De dominante campingeigenares (3)

Ingezonden door subcarlos

Dit is het derde deel in een driedelig verhaal. Lees eerst De dominante campingeigenares (1) en De dominante campingeigenares (2).

Marieke kijkt mij doordringend aan, waarna de bevelen achter elkaar uit haar mond rollen: “Buttplug eruit halen. Campingreglement ophalen bij de receptie. Campingreglement dertig keer overschrijven in je netste handschrift. Morgenochtend om acht uur Inleveren. Capiche?” Met een spottend lachje voegt ze eraan toe: “En vergeet je kleren in de schuur niet!”

Na een laatste voetkus op haar sensueel uitgestrekte linkervoet mag ik vertrekken. Ik baal als een stekker als ik bij de receptie ben. Ik had niet verwacht dat ik dit weekend als een klein kind zo hard aangepakt zou worden.

Bij de caravan aangekomen zie ik dat mijn ouders al terug zijn uit de stad. Voor geen goud vertel ik ze wat er gebeurd is, dus ik zeg dat ik een lange wandeling heb gemaakt.

Als mijn ouders ‘s avonds gaan slapen, begin ik direct aan de strafregels. Naast de pijn in mijn achterwerk heb ik nu ook een lamme arm van het schrijven als ik klaar ben. Ik zet de wekker van mijn mobiele telefoon op half acht en ga slapen. De volgende ochtend sta ik om stipt acht uur bij de receptie.

Voetkus

Een jong meisje van ongeveer achttien jaar met lange, blonde haren vraagt vriendelijk of ze mij kan helpen. Ik geef haar de vellen met mijn strafwerk en vraag haar of ze dit aan de eigenares van de camping wil geven. Ze kijkt een beetje vreemd op als ze ziet dat het om het campingreglement gaat, maar zegt dat ze het door zal geven. In spanning wacht ik af wat er nu verder gaat gebeuren.

Om half twaalf klinkt er een oproep over de omroepinstallatie van de camping: “Wil Carlos … zich melden bij de receptie!” Mijn hart begint te kloppen en ik zeg tegen mijn ouders dat ik even weg ben. Bij de receptie vraagt hetzelfde blonde meisje aan een collega of ze het even wil overnemen. “Komt u maar met mij mee,” zegt het meisje vriendelijk en brengt mij naar het zwembad achter de villa.

De eigenares van de camping ligt op een strandbed een tijdschrift te lezen als ze ons ziet aankomen. Ze draagt nu een hoog opgesneden fluoriderend roze badpak. Ze legt het tijdschrift weg. Met een boosaardig glimlachje zegt ze: “Zo, beste Carlos, ik heb aan Linda hier gevraagd of ze jouw strafwerk wilde nakijken op leesbaarheid.” Ik schaam me rot dat ook Linda alles weet over mijn overtredingen.

De vrouw kijkt mij met een streng gezicht aan. “Ik moet je zeggen dat Linda in totaal acht keer iets niet kon lezen van jouw handschrift… Ik heb dan ook besloten dat je hiervoor opnieuw lijfstraf krijgt. Deze keer geeft Linda jou een spanking, omdat zij de beste tennisspeler uit de regio is.” Teleurgesteld kijk ik de eigenares aan, die haar teenslippers aantrekt en een bevelend gebaar maakt.

Linda loopt voorop terwijl we naar de schuur lopen. Ze draagt een fel gekleurd topje met bloemen, een driekwart stonewashed spijkerbroek met wijde pijpen en een paar hoge, zwarte pumps met enkelbandjes. Zodra we binnen zijn, krijg ik opnieuw het bevel om al mijn kleren uit te trekken en netjes op te vouwen. Dit keer krijg ik tachtig zweepslagen, omdat Linda acht keer iets niet kon lezen.

“Oh ja, Carlosje,” zegt Marieke smalend, “ik heb besloten dat wij jou gaan vastbinden. Ik wil dat je keurig netjes stilstaat terwijl Linda je te grazen neemt, begrepen?” Ik knik gehoorzaam, terwijl ik het bevel krijg om ook Linda een voetkus te geven. Ondertussen pakt de campingeigenares twee lange stukken touw uit de kast en natuurlijk de handschoenen met de lange, dunne dressuurzweep.

Ik kniel neer voor Linda, die speels haar rechterbeen iets naar voren zet. Ik buig voorover en ze lacht me vriendelijk toe terwijl ik haar voet kus. “Keurig, Carlos,” zegt Marieke die met de spullen terugkomt. Vervolgens bindt ze mijn polsen aan elkaar met een stuk touw en haalt het andere eind door een ring in het plafond. “Rechtop staan met je armen omhoog,” zegt ze bestraffend.

Met al haar kracht trekt ze het touw aan en maakt het uiteinde vast aan een verwarmingsbuis. Linda bindt ondertussen mijn enkels samen en zet het touw vast aan een ring in de vloer. Als Linda klaar is, sta ik volledig uitgerekt vast en kan ik geen kant meer op. Met haar rechterhand streelt Linda mijn geschonden billen en zegt lachend: “Ik moet zeggen, Marieke, dat je Carlos stevig aangepakt hebt.”

“Jep,” zegt de eigenares met een wellustige grijns, ”tot maandag is Carlosje de lul.” Om haar woorden kracht bij te zetten, pakt ze mijn lul beet en trekt er een paar keer plagend aan. Binnen no time heb ik een dijk van een erectie die de eerste tijd niet afneemt. Ondertussen spreken beide dames af dat Linda de volgende dag terugkomt om mij nog een dagje streng op te voeden.

Even later zit de eigenares met sensueel over elkaar geslagen benen eerste rang op een barkruk, terwijl Linda de handschoenen aandoet en zwiepend de zweep uittest. “Showtime, beste Carlos,” zegt Marieke streng, “begin maar weer eens langzaam hardop te tellen.” Linda laat de zweep flink door de lucht suizen, voordat deze keihard op mijn al gepijnigde achterwerk terechtkomt.

Al vanaf het begin is duidelijk dat Linda nog een tikje harder kan slaan dan Marieke.  Achter elkaar slaat ze fel met de zweep op mijn blote kont, zodat ik mijn gekreun nauwelijks kan inhouden. Marieke kijkt me glimlachend aan als ze ziet dat ik opnieuw moeite heb met de felle zweepslagen.

“Tweeëndertig… drieëndertig… vierendertig…” fluister ik zwak, terwijl het dunne oppervlak van de zweep mijn gestriemde blote kont treft. Ik probeer te bewegen, maar ik kan echt geen kant op. Er schieten een paar tranen in mijn ogen. Linda doet haar uiterste best om Marieke tevreden te stellen en gaat zo hardhandig tekeer met de zweep, dat er druppels bloed op mijn blote kont verschijnen.

Linda vindt het duidelijk heerlijk om een oudere man zo streng af te straffen en krijgt er een opgewonden gevoel van tussen haar benen. “Achtenzeventig… negenenzeventig… tachtig…” zucht ik opgelucht. Linda maakt het pak slaag grondig af en trekt de handschoenen uit. Met een gevoel van macht strijkt Linda met haar wijsvinger over de vele paarse afdrukken van de dressuurzweep.

Marieke staat inmiddels weer vlak voor mij en trekt opnieuw een paar keer aan mijn nog steeds gestrekte lul, terwijl Linda met haar vinger over de striemen strijkt. Als ze mijn tranen ziet, geeft Marieke met haar vlakke hand een harde klap in mijn gezicht. “Carlos, mijn kleine huilebalk,” zegt ze pesterig. “Ik wil dat je morgenochtend om acht uur een nette brief inlevert bij de receptie als excuus aan Linda voor die halfzachte tranen.”

“Ja, Mevrouw,” antwoord ik, terwijl ik mij helemaal dood schaam. Vervolgens bevrijden de dames mij uit mijn benarde positie. “Zo, beste Carlos,” zegt Marieke dominant, “geef Linda maar gauw een voetkus om haar te bedanken voor de strenge les die je zojuist van haar hebt gehad.”

Gehoorzaam kniel ik voor Linda neer en buig mij voorover om haar een voetkus te geven. Arrogant reageert Linda: “Dat is de verkeerde voet, Carlos. Hup, kus mijn andere voet.” Onderdanig doe ik wat mij bevolen wordt. “Keurig, Carlos,” zegt Marieke tevreden, “wij zien jou morgenochtend weer terug…”

Dit verhaal is ingezonden door subcarlos. Heb jij ook een spannend BDSM verhaal dat je met Ons wilt delen en dat nog niet ergens anders is gepubliceerd? Stuur je verhaal dan in via het inzendformulier.

3 reacties op “De dominante campingeigenares (3)

 • 2 december 2012 om 15:54
  Permalink

  Dag slaaf Carlos,
  Dank voor je mooie fantasie. ik werd er opgewonden van.
  Alleen wat jammer, dat hij niet een keertje klaar mocht komen voor zijn meesteressen. Maar wel een goede opvoeding! Hopelijk mag je in het echt ook een meesteres dienen. Met “collegiale”groeten, slaaf docyl.

  Beantwoorden
  • 6 maart 2013 om 03:39
   Permalink

   Hoi slaaf docyl!

   Bedankt voor je leuke reactie man.
   In het echt ben ik met mijn opvoedkundig
   persoonlijk begeleidster Marieke getrouwd.

   Groeten, slaaf Carlos

   Beantwoorden
 • 21 januari 2017 om 06:16
  Permalink

  Campingreglement ophalen bij de receptie. Campingreglement dertig keer overschrijven in je netste handschrift. Morgenochtend om acht uur Inleveren.

  ik ben net opgestaan en heb b
  van mijn meesteres partner en a4 gisteren avond gemaakt 30 zinnen hoe en waarom alles beter en anders moet en dat moet ik vandaag voor straf 25 keer over schrijven , het is wel balen maar ik heb geen keus zei helpt mij er ook mee dus weiger ik het dan vervalt ook de hulp en zei wel dat het duidelijk is en dat die a 4 met 30 zinnen naar geleefd word , Dit is omgerekend 750 strafregels schrijven en ben tot in de middag bezig . Dit soort straffen stimuleert mij om beter door het leven
  te gaan om 18 uur komt de meesteres mijn strafwerk op halen wat niet af word verdubbeld . Verder kan de meesteres over de webcamera controleren dat ik om 19 uur als ik naar bed moet ook in bed blijf ,
  Gisteren avond gloeide mijn blote billen en toen het a4 gemaakt de meesters ging om 19;30 en moest via webcam tot 20 ;30 uur op mijn knieen in de slaapkamer u
  in mijn pyjama in de hoek staan en om 20; 30 uur voor straf naar bed .
  ik mag nu pas mijn pyjama uit als het straf
  werk klaar is maar moet als zei om 18 uur komt weer in pyjama zijn .

  Er is echt om serieuze reden straf gegeven en dit is mij te veel dus dus blijft we maar een
  ding mogelijk meteen leven verbeteren dan word ik er zelf ook metaal beter op want ik moet wel v
  conform wat in mijn vermogen ligt mij best doen .
  ik vind het verre van fijn maar het systeem van straf ktijgen en hulp en begeleiding hou het leb
  ven op orde en als het de verkeerde kan topgaat dan gebeurt er zoals nu blote billenkoek in de hoekstaan 2 x vroeg naar bed voor straf en 25 x a 4 van 30 t
  regels overschrijven gelijk aan 750 strafregels schrijven.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V