Fatale Fabiola

Na dat mijn vaste Meesteres S. besloten had uit het wereldje van de BDSM te stappen ben ik lang op zoek geweest naar een nieuwe Meesteres van het zelfde niveau. Dit bleek echter minder eenvoudig dan ik van te voren voorzien had. Via het internet is er natuurlijk volop keuze.
Aangezien ik een behoorlijk lange band had op gebouwd met mijn vorige Meesteres was ik behoorlijk kieskeurig.

Een lange route langs verschillende slechte en redelijke ervaringen in real en via de cam heeft mij uiteindelijk naar Meesteres Fabiola geleidt. Ik had mij er al bij neer gelegd dat ik niemand meer zou vinden die in de buurt zou komen van mijn vorige Meesteres. Tot afgelopen Donderdag. Onmiddellijk bij binnenkomst voelde ik het is waar ik zo lang naar op zoek ben geweest.

Maar eerst zal ik beginnen bij het begin zo als het hoort. Tijdens mijn zoektocht was ik deze dame al enkele malen tegen gekomen. Meteen was ik betoverd en zwaar onder de indruk van haar foto,s Zij stond dus zo als je het kunt noemen al tijden op “mijn lijstje” Al is dat nu ik het zo opschrijf niet echt een respectvolle omschrijving voor deze fantastische dominante vrouw. Wellicht kan ik beter zegen van af het moment dat ik haar foto,s en site bekeken heb heeft zij zich een plek eigengemaakt in mijn onderbewuste. Door verschillende oorzaken is het niet eerder tot een sessie gekomen. 1 van de reden om geen afspraak te maken voor een sessie was de afstand naar de locatie waar zij ontvangt ten opzichte van mijn woonplaats. Daarnaast was een puntje waar ik wat moeite mee had de leeftijd. Hoe kan een dame van deze leeftijd al een goede Meesteres zijn. Na Donderdag schaam ik mij diep voor dit vooroordeel. Zij heeft alles wat je van een Meesters mag verwachten. De looks, diep doordringende ogen en dominante strenge stem die je werkelijk niks kan weigeren. Deze dame is elke wezel van haar
prachtige lichaam een Meesteres en Dominantie st(r)oomt werkelijk door haar aderen.

Hoe het begon

Weer had ik een slechte ervaring via de webcam. Zo als ik al eerder schreef zat Fatale Fabiola nog steeds ergens in mijn onderbewuste brein. Deze kwam na de slecht ervaring langzaam naar boven in het bewuste stukje van mijn brein. Daarom besloot ik haar site maar weer eens goed door te lezen. Hier in werd duidelijk beschreven hoe ik tot een webcam sessie kan komen. Aangezien ik soms toch wat ongeduldig ben besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en het via Whattsapp te proberen.
Een dag later kreeg ik een berichtje dat het mogelijk was een cam sessie te mogen doen. Kort werd mij gevraagd wat ik aan speeltjes in huis had. Snel antwoorde ik wat ik in huis had en mij werd duidelijk gemaakt dit alles klaar te leggen. Nu ik doorgegeven had alles klaar gelegd te hebben werd mij naar mijn skype adres gevraagd. Een sidering van spanning en genot gierde nu al door mijn aderen. Dit werd nog even verhoogd aangezien voor mij gevoel een tijd duurde voor dat ik toe gevoed werd. In de whattsapp chat gaf ik aan van maindfuck te houden….mm begint het nu al schoot er door mijn gedachten. Dan weer een bericht op de whattapp. Er waren wat technische problemen waardoor de Meesteres mij niet kon toevoegen. Daarom kreeg ik het verzoek haar toe te voegen. Snel voldeed ik aan dit verzoek en enkele seconde later kreeg ik beeldcontant.
Na het afstellen van de juiste instelling van het licht keek ik in de doordringende ogen van Meesteres Fabiola. Via de app had ik aangegeven een rollenspel te willen doen waar in zij mijn baas was en ik op het matje moest komen in verband met het onheus bejegen van mijn vrouwelijke collega’s.
Hier voor had zij een heerlijk zwart leren jurkje dito topje aan getrokken met een bijpassende zeer strenge bril op haar hoofd. Haar haar zat in een strenge knot.

Zo mannetje klonk het door de boxen ik heb jou hier laten komen aangezien ik nog al wat klachten krijg
van vrouwelijke collega’s Jij blijkt nog al vrouw onvriendelijk tegen hun te zijn en dat kan ik als feministe
natuurlijk niet over mijn kant laten gaan. Van binnen moet ik een beetje lachen om deze woorden van een prachtige vrouwelijke vrouw als Fabiola. Bij het woord feministe denk ik toch eerder aan vrouwen in tuinbroeken met een zogenaamd kort pittig kapsel of een verzuurde ouwe vrouw als Ciska Dresselhuys. Maar zeker niet aan een vamp die mij nu doordringend aan kijkt.
Ik probeer mij te verdedigen dat het gewoon wat over en weer dolen is maar hier in kan ik haar niet overtuigen. Ik heb hier je contract liggen en je gaat nu precies doen wat ik tegen je zeg anders verscheur ik dit en ben jij je baan kwijt. Demonstratief neem ze het papier tussen haar vingers en maakt een scheur beweging.
Nu gaat ze met haar hand naar het knotje maakt deze los en schud de lange rode haren los. Zo heb jij je chef niet eerder gezien he lacht ze schaterend. En nu ga jij je uitkleden voor mij. Ik sta op doe een maar stappen naar achter en kleed mij uit. Mooi pak nu maar een touwtje en bind je ballen vast. Tot haar genoegen gaat dit moeilijker dan ik in eerste instantie vermoeden. Weer knalt de sarcastische schaterlach door de huiskamer.
Dus jij denkt dat wij vrouwen lust objecten zijn vervolgt zij streng. Daar gaan we verandering in brengen mannetje jij bent nu het lust object.
Mijn pik of beter gezegd haar object staat inmiddels in volle glorie en wordt mij gevraagd hoe lang hij is.
Zij wil wel eens zien wat er in die boxer en onder mijn pak zit.
Dit antwoord ik met de mededeling zo rond de 15 a 16 cm mevrouw. Een spottend lachje is mijn deel.
Ik ga jou nu her opvoeden mannetje zo dat je in het vervolg met meer respect omgaat richting je vrouwelijke collega’s Maar eerst mag jij je chef eens goed bekijken. Ze maakt he bovenst knoopje van haar jasje los en gunt mij een blik op haar prachtig borsten. Vervolgens staat ze op en draait een rondje voor de camera. Zo had je zeker nog nooit naar je chef gekeken mannetje lacht ze.
Er wordt mij nu opgedragen mijn elektro speeltje te pakken en deze om mijn inmiddels kei harde pik te binden. Ook dit gaat niet zo makkelijk tot hilariteit van Fabiola. Uiteindelijk lukt het me dan toch om mijn ballen en pik te omsluiten met het leer van het elektro speeltje dit zichtbaar tot tevredenheid van Fabiola.
Zo en zet hem nu maar aan wordt mij opgedragen op een toon die geen tegenspraak duld. Heel voorzichtig draai ik aan het wieltje. Een shot stroom giert door de aderen van mijn stam. Schokkend sta ik te “dansen” voor de cam. De hilariteit aan de andere kant wordt nog groter. Er wordt mij vertelt dat dit komt omdat dit maar een goedkoop speeltje is en zij een veel beter apparaat heeft van 500 euro. Wanneer ik je hier op mijn kantoor laat opdraven dan zal ik je daar aan leggen. Mmm de gedachte dat ik deze vrouw in het echt mag komen dienen doet mij nog meer opgewonden raken.
Je mag hem op de zachtste stand zetten krijg ik nu in eens best liefde vol te horen.
Pak nu de knijpers klinkt het door de boxen en zet deze op je tepels. Gelukkig heb ik hier ervaring mee en is dit voor mij niet een zware opdracht. Geniet er zelfs stiekem van.
Het vervolg is echter een stuk pijnlijker ik moet namelijk een pol lepel pakken en de knijpers hier mee van mijn tepels slaan. Dit gaat vrij moeilijk. Jammer dat ik het nu niet kan doen grinnikt ze dan zou het een stuk sneller gaan. Na enkele pogingen lukt het mij dan om de knijpers er af te slaan een pijn schot giert door mijn tepels terwijl ook het elektro nog steeds zijn werk doet.
Ondertussen wordt mij nog even goed duidelijk gemaakt waar ik dit allemaal voor doe. Het contract wordt weer eens omhoog gehouden met de zelfde beweging als de eerst keer.
Tot mijn opluchting mag ik haar object ontdoen van het elektro.
Vervolgens wordt mij opgedragen de kaars te pakken die ik de kamer staat te branden. Ik wil dat je het kaarsvet over je dijen laat druppelen. De cam zet ik nu een klein beetje richting het blad van mijn bureau
neem plaats op mijn stoel en zet mijn benen wijd op de rand van het bureau. Zo als mij opgedragen wordt laat ik langzaam het kaars vet op de huid van mijn dijen druipen. Ook dit geeft mij een heerlijk gevoel. Nu het in de ogen voor Fabiola genoeg is wordt mij op gedragen om te gaan staan. Terwijl zij mij nogmaals een blik van haar prachtig lichaam gunt wordt mij opgedragen mij af te trekken.
Niet veel later kom ik dan spuitend voor de cam klaar. Via de chat geeft ze aan dat een real sessie ook mogelijk is. Een vreugde sprongetje schiet door mijn gedachten. Ja deze dame wil ik zeker eens in het echt dienen.

De dagen na de cam sessie bleef Meesteres Fabiola maar door mijn hoofd spoken. Dit was via de cam al een geweldige ervaring. Haar ogen haar stem die dominantie kreeg ik er maar niet uit. Nadat ik doorgegeven had dat ik inmiddels aan mijn financiële verplichting had voldaan bleef het stil. Ook de dagen die volgden kreeg ik haar maar niet uit mijn hoofd. Dus besloot ik maar weer een appje te sturen en nu het beestje bij zijn naam noem. Ik vroeg haar wanneer ik haar kon komen dienen. Ook deze keer werd mijn geduld op de proef gesteld. Een dag later kreeg ik het verheugende bericht dat ze mij de woensdag zou kunnen ontvangen. Aangezien het die dag erg warm zou worden(wat het achter af dus niet werd) vroeg ik haar of het een dag eerder kon. Dit ging van haar kant zeer waarschijnlijk niet lukken. De sessie was echter zo goed bevallen en zo als ik al aangaf bleef zij door mijn hoofd spoken. Daarom besloot ik die warme dag maar voor lief te nemen en gaf aan dat, als het niet anders kon, ik ook bereid was om de woensdag af te spreken. Echter een dag van te voren had ik nog geen reactie gekregen. Dus besloot ik toch maar eens te vragen of de afspraak nog door ging. Tot mijn grote spijt kreeg ik de mededeling dat door onvoorziene omstandigheden de afspraak niet door kon gaan.
Er was echter wel de mogelijkheid om deze te verplaatsen naar de vrijdag. Dit kwam mij i.v.m. werkzaamheden niet uit. Mijn rooster nakijkend kwam ik uit op de donderdag een week later. Al met al zou dit neer komen op 2 weken na de eerste cam sessie Pff hoe bedoel je mind-fuck. Voor mij was het spel nu al een week bezig en er zou dus nog een week bijkomen.
In de chats had ik aangegeven mij aan te bieden zo als het hoort. Zij begreep uiteraard wat ik hier mee bedoelde .:Schaamstreek geschoren en anaal gespoeld.

De dagen voor de sessie lekken steeds langzamer te gaan. Normaal hou ik mijn schaamstreek redelijk bij echter deze dagen zorgde ik er voor geen haartje de kans kreeg om te groeien. Zodat op de dag des oordeel het slecht alleen nodig was om het een beetje bij te scheren. Dit zelfde gold voor de anaal douche. Hier begon ik twee dagen van te voren al mee en hield rekening met mijn eetpatroon.
Via de app en sms hebben we nog even contact waar in zij aangaf graag verder wou gaan met het rollenspel. Daarnaast heb ik nog enkel voorbeelden gegeven over mijn voorkeur met betrekking tot de kleding. Dit was geen probleem en ze gaf aan zelf nog veel meer te hebben dan er op Twitter stond. Hopelijk krijg ik dit in een volgend sessie nog eens te zien.

Na een onrustige nacht werd ik vrij vroeg wakker. Ik naam een douche spoelde nog 1 keer mijn darmen want ik wou bij mijn eerste kennismaking uiteraard een goed indruk achter laten. Vervolgens nog maar eens een keer met het mesje en scheerschuim in de weer zodat ik mij met een voldaan gevoel zou kunnen aanbieden. Tevreden controleerde ik mijn pik en ballen die zich nu al tot een lichte erectie ontpopte. Dit was het gevolg van de zelfonthouding van af het moment dat onze eerste afspraak stond. Ik betrapte mij er zelfs op dat mijn eikel al was voorzien van het eerste voorvocht.
Na mij af gedroogd te hebben hees ik mij in de kleren die ik voor het rollenspel al 2 dagen klaar had hangen.

Met lichte spanning in mijn lijf liep ik naar benden om nog wat goed verteerbaar voedsel naar binnen te werken en nog eens te genieten van de foto’s op de site. De klok gaf wist mij te vertellen dat het 12:30 was. Inmiddels wist ik al dat de rit een uurtje zou duren maar aangezien er op de weg die ik moest nemen de afgelopen dagen veel vertraging was en ik geen enkel risico wilde lopen te laat te kopen besloot ik te vertrekken.
Nog even heb ik met de gedachten gelopen om nu al een but-plug in te doen. Dit was mij echter niet opgedragen dus weet niet hoe de Meesteres hier op zou reageren wanneer ik eigen initiatief zou tonen in deze. Mijn cadeau moest ik uiteraard niet vergeten dus deze had ik de dag van te voren al in de auto
Gelegd. In mijn navigatie had ik de dag van te voren het opgegeven adres al ingevoerd. Dus dit was alleen een kwestie van weer even opzoek en ik kon gaan. Radio aan voor de nodig ontspanning want dat had ik wel nodig. Ongeveer 20 min later kwam ik aan bij de gevreesde weg onderbreking tot mijn geluk reed het vrij vlot door. Hierdoor (er van uit gaande dat er verder weinig verkeershinder was) kon ik nog even een kleine stop nemen bij een benzine station. Even schoot door mijn gedachten dat het nu maar goed was dat ik die plug niet in had. Met een flesje drinken zat ik op de parkeerplaats genieten van de zon en denkend aan wat er straks allemaal met mij gebeuren stond.
Het flesje was leeg dus tijd om verder te gaan, vrij vlot kon ik het laatste stuk doorrijden en was dan ook zeer op tijd in de buurt van de opgegeven locatie. Van te voren had ik op google street- vieuw de buurt al even “verkent”” Hierdoor wist ik precies waar ik zat en hoe ver het domein van af hier nog was. Op mijn mobiel zag ik dat ik zeker een kwartier te vroeg was dus besloot ik, na dat ik mijn auto geparkeerd had, een blokje te gaan lopen door de buurt. Elke min leek wel een uur.
Ik was vroeger vertrokken om niet te laat te komen maar een kwartier eerder aan bellen zou de Meesteres zeer waarschijnlijk ook niet op prijs stellen. De laatste 5 min heb ik gewacht op het bankje met uitzicht op het op gegeven adres. Elke min keek ik op mijn mobiel tot hij eindelijk aangaf dat het 13:57 was.

Met trillend benen liep ik het pad op richting de voordeur. Rechts zag ik een intercom, voordat ik met een bevende hand aanbelde, nog even gecheckt of er ook een camera hing maar deze kon ik niet ontdekken
De seconde lijken uren en mijn hart sloeg steeds sneller de spanning gierde door mijn lijf. Dan hoor ik een deur open gaan. Via het raam wat voorzien is van structuur glas zie ik een witte schim. Ik hoor het getik van hakken en mijn hart maakt nu echt overuren. Trillend van de spanning sta ik hier dan met het cadeau in de hand. De deur wordt open gedaan mijn blik gaat naar links en achter de deur verscholen zie ik nu eindelijk de vrouw die ik afgelopen dag zo vaak heb bekeken op de werkelijk prachtig foto’s. Ik wil het cadeau overhandigen maar krijg hier de tijd niet voor. Meteen wordt ik onderworpen aan mijn baas. Zij schuift mijn jasje open. In de chat heeft Fabiola aangegeven mij eerst een rondleiding te geven maar het is mij direct duidelijk dat het spel voor haar al begonnen is. De opbouw van sfeer(had verwacht dat ik nog even een gesprek zou krijgen over mijn misstanden) waar we het in het gesprek na de chat sessie over gehad hebben is totaal geen sprake. Al heb ik daar ik totaal geen moeite mee. Mijn tepels worden door de stof van mijn bloes onder handen genomen meteen reageert mijn apparaat. Ik heb je hier laten komen aangezien jij niet bepaald netjes gedraagt richting de vrouwelijke collega’s en nu zal ik laten merken wie hier de baas is. Wij vrouwen zijn de baas. Dan komt ze achter mij staan schuift een hand onder mijn bloes en fluistert in mijn oor: Laat mijn je hart eens voelen of dit al een beetje snel klopt. Dat doet het inderdaad en een schaterlach galmt door de gang. Deze sarcastische lach herken ik meteen van de chat sessie. Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn: Het spel is begonnen.!!!!!
Nog steeds sta ik een beetje prompt verloren met het cadeau in mijn handen. Met ruw hand wordt ik op een stoel gezet zodat ik even mag genieten van deze iets kleiner vrouw dan ik verwacht had. Echter doet dit totaal niet onder voor haar dominantie. Ze straalt ruikt en is een en al macht. Lang krijg ik echter niet de tijd om van het uitzicht te genieten want na enkele seconde wordt ik aan mijn haren richting de volgende ruimte gedirigeerd. Dit blijkt de douche ruimte te zijn. Met haar toestemming mag ik nog even van het toilet gebruik maken. Ondertussen wordt mij te kennen gegeven dat ik mij moet uit kleden en netjes moet wachten. Tijdens het uitkleden van mijn pak, wat iets langer duurt dan mijn dagelijkse kleding, komt ze nog even om het hoekje kijken. Nu ik in mijn adams kostuum ben belandt neem ik plaats zo als er van een slaaf verwacht wordt. Keurig op handen en knieën wachtend op wat komen gaat.

Mijn hartspier maakt nog steeds overuren. Met gebogen hoofd bekijk ik maar de voegen in de tegels tot dat ik het getik van hakken richting de deur hoor komen. Diep adem ik nog 1 maal en weet dat het uur gaat beginnen waar ik al 2 weken naar uit kijk. De deur gaat open en ik zie van uit mijn ooghoeken een paar pumps in mijn richting komen. Een hand gaat naar mijn haren en ik wordt omhoog getrokken.
Kom jij nu maar eens mee. Jij denkt nog steeds dat vrouwen lustobjecten zijn maar vandaag ga ik jouw gebruiken. Ik wordt in het midden van de ruimte gezet en moet even wennen aan het schaarse licht. Wanneer mijn ogen hier aan gewend zijn zie onttrekt zich in mijn blikveld een prachtige sm ruimte voorzien van alle (on)gemakken die een Meesteres en slaaf zich maar kan wensen. Heel kort vergelijk ik het met het domein van mijn vorige Meesteres en deze doet er zeker niet voor onder. Mijn chef Fabiola komt voor mij staan en test mijn tepels eens grondig uit. Ze maakt mij duidelijk dat ZIJ mij gaat gebruiken Dit alles heb ik te danken aan die Seks-cystische opmerkingen en zogenaamde grapjes tegen de vrouwelijke collega’s Ik mompel dat het maar een beetje dollen is.
Jij denkt daar grappig mee te zijn he maar dat ben je totaal niet. Dus wil jij je contract behouden dan ga je nu precies doen wat ik wil. Want als jij je baan kwijt bent dan heb je niks meer mannetje.
Mijn levensspier heeft inmiddels weer zijn normale pomp snelheid en langzaam raak ik in een licht erotische roes. De focus is alleen nog maar gericht op deze prachtig vrouw die voor mij staat in dat zwarte jurkje bedekt met een wit leren jasje. Ik weet het van af nu zeker (al was dat al duidelijk toen de deur open ging) mijn zoektocht kan gestaakt worden. Nog even schiet er door mijn gedachten waarom
ik niet eerder met deze dame contact gezocht heb. Ik denk aan al die Fastfood meesteres en Wannabee web cam meesteres (met een kleine letter m want een hoofd letter zijn ze niet waard) waar ik mijn geld aan verpruts heb. Vlug zet ik dit uit mijn hoofd om te gaan genieten van deze Michelin Meesteres met hoofdletter M. En mag ik dan zeggen 5 sterren ,Ja dat mag ik zeggen.

Er wordt mijn opgedragen mijn handen voor uit te stekken. Mijn tepels worden grondig bewerkt met de scherpe nagels. Duidelijk zoek Fabiola de grens op die ik kan hebben. Wanneer ze deze schijnt gevonden te hebben worden mijn tepels voorzien van een paar klemmen met een ketting er tussen. Later zou ik er achter komen waar deze voor dient. Met licht dwang wordt vervolgens mijn bennen uitelkaar geduwd; Mond open wordt mij toegebeten. Er rest mij niks anders dan dit te doen wetend wat er komen gaat .Een klodder speeksel valt mij ten deel. Ik geniet van deze heerlijke toegift en hoop stiekem op meer dit is mij voorlopig echter niet gegund.
Mijn baas draait een rondje door de kamer en met een zeer erotische vloeide beweging laat zij het witte jasje van haar schouders glijden. Hier onder komt het setje ,wat ik eerder op de cam zag, ter voorschijn.
Voor de deur maakt ze een diep buiging voorover hierdoor heb ik een prachtig zicht op het ranke lijf van mijn baas. Het liefs wil ik haar bespringen wat natuurlijk onmogelijk is.
Vervolgens verschijnt ze uit mijn zichtveld ik voel hoe de handen om lichaam worden geslagen en zachtjes wordt er met weer met mijn tepels gespeeld. In mijn oor wordt gefluisterd of ik wel een poppers heb gehad. Met iets te veel enthousiasme antwoord ik Jaaaa. Weer galmt die lach door het domein.
Onverwacht voel ik hoe het flesje onder mijn neus wordt gedrukt en ik neem een flinke snuif poppers.
Ik bied mijn andere neus gat ook aan maar dit wordt mij niet gegund De bekende warme gloed vult mijn lichaam en alles om mij heen maakt mij nog geiler. Van uit mijn ooghoek zie ik hoe zij haar handen steekt in een zwarte latex handschoen. Uiteraard begrijp ik dat dit betekend een anaal inspectie, wat mij ook op een scherpzinnige toon wordt mede wordt gedeeld. De vingertop gaat over mijn sluitspier en een heerlijke rilling loopt over mijn lichaam. Voorzichtig wordt mijn gaatje klaar gemaakt om later gebruikt te kunnen worden. Een tevreden lachsalvo vult de ruimte weer. Mmm wat kan ik hier elke keer weer van genieten. Weer wordt ik er aan herinnerd waarom ik dit allemaal moet ondergaan. Op schutter toon beken ik dat ik het eigenlijk best prettig vind. Wanneer mijn baas het voor dit moment genoeg vind komt ze vlak voor mij staan. Tergend langzaam wordt het topje naar benden geschoven.

Je gaat nu mijn borsten voelen mannetje. Sluit je lippen en waag het niet ze te openen. Een hand wordt op mijn hoofd gelegd en stevig wordt ik tegen het zachte vlees aan gedrukt. Geniet er maar van maar waag het niet je lippen te open. De geur van haar oestrogeen stijgt via mijn reukorgaan diep mijn hersenpan binnen en heb moeite om mijn lippen inderdaad gesloten te houden. Wat zou ik graag met mijn tong langs de tepelhof gaan om vervolgens de tepel tussen mijn lippen te nemen. Mmm voel je hoe mijn tepel hard wordt? Ik ben slechts in de positie dit met een waarschijnlijk slecht hoorbaar gemompel te bevestigen. Een hand wordt om mij keel gesloten om mijn hoofd iets naar achter te duwen. Betoverd verdrink ik in de amandelvormige, doordringen en azuurblauw ogen. MOND OPEN. Gewillig doe ik wat mij opgedragen wordt en in al mijn onderdanigheid ontvang ik gretig het vocht uit de mond van mijn baas. Het voelt hierdoor of zij nog dieper in mijn ziel binnen dringt.
En nu ga ik het je nog moeilijker maken ze duwt weer het flesje onder mijn neus ik moet een goede snuif poppers nemen. Ik sta werklelijk het shaken op mijn benen van geilheid en mijn hoofd lijkt te ontploffen Onder mijn oksels voel ik hoe het feromoon over mijn lichaam vloeit. Voor de tweed maal wordt ik aan de borst gelegd van mijn baas en inderdaad deze keer wordt het nog een stapje zwaarder. In een moment van onachtzaamheid open ik dan toch 1 keer mijn lippen. Dit wordt meteen afgestraft met een ferme klap in mijn gezicht. Het hele gebeuren heeft ook duidelijk invloed op mijn geslachtsorgaan die in volle glorie in top staat. Dit is ook mijn baas opgevallen en spottend kreeg ik het verwijt: Sta je hier een beetje te lekken gevolgd door inmiddels het bekende lachje.

Nu wordt het volgens mijn baas tijd om mij te gebruiken zo als ik denk de vrouwelijke collega’s te kunnen gebruiken. Op je knieën. Gewillig zak ik langzaam richting de vloer. Achter mij is ze bezig met iets wat ik van uit mijn positie niet kan zien. Het enigste wat ik hoor is een soort katrol die naar benden wordt gelaten. Zo ik heb hier een mooi anaal speeltje om je op te rekken. Een seconde later voel ik hoe er iets kouds in mijn kontje wordt geduwd. Meteen kom ik tot de conclusie dat het hier gaat om een metalen anaal plug. Wat er verder gaat gebeuren kan ik op dat moment nog niet bevroeden. Hier kom ik echter snel genoeg achter. De anaalplug wordt namelijk aan de katrol gebonden en met zicht en hoorbaar plezier wordt ik langzaam aan de plug een stukje gelift. Het voelt nu net of ik echt uitgescheurd wordt en doe mijn best om dit vol te houden van mijn baas. Ik wil tenslotte mijn baan graag behouden.
Als of zij mijn gedachten kan lezen wordt mij dit nogmaals duidelijk gemaakt. Uitdagend loopt ze wat rondjes om mij heen om tevreden en goedkeurden te zien hoe ik er machteloos bij sta. De haren worden los gegooid waardoor ze, voor zover het mogelijk was, er nog erotischer en onweerstaanbarder uit ziet. Weer gaat ze voor de deur staan en daagt mij uit. Ik probeer een stap naar voor te gaan om dicht bij haar in de buurt te komen. Dit wordt meteen afgestraft ik wordt als het waren terug getrokken door de haak/plug in mijn kont. Wanneer ik, in haar ogen genoeg, gezien hebt stapt ze weer in mijn richting en worden ook mijn ballen voorzien van een touw of iets dergelijks.
Van uit mijn positie kan ik dit niet duidelijk zien. Als beloning krijg ik nogmaals een snuif poppers. Of was dit meer om de volgende “opdracht” iets dragelijker te maken. Mijn baas begint wat ter rommel in een kastje naast de stoel. Ik ga nu wat gewichten aan je hangen lacht ze. Even schiet een eerder ervaring op dit gebied door mijn hoofd. 2 maal eerder heb ik dit ondergaan. Wat ik mij op dat moment voor de geest kan halen was de eerst ervaring zeer pijnlijk en de 2 volgens mij beter te doen. Daarom maakt een licht angst zich meester over mij. Echter ik weet dat er toch geen ontsnappen mogelijk is en probeer zo veel mogelijk te ontspannen en het over mij heen te laten komen. In het korte tijdsbestek dat ik hier nu ben merk ik dat ik veel voor deze vrouw over heb.

Als eerst wordt er 1 gewichtje aan het touwtje, of was het toch een soort haakje, onder mijn ballen gehangen. Mmm dit is goed te doen voelt best opwindend. Blijkbaar heeft Fabiola inderdaad de competenties om mijn grens op te zoeken en er zelf over heen te gaan. Vervolgens zijn mijn tepels aan de buurt. Nu wordt mijn duidelijk waar het kettinkje voor is wat tussen de klemmen zit.
Ook hier wordt een gewicht aan gehangen tevreden bekijkt mijn baas de versieringen. Op de grond zie ik nog 2 van de zelfde gewichten staan en begrijp dat zij nog niet helemaal tevreden is. Het duurt dan ook niet lang tot het moment dat Fabiola het tijd vind om het gewicht wat op te voeren. Kan ik dit aan denk ik? Ik hou mij voor dat ik geen andere keuze heb. Vakkundig worden nu de tweede gewichten aan zo wel mijn ballen en mijn tepels gezet. Diep haal ik adem en tot mijn eigen verbazing kan ik dit ook hebben. Eens te meer bewijst Fabiola het overwicht wat ze op mij heeft. Wat ben ik haar hier dankbaar voor.

Weer doet ze een stap naar achter en geniet tevreden van de versieringen, iets wat mij een trots gevoel geeft. Voor deze baas heb ik werkelijk alles over. Nu het in haar ogen genoeg is geweest worden de versieringen weer verwijderd. De katrol wordt los gevierd en de plug wordt verwijderd uit mijn gebruiksgaatje. Voor zo lang het duurt ben ik weer even vrij al ga is dit maar van korte duur.

Aan mijn haren wordt ik richting het bed begeleid. Van mij wordt verwacht dat ik hier plaats neem. Voor de zekerheid vraag ik nog even of dit op mijn buik of rug moet doen. Er wordt mijn duidelijk gemaakt dat die op mijn rug moet, iets wat ik natuurlijk zelf ook had kunnen bedenken. Maar gelukkig wordt deze vraag mij niet echt kwalijk genomen gezien het mysterieuze en toch best vriendelijke lachje.
Op het bed liggend wordt mij bevolen mijn handen in de lucht te stekken en deze te vouwen. Een lichte verwarring maakt zich meester over mij .Achter mij is mijn baas wat aan het rommelen en al snel is mij duidelijk wat de bedoeling is. In mijn blikveld verschijnt een handschoen bondage. Zo dus jij denkt nog steeds dat wij vrouwen lustobjecten zijn en onze kontjes er zijn om geneukt te worden. Vandaag ga ik jouw eens neuken mannetje. Met enige moeite worden mijn handen in het zwarte leer gestoken hiernaar wordt mij opgedragen mijn benen te spreiden. Vakkundig worden mijn enkels vast gezet in de leren boeien aan het bed. Nu alleen nog mijn handen vast en ik ben totaal machteloos en overgeleverd aan de grillen van mijn baas. Hier of ik niet lang op te wachten. Handen omhoog galmt het door het domein. Om mijn baas niet te krenken volg ik zo snel als ik kan deze opdracht uit. De handschoen welke is voorzien van een hakje wordt vast gebonden aan een katrol. Werd deze zo net nog gebruikt om mijn kontje te liften deze keer is hij zeer handig om het zelfde te doen met mijn armen. Zo nu kan ik alles met je doen wat ik wil. Want jij wilt toch zeker je baan houden als ik je ontsla heb je niks meer en kan jij je hypotheek niet meer betalen lacht ze. Ja mevrouw u mag alles met mij doen wat u maar wilt als ik mijn baan maar kan houden is het enigste wat ik uit kan brengen. Boven mij hangt een spiegel en zie hoe ik er machteloos bij lig. Ze merkt dat ik mij zelf bekijk en via de spiegel zoekt ze oogcontact. Duidelijk zichtbaar geniet zij van de situatie. Ik moet denken aan de foto die ik af gelopen dagen voor bij zag komen op haar site. Hier ligt zij naast een slaaf vol zelf genoegen via de spiegel te kijken terwijl ze een selfie maakt. Nog even gaan haar handen over mijn lichaam en intens lig ik te genieten van het feit dat ik mij zo aan deze fabuleuze (zij doet haar naam meer dan eer aan) vrouw kan en vooral mag overgeven.

Van uit mijn ooghoek zie ik nu hoe zij haar pumps uitdoet en voor ik het goed en wil in de gaten heb heeft zij zich met een lenige sprong op mijn borstkast gezeteld. Doordat zij precies om de tepelklemmen neer daalt schiet er een ferme pijnschoot door mijn lichaam. Deze pijn maakt snel plaats voor genot en
gevoel van voorrecht door het uitzicht wat ik heb. Als een euforisch tienermeisje, wat net haar vriendje heeft overwonnen in een stoeipartij kijkt zijn mij spottend aan. Diep dringen die ogen weer mijn ziel binnen. Nog niet eerder deze dag mocht ik Fabiola van zo dicht bij mogen voelen. Met haar schede schuurt ze over mijn lichaam o wat ben ik een bevoorrechte werknemer.

Met weer die zelfde lenigheid als zo pas draait zij zich nu om. Die heerlijke flamoes slecht gehuld in een mooie zwarte string is nu nog maar op enkel centimeters van mijn gezicht. Zo jij was dus gek op die vrouwen konten van je collega’s he kijk hier dan maar eens goed naar . Mijn pik stijgers van genot en ik zie de slip langzaam steeds dichter bij komen. Kijk naar die kont van mij beveelt zij, dit hoeft ze zeker niet te zeggen want ik doe dit graag. De stof wordt nu in mijn gezicht geduwd op dit moment zou ik niks liever doen dan met mijn tong onder de stof duwen en onder dwang likken. Ja zelfs al zou het haar nauwst opening moeten zijn. Toch durf ik het niet aan. Van mij mag dit wel eeuwig duren. Nog enkele malen wordt mij gezicht onder gedompeld door het prachtig vrouwelijk vlees. Wanneer ik in haar beleving genoeg van haar strakke derriere heb mogen genieten stapt ze weer van het bed af. Met de inmiddels bekende grimas wordt mij vertelt dat het nu tijd is om mij te gaan neuken. Want jij denk dat wij er zijn om geneukt te worden maar hier zijn de rollen omgedraaid. Via de spiegel zie ik hoe mijn baas een strapon omdoet. Ik ga je zo neuken in dat kontje van je maar wil je niet horen dus zal dat mondje van je ook vullen dan kan je meteen voelen wat jij van vrouwen verwacht. Mond open.

Gehoorzaam doe ik open in mijn mond. Er wordt een bal tussen mijn lippen geduwd diep mijn keel in. Even heb ik nog de illusie dat dit wel mee valt tot het moment dat de bal opgeblazen wordt. Zo als de hele tijd houd Fabiola goed in het oog wat ik kan hebben. Om even later wel weer eens stapje verder te gaan. Mijn enkels worden nu vast gemaakt aan een staaf die boven het bed hangt Zo als ik inmiddels gewend ben worden ook mijn benen gelift. Via de spiegel zie ik hoe vervolgens de strapon wordt voorzien van een laag glijmiddel. Nog even en dan gaat het gebeuren. Maar eerst krijg ik nog en snuif poppers. Mijn gedachten dwalen af naar het filmpje op kinky waar in Fabiola een andere slaaf neukt.
Fabiola klimt op het bed, plaatst zijdelings de benen om mij heen Langzaam voel ik en zie ik via de spiegel hoe de strapon in mijn gaatje geschoven wordt. Ondanks dat dit een straf moet zijn volgens ons rollenspel geniet ik er met volle teugen van. Met mijn onder lichaam probeer ik zo goed en zo kwaad als het mogelijk is mee te neuken om de nep lul zo diep mogelijk in mij te voelen. Blijkbaar heeft mijn baas
Fabiola dit ook in de gaten. Ze veranderd van positie en komt over de stang te hangen. Met krachtige stoten wordt ik nu verkracht door mijn baas. Door deze wijziging heb ik weer de eer om van haar overheersende, zelfverzekerde tegen het arrogante blik te mogen genieten.
Tot mij spijt duurt dit niet heel lang en heb jammer genoeg geen anaal orgasme mogen beleven. Wellicht komt dit een volgende keer.

Vrij vlot wordt ik vervolgens uit mijn machteloze positie bevrijd. Er wordt mij opgedragen met te lopen naar een bankje. Hier heb ik een g-spot stimulator hier ga ik je kontje mee vullen en dan ga je op het bakje liggen Even denk ik dat gaat moeilijk worden met zo’n stijve maar er blijkt een gat in te zitten
overal is aan gedacht in deze ruimte. Handen naar bededen krijg ik te horen. Mijn polsen worden vast gemaakt aan het bankje terwijl de g-spot stimulator trilt in mijn kontje. Zou ik dan als nog een anaal orgasme krijgen? Het getik van de hakken gaat steeds verstomt langzaam ik lig hier nu machteloos in alleen in het domein van mijn baas. Ik sluit mijn ogen om te genieten en mij te concentreren op de trillingen in mijn kont. Tot mijn spijt merk ik dat hij heel langzaam omhoog kruipt ik doe alle moeite om hem” binnen boort” te houden. Helaas lukt dit niet en na verloop van tijd flopt hij er uit. Zwaar in dubio
is mijn gedachten in bezig in een twee strijd. Ik zie het mogelijk is mij zelf te bevrijden van de boeien om dan de plug weer terug te plaatsen. Aan de andere kant weet ik niet hoe snel mijn baas weer terug is Wat ik wel weet is dat het zeker niet gewaardeerd wordt wanneer ik mij zelf los gemaakt zou hebben
Dan maar zorgen dat speeltje temminste niet op de grond valt. Mijn tijdsbesef is door de roes waar ik nu al een tijd in zweef totaal verdwenen dus hoe lang ik hier zo heb gelegen is voor nog steeds een vraag. Wel weet ik dat ik een deur open hoorde gaan en het getik van hakken steeds dichter bij kwam.
Vervolgens werd ik bevrijd van het bankje en tot mijn verbazing kreeg ik nog geen opmerking over het feit dat ik het speeltje niet binnen kon houden.
Weer moeten mijn ogen weer even scherp gesteld worden gezien ik tijdens het wachten mijn ogen gesloten heb gehouden. Op het moment dat mijn ogen weer aan het schaarse licht gewend zijn staat Fabiola voor mij in de outfit waarvan ik aan had gegeven dat ik die zo mooi vond. Het lijkt of ze rechtstreeks uit een clip van Enigma komt lopen. Met moeite kan ik mij zelf bedwingen om niet meteen
op mijn knieën voor haar te vallen. Want dat is waar je geestelijk tot gedwongen wordt.

Mee komen krijg ik als kort maar zeer krachtige boodschap door deze zwarte Engel toe gebeten.
Met mijn ballen nog steeds vast gebonden en knoert harde stam loop ik achter Fabiola aan. Door de zwarte Engel werd ik opgedragen via een opstapje plaats te nemen op een gynaecologenstoel. Ik werd vrij stevig vast gebonden zo dat ik geen kant meer op kon.

Tijdens het vast binden kreeg ik voor de 2 maal de mededing dat ik de volgde keer ,als het nodig was mij weer op te roepen om dat ik mij niet kon gedragen, ik een kijkje mocht nemen achter de deur waar nog een speelruimte is. Daarnaast krijg ik er subtiel de melding bij dat zij mij dan nog sadistischer gaat behandelen. Weer gevolgd door die lach welke doordringt tot in elke wezel van mijn lichaam en geest. Mijn nieuwsgierigheid is tot op de dag van vandaag behoorlijk geprikte met deze gedachten.
Ondertussen wordt mijn mannelijk lid ingesmeerd met een kleurloze gel. Denkend aan de cam sessie weet ik meteen wat mij deel gaat worden. Over enkele moment zal mijn geslachtorgaan onderworpen aan elektro simulatie. Een lichte angst gaat door mijn lichaam. Mijn eigen speeltje is namelijk erg pijnlijk. Deze angst maak gelukkig snel plaats door de gedachten over wat mijn baas hier over in onze cam sessie verteld heeft. Dat ding van mij was een goedkoop ding terwijl die van haar een stuk duurde was waardoor de stroom veel geleidelijk opgevoerd kan worden. Nu ringen over mijn staaf zijn geplaats en ze zijn aangesloten is het tijd om mijn gaatje te vullen. Weer is er een lichte twijfel of ik dit aan kan, maar zo net als bij vorige situaties is er ook nu geen weg terug. Er rest mij niks anders dan mij over te geven en te genieten. Fabiola buigt zich over mij heen draait aan de knoppen en als of ze weer mijn gedachten kan lezen wordt er begripvol gevraagd of ik het kan hebben. Ik knik en mompel van ja hoor.
Al snel kom ik tot de conclusie dat dit inderdaad een veel beter apparaat is dan mijn eigen.
Met een brede sarcastische glimlach laat ze nu een pinwhell zien. Ze plaats de scherpe punten op mijn tepels die nog erg gevoelig zijn door de klemmen die er steeds op gezeten hebben. Voor de laatste keer deze middag krijg ik een snuif poppers. Met een tevreden blik rolt Fabiola over mijn lichaam wat trilt van geilheid en genot.
Dan wordt de pinwhell vervangen door een handschoen welke voor mij totaal nu is. Hij wordt om mijn pik gedaan en kom er achter dat het een soort massage handschoen is. Mijn lichaam staat nu werkelijk op ontploffen. Smekend kijk en vraag ik. Mevrouw mag ik klaar komen. Tot mijn verbazing mag dit. Had om eerlijk te zijn verwacht dat ze mijn orgasme nog wou uitstellen. Al snel kom ik er achter dat deze handschoen toch de capaciteit heeft om het orgasme nog even uit te stellen. Moet er best nog moeite voor doen om te spuiten. Nog 1 keer kijk ik haar in de ogen en kan het dan echt niet meer houden .Vaag door de roes waar in ik zit hoor ik de stem van Fabiola die mij aangemoedigd om te spuiten. Met kracht knalt het warme zaad over de handschoen mijn pik ballen en buik. Een diepe zucht volgt als of er een ballon leeg loopt. Mijn lichaam voelt of ik een marathon heb gelopen. Zichtbaar tevreden komt Fabiola voor mij staan en biedt mij een doekje aan om de boel wat schoon te maken. Hierna wordt mijn edele deel bevrijdt van de ringen en het touwtje om mijn ballen los gemaakt. Zo dat was best veel zaad lacht Fabiola ik vertel haar dat ik het opgespaard heb. Ze vertelt mij dat ze dit meteen bij binnen komst al gezien had.
Vervolgens wordt ik los gemaakt van de stoel en mag gaan douchen. Na genietend onder de straal vloeit het water over mijn lichaam wat nog steeds shakt van genot. Weer komt ze even om het hoekje kijken met de mededeling dat ik mij kan aan kleden en we dan nog even wat gaan drinken.

Opgefrist na deze epische sessie praten we nog even na. Nadat ik afscheid neem zo als het een slaaf beaamt loop ik met een tevreden gevoel de deur uit. Bij de snackbar bestel ik nog wat eten en geniet met het zomerse zonnetje brandend op mijn gezicht. Het liefst was ik weer terug gegaan voor een 2e ronde. Ik troost mij met de gedachte deze FABULEUZE vrouw weer snel te gaan bezoeken.

1 reacties op “Fatale Fabiola

  • 18 mei 2024 om 15:19
    Permalink

    Ze is geweldig,heb het geluk gehad 2x bij haar te mogen zijn toen ze pas was begonnen,volg haar nog steeds,en droom dat ze mij gebruikt als haar cuckcold.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V