Uitslag prijsvraag!

Jawel, de winnaars van de prijsvraag zijn bekend!

Afgelopen week kon iedereen die lid was van Onderdanigeman.NL of zich had aangemeld voor SubmeetsDomina.NL meedoen aan een door Ons georganiseerde prijsvraag.

De opdracht? Omschrijf aan de hand van een van je eigen ervaringen wat BDSM voor jou betekent. Een beetje wazig misschien, maar dat geeft wel lekker de ruimte om hier zelf als subje invulling aan te geven. 😉

De winnaar

We hebben deze week genoten van alle inzendingen, dus allereerst wil Ik iedereen die de moeite heeft genomen iets in te zenden hiervoor bedanken. Leuk dat je mee hebt gedaan!

Voor Ons sprong er echter één inzending uit… Die van slaafje Koen. Op haast poëtische wijze beschrijft hij hoe hij na een moeizame zoektocht overgaat van Dominant tot sub en dankzij een bijzondere Noorse Dame erachterkomt wat zijn ware BDSM gevoelens zijn. Ben je benieuwd naar welk verhaal Koen precies ingezonden heeft? Lees hier wat BDSM voor Koen betekent!

Gefeliciteerd, Koen! We sturen je vanavond Ons E-book Hoe vind je een Meesteres? toe en nemen dan meteen even contact met je op voor een privéchatsessie. 😉

Overige prijzen

Ook de inzendingen van de volgende slaafjes konden Onze goedkeuring wegdragen. In willekeurige volgorde:

Sissiecorrie: geweldig! Sissiecorrie heeft een bijzonder lang en fantasierijk verhaal ingezonden over zijn (of “haar”) jeugd. Een waar genot om te lezen dat Ons van begin tot einde heeft geboeid.

Slaafje Richard: dit slaafje heeft een spannend verslag/verhaal ingezonden van een van zijn eerste BDSM ervaringen: een heuse ontvoering door zijn toenmalige Meesteres en Haar partner. Mooie ervaring, Richard! Binnenkort mogen de anders subjes lezen of jij je goed door deze ontvoering heen hebt geslagen…

Huissslaaf hans: Hans heeft zich niet helemaal aan de prijsvraag gehouden, maar zijn humoristische verslag over zijn perikelen als huisslaaf maken alles weer goed. Hans, wellicht vragen Wij je binnenkort nog weleens om Ons vaste schrijfslaafje te worden (mits Jacoba dat toestaat, uiteraard…). 😉

Sub tv slet francine: francine (ook bekend als Frank) heeft Ons een bondig verslag toegestuurd waarin hij verhaalt over een speciale avond voor hem. Zijn Meesteres heeft hem uitgeleend aan een pikant koppel dat hem als lustslaafje wil gebruiken, maar dan komen ze erachter dat hij ook pijnslaaf is…

Lindatvslet: Linda moet op een dag een pakketje voor haar (zijn) vrouw ophalen. Maar als de deur opengaat, komt hij er al snel achter dat deze kleine handeling grote gevolgen heeft… Voor hem welteverstaan.

Slaaf felipe (Subboy69): dit overigens nog zoekende subje vertelt aan de hand van een (fantasie?)verhaal wat BDSM voor hem betekent. Zijn Meesteres geeft hem via de mail allerlei spannende opdrachtjes, de een nog moeilijker dan de ander. Houdt slaaf felipe vol? En welke gevoelens maakt dit bij hem los? Je leest het binnenkort!

Sub_Dennis: Dennis schrijft op mooie wijze over het bewust worden van je BDSM gevoelens en de onzekerheid die dit met zich mee kan brengen. Ondanks dat hij een Dominante vriendin heeft gevonden, blijft hij worstelen met bepaalde BDSM gerelateerde vragen. Zijn zoektocht naar wat BDSM nu precies (voor hem) inhoudt is dan ook nog lang niet over, maar We wensen je alvast alle succes en plezier hierbij!

Ger (ellen tv slavin): ellen neemt Ons mee naar zijn/haar eerste sessie met een schijnbaar “gewone” commerciële Meesteres. Zodra hij echter met Haar kennismaakt, vallen voor hem alle puzzelstukjes op zijn plaats: dit is zíjn Meesteres. Wat het voor hem zo duidelijk maakte? Je leest het binnenkort!

Erik/enrico: Erik stuurde op de valreep een verhaal in over die speciale, eerste Dominante blik die zijn Meesteres hem toezond. Op korte, maar krachtige wijze brengt hij de verering naar voren die alleen een

Hoe vind je een Meesteres?echt onderdanige sub kan hebben voor zijn geliefde Meesteres. Mooi verwoord!

Bovenstaande subjes ontvangen vanavond elk Eleonora’s E-book Zoektocht van een slaaf in hun mailbox.

Heb je zelf niet meegedaan, maar wil je wel “in de prijzen”vallen? Of ben je nog op zoek naar een Meesteres? Ga dan snel naar Onze oplossing voor subjes zonder Domina!

Dominante groet,

Meesteres Artemis

14 reacties op “Uitslag prijsvraag!

 • 2 december 2011 om 19:39
  Permalink

  Een interessante lijst; treffend samengevat. Tenminste als ik de typering van mijn inzending lees. Er zit dus nog aardig wat leesvoer aan te komen !

  Beantwoorden
 • 2 december 2011 om 19:43
  Permalink

  ‘Vast schrijfslaafje’, een grote eer. Maar Jacoba zal er nooit toestemming voor geven. Dat staat als een huis. “No Way!” Erger nog, ze krijgt al enige argwaan . . . .

  Beantwoorden
 • 2 december 2011 om 19:50
  Permalink

  Oei, dan heb Ik niets gezegd… Houd maar vast snel die handdoeken paraat!

  Beantwoorden
 • 2 december 2011 om 21:00
  Permalink

  Nou, Meesteres Artemis, dank voor Uw aanbeveling ! KLinkt me bekend in de oren . . . Het is nu vooral ook een kwestie van ‘op eieren lopen’, zeg maar.
  Enfin, Dank voor Uw aandacht en een Diep Onderdanige groet voor U,
  hans

  Beantwoorden
 • 4 december 2011 om 01:37
  Permalink

  Meesteres Artemis,

  Dank voor de fijne prijs. Ik had het echt niet verwacht en vind het een eer dat Jullie onze/mijn verhalen/verhaal gaan plaatsen.

  Ben benieuwd naar de andere inzendingen.

  Onderdanige groet,

  Dennis

  Beantwoorden
 • 7 december 2011 om 21:16
  Permalink

  Ondertussen heb ik mijn prijs in ontvangst mogen nemen en ik zou de Meesteressen nogmaals willen bedanken voor een zeer aangename chat.

  Beantwoorden
 • 8 december 2011 om 16:58
  Permalink

  Ha Koen. Van dat bedankje worden wij dus niet veel wijzer.
  Enfin, onlangs heb ik zelf mijn allereerste chatsessie achter de rug. Jawel, met de ‘chatjufvrouw’ van Anderzorg! Voor mij was dat spannend genoeg. Inmiddels kan ik me bij zo’n chatsessie nu dus gelukkig wel wat voorstellen, als je begrijpt wat ik bedoel . . .

  Beantwoorden
 • 8 december 2011 om 18:58
  Permalink

  Hans, daar ben ik ook wel benieuwd naar.
  Wat de chat betreft: dat is tussen mij en Hen, en als Zij iets hierover willen onthullen dan zullen Zij dat zeker doen. Het enige wat ik erover zal zeggen is dat Zij intelligente en sterke Vrouwen zijn, en dat ik mij enkel vereerd zou voelen om mij aan Hun voeten te mogen werpen, dat ik bijzonder onder de indruk was van Hen (en ééntje in het bijzonder uiteraard 🙂 )

  Beantwoorden
 • 8 december 2011 om 21:13
  Permalink

  Nou, het was gewoon een heel aardige jufvrouw, die chatjufvrouw, waar je verstandig mee kon praten! Enne, aan haar voeten hoefde niemand zich te werpen. Tenminste ik kreeg niet de indruk. Kortom, heel relaxed allemaal, achteraf . . . gezien vallen de dingen vaak reuze mee, toch?!

  Beantwoorden
 • 8 december 2011 om 21:15
  Permalink

  Dat denk ik ook wel, mijn uitspraak was ook slechts een manier om mij uit te drukken. Meestal druk ik me niet zo goed uit als ik er niet lang genoeg over nadenk…

  Beantwoorden
 • 8 december 2011 om 21:24
  Permalink

  Dank Koen. Je komt me sympathiek over.
  Misschien ben ik iets gladder met de taal . . . ???
  Verder niets, wel al het goede !
  groet, hans

  Beantwoorden
 • 9 december 2011 om 13:54
  Permalink

  Hallo Meesteres Artemis,

  Heel erg bedankt dat U mijn verslag/verhaal wilt
  plaatsen op de site
  Het voelt als een eer om wat ik geschreven heb
  zo overkomt bij U dat het geplaatst kan worden
  Zelf heb ik nog meer Testimonials die ik U kan toesturen
  zodat het uiteindelijk weer geplaatst kan worden

  Onderdanige groet,
  slaafje Richard

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V