De stalker en Ik

Sinds kort word Ik gevolgd door een stalker. Nou ben Ik qua onderdanigheid heel wat gewend met Mijn grote kring slaven. Tot nu toe is er echter nog geen aanbidder zo hardnekkig achter Mijn aantrekkelijke achterste aangegaan als deze variant.

Dit exemplaar intrigeert Mij echter. Ik zie hem veel te vaak ‘toevallig’ opduiken op plaatsen waar Ik hem niet verwacht. Hij ziet er goed uit en hij heeft wel iets, maar Ik ben er nog niet achter wat dat ‘iets’ dan precies is.

Hij intrigeert Mij omdat Ik hem niet kan plaatsen. Hij heeft duidelijk grote belangstelling en dat verwacht Ik ook van mannen. Ik weet alleen niet wat zijn motief is. Wil hij Mij aanranden of snakt hij er alleen maar naar om onderworpen te worden en durft hij Mij niet te benaderen?

Als hij Mijn adres van één van Mijn slaven heeft, dan heb Ik met die slaaf nog een appeltje te schillen. Die wordt dan de eerstvolgende die eruit vliegt met zijn kont vooruit.

Ik heb besloten om de rollen maar eens om te draaien. Ik wil echter geen enkel risico nemen. Voordat Ik een kat en muisspelletje ga spelen, doe Ik een greep in de messencollectie die Ik al sinds Mijn tienertijd spaar.

Dit Katje heeft nu heel scherpe klauwen dankzij een vlijmscherp vlindermes… Als hij van plan zou zijn om een bepaald lichaamsdeel in Mij te steken, dan is hij dat lichaamsdeel in no time kwijt.

Ik heb een vast patroon als Ik ga winkelen en daar ga Ik gebruik van maken. Eerst maar eens controleren of Mijn muisje zoals gebruikelijk wacht bij Mijn flat. Ik stap de deur uit en kijk quasi ongerust naar de hemel alsof Ik wil zien of het zal gaan regenen.

Met satanisch genoegen zie Ik een bekende gestalte wegduiken achter de hoek van het tegenoverliggende blok. Mooi zo, de Kat is er, de muis is er… Nu eens kijken of Ik de val kan laten dichtklappen.

Ongehaast wandel Ik naar het winkelcentrum dat een paar minuten bij Mijn flat vandaan ligt. Ik kijk wat in de etalages naar een leuk jurkje en naar geile schoenen met ongelooflijk hoge hakken. Onderwijl houd Ik via de ruit in de gaten of Mijn muisje nog steeds denkt dat hij de kat is.

Voordat Ik de V&D instap, blijf Ik opvallend lang hangen voor de etalage van een seksshop. Daardoor wordt hij vast opgewonden en dat is ook de situatie waarin Ik hem wil hebben. Als het verstand eenmaal in de pik zit, dan wordt koel nadenken moeilijker…

Eenmaal in de V&D aangekomen loop Ik van afdeling naar afdeling en van de ene verdieping naar de andere. Van tijd tot tijd zie Ik hem gefrustreerd rondkijken, maar dan laat Ik weer een glimpje van Mijzelf zien.

Op het laatst stap Ik het damestoilet in, waarna Ik dat meteen verlaat via de andere toiletuitgang. Ik stel me verdekt op achter een rek met afgrijselijke bloemetjesjurken en houd zo Mijn stalker in de gaten.

De rollen zijn nu omgedraaid. Hij wordt steeds zenuwachtiger als Ik maar niet tevoorschijn kom. Hij loopt radeloos opnieuw het warenhuis door en Ik zie zijn schouders steeds meer inzakken.

Op het laatst geeft hij het maar op en loopt troosteloos naar de ondergrondse parkeergarage van het winkelcentrum. Nu is het Mijn beurt en Ik loop geruisloos achter hem aan, de verlaten parkeergarage in.

Even later probeert hij tevergeefs een oude, aftandse Amerikaanse bak te starten. Ik sluip dichterbij, terwijl Ik met een geoefende polsbeweging het vlindermes openklap. Mopperend stapt hij uit, klapt de motorkap open en begint in het inwendige te rommelen aan draadjes en de verdeelkap. Dit is Mijn kans!

Geruisloos ren Ik naar hem toe en geef met de palm van Mijn vrije hand een enorme opdoffer tegen zijn achterhoofd. Met een doffe knal vliegt zijn hoofd tegen het motorblok.

Tegelijkertijd sla Ik met Mijn meshand tegen de stang die de motorkap openhoudt. Met voldoening zie Ik de motorkap krakend op zijn rug terechtkomen. Voordat hij weet wat hem overkomt, trap Ik zijn benen uit elkaar en druk Mijn knie dreigend tegen zijn kruis.

‘Zo, makker,’ sis Ik dreigend, terwijl Ik de punt van het vlindermes tegen zijn net zichtbare nek druk. ‘Waarom blijf jij Mij maar steeds volgen? Je denkt toch niet dat Ik een of andere domme trut ben die niet ziet wat er om Haar heen gebeurt?’

Hij begint te sputteren dat Ik het verkeerd zie, maar daar neem Ik geen genoegen mee. Met sadistisch genoegen druk Ik de punt van het mes in zijn nek, zodat de bloeddruppels op het motorblok beginnen te vallen. Tegelijkertijd mep Ik Mijn knie omhoog en voel hoe zijn ballen geplet worden.

Hij schreeuwt het uit en begint te jammeren dat hij er niets aan kan doen, omdat hij Mij zo verafgoodt. Hij kan niet leven zonder Mij en hij wil alles doen om het goed te maken. Tergend langzaam trek Ik met het scherpe vlindermes een ondiepe jaap over zijn nek en doe een stap terug.

‘Dat wil Ik dan weleens zien,’ zeg Ik dreigend. ‘Kom er maar onderuit en ga onmiddellijk op je knieën liggen.’ Terwijl hij met een pijnlijk gezicht onder de motorkap vandaan komt, wijs Ik een plaats aan waar blijkbaar een auto olie verloren heeft.

Terwijl hij op zijn knieën in de olie zakt, geef Ik hem een mep tegen zijn achterhoofd. Kwaadaardig sis Ik: ‘En nu voorover liggen met je handen vooruit. Ik wil geen verrassingen.’

Hij doet wat hem bevolen is. Als hij ligt, zet Ik de punt van één van Mijn naaldhakken tussen zijn schouderbladen en druk fel naar beneden, zodat hij opnieuw een kreet van pijn slaakt.

‘Zo, mannetje, vertel maar eens hoe het allemaal in elkaar zit.’ De jaap in zijn nek begint het boordje van zijn nette hemd al aardig te doordrenken met bloed, maar dat kan Mij niets schelen. Slaven verdienen niet beter als ze denken een Meesteres te slim af te kunnen zijn.

Na veel gestotter, gemompel, nog wat aandringen met Mijn naaldhak en wat speelse haaltjes met Mijn mes, komt het verhaal er wel uit. Hij heeft Mijn adres van Gerard, een slaaf die maar niet schijnt te kunnen begrijpen wat zijn plaats is.

Hij stond al op de nominatie om gedumpt te worden, maar dit doet de deur dicht. Ik verwacht van Mijn slaven dat ze alleen met Mijn toestemming Mijn adres aan anderen doorgeven.

Tevredengesteld haal Ik mijn naaldhak tussen zijn schouders vandaan en klap het vlindermes dicht. ‘Goed zo,’ zeg Ik goedkeurend. ‘Het kostte wel even wat moeite, maar je bent geslaagd. Jij mag de plaats innemen van Gerard, want die is vanaf nu dead meat. Ik verwacht je over twee dagen in Mijn flat om precies zeven uur ’s avonds. Het adres is bekend.’

Zonder verder nog iets te zeggen, draai Ik Me om naar de uitgang van de parkeerplaats. Ik zie nog net dat Mijn nieuwe aanwinst met een verheugde lach naar Me opkijkt en loop vervolgens terug naar Mijn flat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V