Hoe kan een Meesteres profijt halen uit een huishoudslaafje?

Huishoudslaafje

Vraag: Stel, je verlangt ernaar een Mrs te dienen als huishoudslaafje, boenen, afwassen, etc. Hoe kan een Mrs hier echt voordeel uithalen? Het verlangen is immers ook naar toezicht, controle, straf… aandacht dus. Dank U, michelO

Beste onderdanige michel,

De volgende keer dat je een vraag stelt, stel deze dan wat duidelijker. Hoe kan een Meesteres voordeel halen uit een huishoudslaafje? Volgens Mij spreekt dit voor zich. Haar boodschappen worden voor Haar gedaan, Haar huis wordt schoongemaakt en Ze bezit eigenlijk gewoon een persoonlijke dienaar.

Als een Meesteres geen zin heeft om aandacht te geven aan Haar huishoudslaaf, dan doet Zij dit niet. Als dit voor jou voldoende reden is om jouw werk slecht uit te voeren, dan zijn er slechts drie nadelige reacties mogelijk:

  • Het interesseert Haar niet en Ze zal nog steeds geen aandacht aan jou besteden.
  • Ze wordt kwaad en zal jou hiervoor straffen totdat je het afleert. (Dit zal alleen gebeuren als Zij geniet van het straffen.)
  • Ze heeft geen interesse in een slechte huishoudslaaf en zet het contact stop.

Hoe je het ook went of keert, Dominante Dames hebben absolute macht. Als jij een slechte slaaf bent, dan hoeft Ze maar met Haar vingers te knippen of er staan twintig nieuwe subjes in de rij. Als jij ontevreden met deze situatie bent en een Meesteres wilt die ervan geniet om jou onder toezicht te houden en te straffen bij misstappen, dan moet je wellicht nog even verder zoeken.

Een Meesteres zal nooit iets doen dat niet in Haar persoonlijke voordeel werkt. Je zult alleen toezicht en straf krijgen als dat de desbetreffende Meesteres kan plezieren.

Dominante groet,

Deana

Heb je zelf ook een vraag op gebied van  BDSM, fetishes of taboes? Stuur dan je vraag in via het vraagformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V