andere hand priemde Ik in zijn wangen, zodat hij gedwongen werd om zijn mond te openen.

Langzaam spuugde Ik Mijn voedsel in zijn mond. Toen Ik klaar was, liet Ik hem los en gaf Ik hem het bevel om het door te slikken. Te zien aan zijn ferme erectie had hij geen bezwaar tegen deze behandeling. Het liet de andere slaafjes overduidelijk ook niet koud.

Ik genoot nog even na van deze kleine machtsverhouding, totdat Artemis de rillingen over Mijn rug liet lopen. “Deana!” klonk het ijzig in de kamer. “Heb jij nooit geleerd dat je niet met eten hoort te spelen, Jongedame!”

Koeltjes antwoordde Ik terug: “Ik meen Mij ook te herinneren dat jij Mij geleerd hebt om Mijn horizon te verbreden en om Mij in te leven in anderen… Vanavond wilde Ik Mij graag inleven in een moedervogel die haar jongen onderhoudt.” (Waar dit op slaat? Geen idee, Ik heb die avond zeker te veel wijn gehad!)

De mond van Artemis vertrok tot een rechte streep en Eleonora en Ik schaterden het uit. We kregen allebei tranen in Onze ogen van het lachen. “Ik denk dat het afgelopen is met de wijn,” antwoordde Artemis droog.

Ze liet de oudste slaaf naar de keuken draven om een kan met water en glazen te halen. Eleonora en Ik waren nog steeds aan het giechelen en in een opperbeste stemming.

De rest van het diner verliep geweldig. Tegen de tijd dat We het eten op hadden en het tijd werd voor het toetje, zaten We alle drie zo vol dat We besloten om een pauze in te lassen. Lekker rustig zitten, wat kletsen en wat spelen. De avond vloog voorbij!

Tegen elf uur lieten Wij de slaven warme chocolademelk met slagroom maken en de taart voor Ons aansnijden. Nadat ze ook een kerstfilm voor Ons hadden opgezet, kregen zij de resten van het kerstdiner uit hondenbakken in de keuken te eten.

Wat er verder allemaal precies gebeurd is, kan Ik Mij helaas niet zo goed herinneren. Ik heb nou eenmaal alcohol gehad en het is erg laat geworden…

Wel kan Ik mededelen dat Ik door dezelfde chauffeur als op de heenweg weer thuisgebracht ben. Deze keer echter niet in een limousine, maar in een luxueus ogende personenauto (geen idee wat voor merk, want Ik weet absoluut niks over auto’s). Ik heb thuis een hete douche genomen en ben heerlijk onder de dekens gekropen, nagenietend van de avond.

Dominante groet,

Deana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V