Slaaf Arjan en zijn Meesteres Kate 4 – Surprise Party deel 2

Dit verhaal is geschreven naar aanleiding van mijn eigen ervaringen, samen met mijn Meesteres Kate. Uiteraard zijn (sommige) belevenissen geromaniseerd of fictief, en er zitten fantasieën mij in verwerkt. Voor u als lezer fijn om te lezen voor mijn Meesteres een kijkje in mijn hoofd en mogelijk een bron van inspiratie. Uw reactie wordt gewaardeerd!

Lees deel 1 (terug)

Het was een hoofdmasker waarbij het zicht kon worden ontnomen…

Voorzichtig maakte Chantal het eerste pakje open. Als eerste kwam er een stukje leer met drukkers uit en daarop een kleine dildo bevestigd gevolgd door nog twee stukjes leer voorzien van drukkers. We lachten er samen om, niet wetend waar het voor diende. Maar er zat nog een doosje in de eerste doos, dit maakte alles duidelijk. Het was een hoofdmasker van leer waarbij het zicht konden worden ontnomen evenals de mogelijkheid tot praten. Dit kon gebeuren door simpel de stukjes leer op de drukkers te drukken.

“Kom Arjan, laat het mij bij jou eens opdoen..” “Nou dat vind ik wel ver gaan hoor”, zei ik. “Als ik je nu eens een heerlijk tongzoen geef, mag het dan?” Nog voor dat ik ja kon zeggen, waren onze tongen al in een hevige strijd verzeild geraakt. Dat Chantal nieuw was in de business kon ik bijna niet geloven, talent heeft ze dan in ieder geval wel!
Voorzichtig deed ze het masker op maakte hem met de veters achter op mijn hoofd precies strak genoeg vast. “Zit hij zo goed Arjan?” “Hij zit prima, de gaten voor mijn ogen en mond zitten precies goed”, antwoordde ik.
“Hé Arjan, in mijn brief stond dat ik pakje twee mocht openmaken zodra jij het masker op hebt. Alleen mag jij niet zien wat hier in zit. Zal ik de stukjes leer voor je ogen aanbrengen?”, vroeg Chantal met een trilling in haar stem.

Doe je handen maar even op je rug

“Uuhhh… ja doe maar, ik vind het eigenlijk wel spannend en jij?” “Ja, ik vind het ook wel wat!”, kirde ze uit. Ik ging verder: “Volgens mij is het best geil om voor iemand te staan zonder dat ik wat zie.” De vrouw mompelde instemmend en zei: “Laat mij even op de bank zitten en kom jij even op je knieën tussen mijn benen zitten, dan kun je in ieder geval niet vallen. Enne… je handen nog even thuis houden hè, dat komt strakjes wel tijd genoeg vanavond. Doe je handen maar even op je rug”, commandeerde ze nu echt en wriemelde bij mijn ogen.

“Zo, die  zitten er op, zie je nu nog wat?” “Nee het is echt donker nu”, zei ik en begon te genieten van de afzondering. “Blijf maar even zo zitten en leg je hoofd maar even op de bank”, klonk Chantals stem.meesteres-kate-bij-onderdanigeman-slaaf-arjan-b

Oh… dit maakt het spannend Arjan! Blijf zitten zo…!“, en voordat ik het wist waren mijn handen op mijn rug vastgezet met handboeien. “Wat doe je nu Chantal? Ik weet niet of ik dit wel wil!”, riep ik verschrikt uit.

“Dit stond in mijn brief”, zei ze bijna verontschuldigend, “ik doe alleen maar wat er staat en dan is de doos nog niet eens leeg!” Toen ik eenmaal weer stond kwam Chantal half tegen me aanstaan en begon mijn pik flink te verwennen met haar hand. “Ik zal de rest ook even uit doen. Wat zie je er zo lekker geil uit Ar!”, en al snel zat mijn pik in haar mondje. “Oooo Chantal”, kreunde ik van genot en de onverwachte acties, “ik kom bijna als je zo door gaat!” Chantal ging toch even lekker door, maar stopte op tijd. Gelukkig!

En ze drukte zomaar een buttplug bij mij naar binnen!

“Blijf staan Arjan, ik pak nog iets even uit de doos. Doe je billen eens van elkaar.” Ik treuzelde… “Niet zeuren joh, je vond het toch spannend? Doe het nu gewoon even. Dit gaat prima passen…” En ze drukte zomaar een buttplug bij mij naar binnen! Er hing nog iets aan alleen kon ik niet thuis brengen wat het was. “Dit was fase één van mijn opdracht uit de brief”, mompelde ze meer tegen zichzelf. Opeens kneep ze stevig in mijn ballen, waardoor ik mijn mond automatisch opende om te kreunen. Op dat moment schoof ze een minidildo mijn mond in. Ze klikte hem vast aan het masker en liet me los. Oefff…

“Arjan, je ziet er botergeil met dat masker! Die handboeien en buttplug maken het plaatje af…” Aan haar stem kon ik horen dat ze mij keurde. “Augwgagfg”, wist ik nog uit te brengen. “Wat zeg je Arjan, ik versta je niet. Dit komt waarschijnlijk ook omdat het geluid van de film vrij hard staat. Kom geef me je hand, dan gaan we naar een andere ruimte met minder geluid. Oh ja, ik laat je nog even kijken naar een briefje dat bij mijn brief zit”, zei ze terwijl ze mijn ogen vrijmaakte. Ik knipperde met m’n ogen tegen het felle licht.

Lieve Arjan,
Wellicht vond/vind je dat ik je hard aanpakte laatste keer, maar je weet in ieder geval nu dat IK de baas ben. IK bepaal wanneer ik je straf en beloon. Straf heb je de vorige keer gehad en dan nu een kleine beloning. Geniet heerlijk van Chantal, IK weet zeker dat jullie een mooie tijd samen kunnen hebben. Maar… één ding: je mag niet klaarkomen! Onder geen enkel beding, wat er ook gebeurt…
Kus,
je Meesteres Kate

Wat heb ik het toch heb getroffen met mijn Meesteres, bedacht ik me

Nog steeds met volle mond knikte ik om te laten weten dat ik het briefje had gelezen. Chantal sloot het masker, en meer dan zonet viel ik terug in mijn kleine, veilige donkere wereldje. Wat heb ik het toch heb getroffen met mijn Meesteres, bedacht ik me. Ze haalt je uit je comfortzone door een andere vrouw te betrekken, maar wel op zo’n manier dat het toch ook wel weer geweldig is! Zelf zou ik nooit een seksclub bezoeken of zo’n mooie dame aanspreken. Maar we hebben ondertussen wel gezoend! Ze heeft me zelfs in haar mond gehad, bereden en overal betast.

Kom, aan de ketting, volg me voorzichtig…

Ondertussen ging Chantal verder, zo mogelijk nog enthousiaster. “Nu de finishing touch, ik heb nog een hele mooie ketting voor je. Ik zal hem even bij je aan doen.” Je bedoelt omdoen, bedacht ik me. “Echt aandoen”, leek het alsof ze mijn gedachten raadde, “er zit ook een nog een collar in de doos…” Handig bond ze die om mijn hals en ik voelde dat ze daar de zware ketting aan bevestigde.
“Kom, volg me voorzichtig aan de ketting. Ik neem je mee naar een veel gezelligere kamer. Normaal zien de klanten hier elkaar nooit. Nu is er een besloten feestje aan de gang, dus die gasten kennen elkaar al. Ik wil jou voor hen anoniem houden, vandaar dat je je masker op moet houden. Kom maar mee… komt goed”, zei Chantal als een volleerde Meesteres. Natuurlijk bijlange niet te vergelijken met Meesteres Kate, maar toch errrg daadkrachtig. Daar schuifelde ik dan… Door het pand, vol gezelligheid. Overal werd gezellig gepraat en ik hoorde ook een hoop andere geluiden die met praten niets te maken hadden. Als een hondje liet ik me door Chantal leiden.

Naarmate we verder door het pand liepen, werd het gekreun luider. Sommige gasten waren lekker bezig met elkaar.
“Draai je even om Arjan dan kan ik je handen losmaken. Niet weglopen hè en ook nergens aankomen. Doe maar even twee pasjes links en één naar achter. Voel je de paal Arjan? Ga daar maar even tegenaan staan. Hou ook de paal maar even vast met je handen in je nek, dan val je tenminste niet om”, zei Chantal. “Oké”, murmelde ik, en probeerde dat beleefd te doen. Het spannende sfeertje had mij helemaal te pakken. Waar ben ik, wie is er nog meer?, schoot het door me heen. Chantal maakte mij weer vast met de boeien op een dusdanige wijze dat ik niet kon weglopen; met mijn handen in mijn nek en met de paal ertussen.

Langzaam werd me duidelijk dat er een spel met me gespeeld werd

“Blijf hier maar even staan Arjan, dan ga ik even kijken hoe het met de kamer staat.” Het gepraat in de kamer werd zachter, het leek wel of iedereen stond te fluisteren. De muziek werd ook zachter gezet en de gastvrouw en gastheer hielden beiden een speech over het hoe en waarom ze hier en nu bijeen waren. Langzaam werd me duidelijk dat er een spel met me gespeeld werd. Met mij! De gastvrouw vertelde de gasten dat slaaf Arjan alleen was neergezet om de ruimte aan te kleden. Aankomen was niet toegestaan voor de aanwezige heren. De dames daarentegen kregen carte blanche…

meesteres-kate-bij-onderdanigeman-slaaf-arjan

“Dit gaat leuk worden, zeker omdat er toch al zo weinig mannen zijn vandaag”, hoorde ik een vrouwenstem zeggen. “Ja inderdaad, het is bijna tien vrouwen op één man”, zei een andere dame. Langzaam steeg de spanning in mijn pik. En die spanning ging met sprongen omhoog, omdat al snel regelmatig even contact was met vrouwenhanden, zij het steeds zeer zeer kort.

Na daar een lange tijd gestaan te hebben, met mijn ogen afgesloten, een buttplug in mijn kont en een dildo in mijn mond, begonnen mijn spieren toch wel enigszins te verkrampen. Ook kwijl kon ik niet meer in mond houden. Daarbovenop maakte het gekreun van de seks bedrijvende dames en heren het er niet makkelijker op. Toen werd luid om de aandacht gevraagd; het was weer de gastvrouw.

Jullie krijgen straks ieder drie minuten om een man klaar te laten komen

“Lieve aanwezigen, het is nu vijf minuten voor middernacht. Nog even en ik ben… jarig!” Even werd ze onderbroken door luid zingende jolige dames. Na de diverse felicitaties ging de gastvrouw verder: “Voor de dames onder jullie heb ik een leuk spel bedacht, en voor jullie heren… pech! Dames, als jullie in een geile bui zijn en mee willen doen, maak dan even een koppeltje van twee. Dameskoppels dus. Jullie krijgen straks ieder drie minuten om een man klaar te laten komen. Hoe, dat laat ik aan jullie! Maarrr… je damespartner moet dat proberen te voorkomen. Dit kan door middel van het pijnigen van zijn kont, tepels of ballen… verzin maar wat! Of door middel van kietelen of de buttplug. Wie van jullie twee wint, mag de ander straks lekker gebruiken zoals jullie een man bewerken. Maar let op dames, je mag maar twee manieren gebruiken om het klaarkomen te verhinderen, en je laat de man uiteraard heel. De inhoud van deze doos mag je gebruiken, maar denk erom, als je niet wint, dan kan jouw partner diezelfde attributen ook tegen jou gebruiken…”

Hoewel ik verkrampt en bewegingsloos nog altijd tegen de paal stond, kon ik de uitleg van dit spel aardig volgen. Waarschijnlijk kwam dat omdat ik nog steeds in mijn wereldje zat. De gastvrouw ging verder…

“Komt de man klaar dan heeft de andere dame automatisch verloren. De winnaar mag de verliezer straks uitwonen met toepassing van de middelen die op de slaaf zijn toegepast. Bij gelijkspel worden beide dames verdeeld over de overige heren en worden zij door hen uitgeleefd met de bijbehorende strafmaatregelen. Welke dame begint wordt bepaald door loting…”

Wordt vervolgd | (Ga meteen verder met de delen 3 en 4 – red)

Een reactie op “Slaaf Arjan en zijn Meesteres Kate 4 – Surprise Party deel 2

  • 24 januari 2021 om 12:47
    Permalink

    Dat zou ik.ook graag een keer willen mee maken…
    Ik “kom” echter snel dus een dame verliest het altijd…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V