Elvira en de panty fetisjist (4)

Panty kousen

Dit is het slotdeel van een vierdelig verhaal. Lees eerst het begin: Elvira en de panty fetisjist (1).

Leander werd helemaal duizelig bij het idee van Meesteres Elvira’s voet bij zijn kruis alleen al en had de grootste moeite om Haar laars uit te krijgen. Enerzijds kon het hem niet snel genoeg gebeuren, maar anderzijds wilde hij het moment, de anticipatie, zolang mogelijk rekken…

Gefascineerd keek Leander toe hoe hij eindelijk een goede grip had op de lange, leren laars en schoof hem uiterst voorzichtig van Haar begeerlijke kuit af, zo helemaal langs Haar slanke enkel en vervolgens…

Ineens had Leander de laars in zijn handen en keek hij tegen Elvira’s in panty gehulde voet aan. Het zachte vlees en de fijn afgetekende details van Haar voet tekenden zich in de donkere, doorschijnende panty af. ‘Ohmm…’ kreunde hij per ongeluk.

Meesteres Elvira zag het door de vingers. Eigenlijk vond Ze het wel leuk. Sinds zijn binnenkomst had Leander nog niet echt heel veel gezegd en nu hij kreunde, kon Ze zijn stem weer horen.

Natuurlijk kon Ze hem commanderen om te praten, maar het was een leukere uitdaging om hem te laten kreunen. Nou ja, uitdaging…?

Sexy voet in panty kousen

Haar in panty gehulde voet gleed plagend over zijn naakte bovenbeen. Ze volgde Haar eigen tenen die hun weg vonden richting Leanders boxershort. Terwijl Ze langzaam verder naar boven ging, nam Elvira zijn gelaatsuitdrukkingen goed in Haar op.

Ja, Leander genoot. En hoe. Ze zag dat hij zijn ogen onbewust sloot toen Ze met Haar tenen zijn balzak had bereikt. Ze raakte het gevoelige stukje edelheid uiterst zorgvuldig aan. Het ontlokte een nieuwe kreun. Een kreun waar Ze naar had verlangd.

‘Wat voel Ik hier…?’ vroeg Elvira speels. Ze zag zijn penis hevig heen en weer schokken in zijn boxershort en bracht Haar voet even omhoog. ‘Hij is…’ Haar voet gleed over zijn volledige gestalte en keek hem met een lachje aan. ‘…groot…’

Elvira haalde Haar voet weer weg en bracht deze omhoog naar zijn gezicht, klaar om zijn volgende klusje uit te delen.

‘Likken, slaaf! Nu!’

Prompt pakte Leander Haar voet vast en begon er gulzig aan te likken. De nylon pantykous die strak om Haar voet spande, gaf een heel nieuwe dimensie aan zijn opdracht. Een opdracht die hij maar wat graag uitvoerde. De gedachten aan Leander, de verlegen, stille en doodnormale jongen zoals anderen hem kenden, waren helemaal vergeten. Wie hij was, deed er niet meer toe. Hij bestond alleen nog maar om zich aan al Elvira’s grillen te onderwerpen.

Zonder dat hij het in de gaten had, begon hij de bal van haar voet te masseren en stak hij Elvira’s grote teen begerig in zijn mond. Terwijl hij het in nylon gehulde snoepje afzoog, gleed Elvira’s andere been weer richting zijn kruis.

In trance opende Leander even zijn ogen en zag daar zijn Meesteres op de bank zitten. Haar ene voet in zijn mond, de andere bij zijn boxershort. Het resultaat was een minuscuul klein spleetje dat was ontstaan. Een pietepeuterig klein kijkgaatje onder Haar rode lakjurkje. Een kijkje tussen Haar benen…

Dat was het moment waarop Leander het niet meer hield. Zijn onervarenheid en gebrek aan zelfbeheersing verloren het van zijn verstand. De sneak preview van Haar pikzwarte, kanten string tussen de begeerlijke binnenkant van haar roze, vlezige dijen waren hem te veel. De jonge Leander liet zich ongevraagd en ongecontroleerd gaan, zich niet eens bewust van zijn grove fout.

Elvira streelde met Haar voet bij zijn kruis, tot Ze zijn lichaam hevig zag schokken. Natuurlijk wist Ze dat Ze hem gek maakte, maar dat hij spontaan klaar zou komen?

‘Oh my god…’ Elvira keek Haar slaaf met enige walging aan. Ook al was hij zeer onervaren en had Ze dit min of meer al verwacht, Ze wist ook dat Ze hem hier niet zomaar mee weg kon laten komen. En dat was Elvira ook niet van plan. Abrupt trok Ze Haar voeten weg en kwam geschokt overeind.

Door Haar abrupte reactie leek Leander ook in te tomen. Hij had door dat het duidelijk niet gewaardeerd werd dat hij zich zo had laten gaan en dat er waarschijnlijk sancties gingen volgen. Als een hondje dat elk moment een pak slaag van zijn baasje verwachtte, kromp hij in elkaar en wachtte Haar oordeel af…

‘Smeerlap! Heb Ik gezegd dat je mocht klaarkomen? Nou?!’

Leander was duidelijk van zijn à propos en stond op het punt om te antwoorden, toen Elvira hem stevig bij zijn haren beet pakte.

‘Weet je wat Ik met vieze jongetjes doe? Die behandel Ik net als vuil. En weet je waar vuilnis thuishoort? Op straat!’ Elvira trok hem aan zijn haar mee in de richting van de gang. Hij werd op zijn knieën meegesleurd door Haar luxueuze penthouse, tot ze bij de deur waren beland die Elvira zonder pardoes open maakte.

‘Misschien, heel misschien, mag je je kleren ooit eens komen ophalen…’ Elvira keek hem nog eens verbijsterd aan en begeleidde hem tot buiten de deur. ‘Hopelijk kan je je dan wel beheersen…’

De deur werd met een harde klap voor Leanders neus dichtgeslagen en met een schok keerde Leander terug in de realiteit. Wat had hij gedaan?! In paniek keerde hij zich tot de dichte deur, die er nu bijzonder gesloten en vijandig uitzag. Alsof hij nooit meer aan de andere kant zou mogen komen…

Hij aarzelde nog even, maar besefte intuïtief dat kloppen het alleen nog maar erger zou maken.

Helemaal ondersteboven draaide hij zich om naar de lift, de veilige weg terug naar zijn oude, saaie leventje. Elvira onder ogen komen durfde hij niet meer. Oh god, hoe had hij het zo kunnen verknallen…

2 reacties op “Elvira en de panty fetisjist (4)

 • 24 juni 2012 om 13:03
  Permalink

  Mooi verhaal, maar ik vindt dat er precies nog iets ontbreekt of anders kon verlopen zijn.
  Als Ge wilt, een 5e deel.
  In de plaats van Elvira zou ik Leander ook wel degelijk gestraft hebben maar op ’n andere manier.
  Zich helemmal uitkleden en met hand- en enkelboeien om in de hoek van de luxueuse woonkamer gaan zitten op de knieën – eventueel op ’n kussentje (naast de overgordijnen fantaseer ik erbij)Duidelijk donkere hoek met dus minder lichtinval als de rest van de grote leefruimte. Ik zou hem duidelijk laten verstaan dat hij daar moest blijven zitten tot Meesteres Elvira vondt dat het genoeg was…een variatie is misschien ook dat Leander als straf eerst ’n huishoudelijke taak diende uit te voeren (vb thee zetten voor Meesteres Elvira) maar alleen voor Meesteres Elvira.
  Daarna zou hij naar de hoek verwezen kunnen worden (uiteraard nog steeds volledig naakt en met polsboeien op de rug vastgemaakt en nog ’n paar enkelboeien onder aan de enkels terwijl hij op het kussen plaats nam.
  Ondertussen zou Meesteres Elvira opnieuw de TV kunnen opzetten ( er was echter niet veel op…maar gewoon als afleiding en een duidelijk negeren van Leander die in de hoek zat. Na ’n tijdje zou ze dan de boeien kunnen losmaken en zeggen dat hij al kruipend tot bij Haar zou mogen komen. Elvira zou ondertussen eerst nog een grote kom water gaan halen zijn in de keuken die Ze dan bij Haar aan de zetel op de grond zou kunnen zeten alvorens zelf opnieuw plaats te nemen in Haar mooi afgewerkte ruime zetel. Toen Leander dan al kruipend tot bij haar zou zijn geraakt zou ze hem opgedragen hebben de kom met water leeg te likken (zoals een hond).
  Ze zou er van genoten hebben om de onervaren Leander te zien worstelen met het gegeven dat hij de opdracht had gekregen de kom die voor hem op de grond stond leeg te likken….of toch zo goed als….Hij zou zich duidelijk gekleineerd voelen maar niets durven laten merken.
  Leander zou die opdracht zeker uitvoeren indachtig welke stommiteit hij daarstraks had gedaan.
  Na het leeglikken van de kom zou Ze hem een ‘beloning’geven door over z’n haar te vrijven en te zeggen dat hij de opdracht goed had uit gevoerd.
  Eventueel kan er nog ’n 2e huishoudelijke opdracht volgen die in houd dat Leander het eten zou kunnen beginnen klaar te maken terwijl Elvira verder naar de TV zou kijken of een mooie CD zou opzetten waar ze zou kunnen beginnen op te dansen. Genietend zou Elvira dan de vorderingen van Leander bij het maken van het eten, in het oog kunnen houden.
  Na de maaltijd en het dessert die Leander op de mooie houten vloer (eventueel op een doekje) zou moeten eten, werd het opnieuw voor een kleine opdracht.
  Leander zou de afwas doen terwijl de Meesteres kon genieten van muziek of een mooi boek of nog iets anders…in ieder geval GENIETEN!!!
  Nadien kan Elvira nog enkele bemoedigende woorden tot Leander richten (…braaf,opdracht goed uitgevoerd….)waarna ze dan ofwel ’n nieuwe afspraak zouden kunnen vastleggen of gewoon afscheid zouden nemen met de mogelijkheid om via mail later nog contact met mekaar te hebben en een nieuwe afspraak vast te leggen.
  Leander zou dan niet helemaal ontgoocheld naar huis terug gaan…maar de stommiteit van de voorbije namiddag zou toch blijven spoken bij hem.
  subje63

  Beantwoorden
  • 24 juni 2012 om 13:49
   Permalink

   Zo had het kunnen lopen, maar zo is het duidelijk niet gegaan, subje63. Elvira vindt niet dat Leander die avond nog meer aandacht verdiend heeft en laat hem nu lekker sudderen. Het enige wat hij nu nog kan doen, is afwachten en hopen dat Zij nog eens contact met hem opneemt. Net als jij. 😉

   Als je zelf een origineel verhaal in je hoofd hebt, kun je die insturen via het inzendformulier: https://www.onderdanigeman.nl/schrijf-mee/

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V