Ervaring: van alphaman naar sub (op de site van Master Lady L.)

Een mooie ervaring op een interessante website, twee vliegen in één klap! Ene Berdache (31) beschrijft zijn ontwikkeling van het zijn van een haantje de voorste tijdens zijn middelbare schooltijd, naar de respectvolle sub die hij nu is. Hij doet dat op de intrigerende website van “fitness coach” Master Lady L. Zij is ook wel bekend als de Sadistic Coach.
Van Klapjes Media management is een oekaze uitgegaan dat wij bij verwijzingen van Engelstalige lange teksten ook de vertaallink moeten geven. Bij deze.

Master Lady L.

Berdache’s prachtig geschreven herkenbaar verhaal

Ieder mens heeft een verhaal, zelfs wij subbies. Sterker nog, submannen hebben misschien wel gecompliceerdere geschiedenissen waarin ze hun onderdanigheid hebben geleerd te accepteren en volledig te (be)leven. Althans, dat geldt voor mij en de groep lotgenoten met wie ik omga. Onderdanigheid is nog altijd niet iets wat de ‘gewone’ samenleving bij mannen verwacht.

Meer dan bovenstaand plaatje uit Berdache’s blog kan ik eigenlijk niet geven zonder afbreuk te doen, of spoilers weg te geven, van zijn prachtig geschreven verhaal. Afgezien van de leeftijden die hij noemt, is het voor mij in ieder geval zeer herkenbaar. Bijna 1op1. Dus klik die link en kijk, voel, of hij ook jouw verhaal beschrijft. Oh ja, hier is Berdache’s Fetlifeaccount, net zo goed een aanrader. Berdache betekent trouwens zoiets als two-spirit, waarmee autochtone Amerikanen homoseksualiteit aanduidden.

Master Lady L.

De website waarop Berdache’s verhaal staat, is van Master Lady L. Het lijkt misschien apart dat zij zichzelf aanduidt als “Master”. Maar volgens mij is het meer titulatuur, zoals wij vroeger doctorandussen etc hadden. In die zin is Lady L. zeer zeker een Master; een Master in het coachen en opleiden van submannen die fitter en gezonder willen worden.

Het is mijn missie jou te motiveren om je beste conditie te bereiken en je te leren hoe je met alle mogelijke middelen de controle over je lichaam kunt krijgen.

Haar sadisme uit zich volgens eigen zeggen door haar subs/cursisten te zien zwoegen op weg naar een beter lijf. Maar tegelijkertijd is ze een echte Prodomme door maatwerk te leveren en geen onhaalbare opdrachten te geven.

Master Lady L. doet aan online coaching en ze is zeer benaderbaar. Mocht je haar contacten, dan zou ik het leuk vinden dat je haar via OnderdanigemanNL hebt gevonden. In dat geval: succes!

manuel

Master Lady L.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V