Mijn nieuwe Meester

Via internet heb ik een afspraak gemaakt met iemand die me kennis wil laten maken met de wereld van BDSM. Zenuwachtig druk ik op de deurbel en wacht ik geduldig af tot er opengemaakt wordt.

Na zeker twee minuten wachten gaat de deur pas open. Ik sta oog in oog met mijn Meester: een grijzende meneer van midden vijftig. Ondanks de wat oudere leeftijd voel ik me direct tot Hem aangetrokken. Zijn lichaam is goed gebouwd en het hoekige gelaat geeft Hem een aantrekkelijk uiterlijk.

Enthousiast stap ik op mijn Meester af om Hem drie zoenen te geven en begin mezelf voor te stellen. ‘Hey! Ik be…-‘

‘Zwijg!’

Mijn mond valt dicht. Ik kijk Hem stom aan en vraag me kort af of dit soms een grap is. Nee. Hij is doodserieus en direct voel ik me nederig worden. Ik weet niet precies waardoor het komt, maar Hij straalt iets uit wat ik niet direct kan beschrijven.

De deur wordt achter me dichtgedaan en Hij beveelt me om te blijven staan. Mijn Meester gaat weg en daar sta ik dan. Ik krijg het warm vanbinnen en weet niet wat ik kan verwachten. Ergens wind het me wel op, maar de zenuwen overheersen nog te hevig om er daadwerkelijk van te kunnen genieten.

Vijf minuten… Tien minuten… Een kwartier… Ik twijfel of ik verder naar binnen zal lopen en Zijn bevel direct al te negeren. Nee, dat zou geen goede indruk maken. Toch beginnen mijn benen pijnlijk aan te voelen van het langdurige staan.

Net als ik de stoute schoenen aan wil trekken, komt mijn Meester weer tevoorschijn. In zijn hand draagt Hij een blinddoek, een halsband en een ketting.

Mijn zicht wordt me ontnomen en de halsband wordt strak om mijn nek gespannen. Ik voel hoe de ketting bevestigd wordt en niet veel later word ik meegetrokken, verder het huis in.

Ik word via een trap naar beneden geleid en even vraag ik me af of dit wel de juiste keuze is geweest. Het is aan de ene kant ontzettend opwindend, maar aan de andere kant ook enorm eng.

Mijn Meester begeleidt me naar een krukje. Direct vraag ik me af wat de bedoeling hiervan is, maar daar zou ik al snel achterkomen.

Mijn broek wordt opengemaakt en omlaag geschoven. Ook mijn shirt wordt over mijn hoofd getrokken en daar sta ik dan, slechts in mijn boxershort. Het voelt vreemd aan. Natuurlijk weet ik wie mijn Meester is, maar eigenlijk ook weer niet. Het enige contact dat we hebben gehad, ging via internet en daar leer je eigenlijk iemand niet echt kennen. Ik voel me kwetsbaar, zeer kwetsbaar.

Ik word opgedragen om naar boven te kijken, wat ik natuurlijk direct doe.

Ik voel een stuk touw om mijn nek. Het touw voelt dik en harig aan. Het wordt zeker vier keer om mijn nek geslagen en even denk ik te gaan stikken. Als ik niet precies rechtop sta, drukt het touw pijnlijk tegen mijn adamsappel.

Pas nu begrijp ik waarom ik op een krukje sta. Ook al kan ik vrij stabiel staan, het gevoel om te vallen is simpelweg te beangstigend. Ik vraag me af of ik dood zal gaan, of het een echte strop is, maar bedenk me dan dat ik niet te veel moet twijfelen.

Ik moet niet nadenken over zulke dingen. Ik moet me overleveren en proberen te genieten. Genieten van het onderdanige gevoel dat in me opkomt, ook al is dat waarschijnlijk niet de bedoeling van deze BDSM sessie.

Daar sta ik dan. Met een touw om mijn nek bewaar ik mijn evenwicht. Ik voel dat ik begin te transpireren. Hoe langer het duurt, hoe erger het wordt. Het lijkt wel een eeuwigheid en ik vraag me af wat de volgende stap is. Als ik het niet langer meer uithoud, vraag ik naar mijn Meester:

‘Meester? Mee…-‘

Een stuk leer raak hard mijn bovenbeen. Pijn brandt door mijn been en even denk ik mijn evenwicht te gaan verliezen. Ik weet me gelukkig vlug te herstellen en probeer bij te komen van de schrik van mijn leven.

‘Sinds wanneer mag je praten, slaaf?’ klinkt de stem van de Meester. Het is de eerste keer dat ik Hem echt hoor praten. Zijn stem is mannelijk en klinkt hol in de ruimte waarin we ons bevinden. Het moet een kelder zijn, denk ik bij mezelf.

Ik vraag me af of ik antwoord moet geven, maar houd wijselijk mijn mond dicht.

‘Je leert snel, slaaf…’

Een nieuwe slag daalt neer, ditmaal op mijn andere been. Ik onderdruk een harde kreun en verbijt de pijn. Het touw drukt op mijn nek en ik doe mijn best om met de situatie om te gaan… 

Na een half uur wordt het touw van mijn nek gehaald en verandert mijn Meester van een strenge man in een persoon met wie ik goed kan praten. Het was mijn eerste bondagesessie en het beviel me goed. Op het begin was het onwennig en enigszins beangstigend, maar omdat ik mijn Meester vertrouw, voelt het goed aan. Hij vertelt me alles wat ik wil weten en we spreken af om het nog eens te herhalen. Natuurlijk zullen er dan nieuwe dingen aan bod komen, maar ik laat me graag verrassen… 

3 reacties op “Mijn nieuwe Meester

 • 19 maart 2023 om 20:14
  Permalink

  Er gaat niets boven een harde ontvangst. mijn lijfspreuk is dienen 3x en bidden om het sperma van de meester te ontvangen en te koesteren. Je bent een objekt een stuk vlees zonder wil en naam. dat is je levensdoel. grt sss ron

  Beantwoorden
 • 23 december 2023 om 17:40
  Permalink

  lijkt me heerlijk om zo genomen te worden, een en al onderdanigheid te moeten zijn.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V