Slaaf Arjan en zijn Meesteres Kate 4 – Suprise Party delen 3 en 4

Dit verhaal is geschreven naar aanleiding van mijn eigen ervaringen, samen met mijn Meesteres Kate. Uiteraard zijn (sommige) belevenissen geromaniseerd of fictief, en er zijn fantasieën van mij in verwerkt. Voor u als lezer fijn om te lezen, voor mijn Meesteres een kijkje in mijn hoofd en mogelijk een bron van inspiratie. In deze verhalenserie staan in ieder geval geen zaken die ik nooit zou willen ervaren of heb meegemaakt.

Lees het voorgaande deel of delen

Ik hoorde dat er best wel animo voor dit geile spelletje was, ik schatte een koppeltje of vijf.

Jij bent zeker wel blij dat jij die man niet bent met wie de dames het spel gaan spelen?

“Volgens mij vind jij het allemaal wel geil hè”, zei een stem achter me. Het was Chantal. Ik voelde haar kleine maar stevige borsten tegen mijn rug drukken. Met haar handen kneedde ze mijn ballen en ze speelde met mijn pik en tepels.
“Geef je geen antwoord meer Arjan?”
Ik knikte van ja terwijl ik heerlijk stond te genieten en mijn best moest doen om niet klaar te komen. Om me dit te helpen herinneren kneep ze even zachtjes in mijn pik.
“Niet klaarkomen hè? Dat moet je bewaren voor straks…”, zei Chantal. Ik schudde van nee, want op het briefje stond dat ik niet klaar mocht komen.
“Meesteres Kate weet het toch niet, Arjan. We gaan straks heerlijk tongen en neuken en uiteraard gaan we ook met onze mondjes in de weer in standje 69. Kijk… je pik wil het ook, hij wordt helemaal hard. Jij bent zeker wel blij dat jij die man niet bent met wie de dames het spel gaan spelen?”, vroeg ze plagerig. Ja, knikte ik driftig.

“Dames en heren”, klonk het weer in de kamer. “De man met wie jullie dit spel gaan spelen had ik nog niet bekend gemaakt. Maar hij staat… daar!” Een golf van geroezemoes ging weer door de kamer, wie zou er aangewezen zijn? “Ja dames, onze lieve Chantal staat hem al enigszins op te warmen. Kijk eens even aan, zijn pik is gegroeid!”

Dat meen je niet?! Ik ben de man met wie het spel gespeeld gaat worden!! Ooh shit…

Dilemma of Domina?

Wat een wending van de avond! Van koerier naar toyboy voor de dames hier. Zij hebben straks uiteindelijk alle plezier of ze nu verliezen of niet. Maar ik… Ik doe het nu voor geen enkele dame goed. Niet voor de Meesteres, want ik mag niet klaarkomen. Niet voor de dame die me moet laten komen want dan verliest ze het spel… Maar als ik wel klaarkom verliest de andere dame en krijgt zij de pijn die ik ook ga krijgen. Wat een dilemma is dit toch!

Ik besluit het dilemma om te buigen naar de ogenschijnlijk eenvoudige en enige oplossing; door te voldoen aan de wens van mijn Meesteres. Haar woord is Wet en dient te geschieden.

“Oké Esmee, je kan de versierselen aanbrengen waarmee jij denkt te bereiken dat Arjan niet klaarkomt. En dit terwijl Laura dit juist wel gaat proberen. Ben je er klaar voor Arjan?”, vroeg de gastvrouw. Ik knikte van wel. Langzaam werd mijn slavenkut opgeblazen en ik begon te bewegen van de pijn.

… haar zachte handen bewerkten mijn eikel werkelijk op goddelijk wijze …

“Doet het pijn?”, vroeg Esmee. Ik kreunde. “Goed zo”, zei ze kil. “Bereid je maar voor, er komen ook nog twee klemmen op je zak.” Terwijl ze dit zei voelde ik de pijnscheuten door mijn zak stromen. Niet veel later voelde ik hoe Laura achter mij plaats nam en heerlijk aan mijn paal begon te trekken. Al snel begon mijn pik te groeien, haar zachte handen bewerkten mijn eikel werkelijk op goddelijk wijze. Ik voelde dat haar hand vochtig werd van mijn voorvocht. Echter, de klemmen op mijn zak schudde dusdanig heftig mee dat ze gemeen zeer gingen doen in combinatie met de opgepompte buttplug.

“Ja de tijd is om, pech voor jou Esmee!”, besloot de gastvrouw. “Laura zal je straks neuken met een voorbinddildo. Uiteraard zal jouw heerlijk kontje ook worden voorzien van een buttplug en wat klemmen op je schaamlipjes. Heren kunnen jullie Esmee alvast gereed voor gebruik maken? Leg haar maar hier op de tafel klaar, dan kunnen we meteen beginnen als alle koppels zijn geweest. Arjan, we laten jou even tot rust komen. Anders kom je misschien direct klaar door het geile trekwerk van Laura.”

Na een minuut of vijf nog zo gestaan te hebben werd de buttplug meer naar normale proporties teruggebracht. Met het verwijderen van de klemmen ging het bloed weer stromen en daarmee ook een scherpe pijn. Gelukkig was er een hand die het allemaal even vasthield en masseerde, de pijn was weer snel weg.

Niet normaal kunnen staan, vrouwen die heerlijk met je spelen en jij mag niet komen …

“Oké koppel twee is aan de beurt. Cindy je kan de beperkingen weer aanbrengen”, zei de gastvrouw. Cindy had blijkbaar het idee dat mijn tepels niet zo gevoelig waren. Ze plaatste op elke tepel twee Amerikaanse klemmen. Dit zijn klemmen die zich steeds vaster ingraven als je eraan trekt. Voor de zekerheid plaatste ze ook nog wat flinke gewichten aan de klemmen. Van de pijn kromp ik ineen.
“Nee-nee, Arjan we blijven gewoon rechtop staan, je bent toch geen mietje?”, vroeg Cindy lachend en ik hoorde haar nog even door de doos rommelen. “Ja ik heb ze gevonden, twee hele mooie hakken. Ga eens op je tenen tenen staan.” Ik deed wat ze vroeg, uiteraard. Ze schoof de hakken eronder en maakte ze aan mijn benen vast. Toen ik weer op mijn voeten wilde gaan staan begreep ik dat het bijzondere hakken waren. Ik moest wel op mijn tenen blijven staan! Anders drongen scherpe punten in mijn voeten! Voor mijn gevoel zat er zeker een naaldhak onder van z’n 12 cm.

“Mijn lieve hemel, wat een klotesituatie!”, zei de gastvrouw licht-spottend. “Niet normaal kunnen staan, vrouwen die heerlijk met je spelen en jij mag niet komen. Je tijd gaat… nú in Roos!”, eindigde ze abrupt. Direct voelde ik twee handen op mijn bovenbenen die me even zachtjes naar beneden drukte. En toen twee zwoele lippen rond mijn pik en tong die zachtjes met mijn eikel speelden. Vervolgens een hand om mijn pik die ze in haar mond leidde. Ze moest er bijna van kokhalzen.

Mijn God, ik kwam bijna klaar… ooohhhhh! Gelukkig, nou ja, ‘gelukkig’ …, liet ik mijn aandacht voor de pinhakken verslappen, waardoor ze in mijn voetzolen prikten. Dat klaarkomen ging absoluut niet meer gebeuren, wat een pijn geeft dat. Toch bleef Roos doorzuigen terwijl de tijd al voorbij was. Het orgasme stoomde weer op, maar… auwww een harde kneep in ballen verhinderde het klaarkomen net op tijd.

Monique leef je uit, laat hem spuiten, you go girl

“Je tijd is om Roos, niet valsspelen”, gebood de gastvrouw. “Maar hij is zo lekker”, protesteerde Roos. “Als je zijn sperma wilde proeven, had je beter je best moeten doen”, reageerde de gastvrouw onverbiddelijk. “Heren, zet Roos vast aan het andreaskruis, en geef haar ook maar een paar van die leuke hakken. Dat was een goed idee van haar bij ons spelslaafje, nu krijgt ze het terug. Doe voor straf maar die van 15cm en de klemmen mogen ook aan haar tepels, maar met twee keer zoveel aan gewicht als bij Arjan. Dit doen we met mensen die de regels niet volgen Roosje.”

“Arjan jij krijgt even wat meer rust, omdat Roos langer doorging. Eerlijk is eerlijk. Ook zal ik de hakken en tepelklemmen laten verwijderen.”
‘Dank U wel’, probeerde ik te zeggen, maar de dildo die in mijn mond zat verhinderde dat, ook al zat er een klein gaatje in. “Hier Arjan drink even wat”, zei de gastvrouw. Het waren kleine slokjes met water die ik kreeg toegediend door het dildogaatje. Nu begreep ik waarom dat er in zat.

“Mandy, nu is het jouw beurt om te verhinderen dat Arjan klaarkomt, ik heb het al gepakt.” Ik begreep niet wat de gastvrouw bedoelde, ik had helemaal niets gevoeld! Hier zou echter snel verandering komen. “Monique leef je uit laat hem spuiten, you go girl”, hoorde ik vanachter de zaal. Ik voelde dat Monique ook voor me ging zitten en ze begon me heerlijk af te trekken met afwisselende pijpbeurten.

Klets!! Daar had ik de eerste te pakken, de eerste klap van de zweep. Het leer sneed in het vlees op mijn rug. In de minuten die volgden, volgde er nog een aantal. Precies genoeg om me niet te laten komen. Bijna zou ik denken dat Mandy medelijden had omdat ik zoveel striemen op mijn rug had staan en bijna niet meer overeind kon staan van de pijn. Gelukkig was de tijd om.
“Mandy heeft dit rondje gewonnen”, begon de gastvrouw. “Zet Monique vast in het schandblok en spreid haar benen maar met een spreidstang. Dan kan ze straks lekker geneukt worden terwijl we haar rug gaan bewerken met een flogger, dan heeft ze tenminste ook een mooi aandenken als ze naar huis gaat.
Ondertussen stond ik te trillen op mijn benen. Ik kon het bijna niet meer volhouden van de pijn en vermoeidheid, zo aan die paal was het best vermoeiend. “Goed meid, jij bent de laatste”, nam de vrouw des huizes weer het initiatief. “En omdat je alleen bent, krijg je één minuut om het mannetje te laten komen. Je mag direct beginnen, maak maar gebruik van het voorwerk van Monique.”

De dame neukte zo lekker

Er gebeurde iets onverwachts! Ik werd losgehaald van de paal en voorzichtig neergelegd op mijn rug. Mijn pik gleed in een heerlijk nat kutje!! Een heerlijk kutje dat ritmisch mijn pik masseerde… Oh oh.., er was nu echt niet veel meer nodig. Maar wie is dit?!, bedacht ik me tussen de bewegingen door. Dit luchtje ken ik! Alleen waarvan…? Ik kon het niet thuisbrengen. Terwijl ik heerlijk werd genomen, werd toen ik bijna klaarkwam, keihard in mijn tepels geknepen waarbij ze ook nog fiks gedraaid werden. Ik gilde het uit van de pijn. Maar wie is dit dan??! Zitten er nu twee dames aan mij? Als het er twee waren, dan zeiden ze in elk geval geen van beiden wat, los van het gekreun van de dame die me neukte. Maar er was iets… de parfum en lichaamsgeur kwamen me vaag bekend voor. Helaas was de minuut afgelopen. De dame neukte zo lekker dat ik daar wel een straf van mijn Meesteres Kate voor over zou hebben.

“Ga maar even in deze stoel zitten Arjan, dan kun je even bijkomen”, zei de spelleidende bazin van het huis. Maar bijkomen werd het niet echt: door de vorm van de zitting werd de buttplug nog verder mijn slavenkut ingedrukt. Wel kreeg ik een rietje door de monddildo gedrukt. “Zo drink maar even wat, dan zal Chantal je straks naar de douche brengen en datgene afdoen wat je nu draagt. Dan kun je je zelf even opfrissen, misschien helpt Chantal je hier wel even bij”, zei de gastvrouw terwijl ze zachtjes in mijn kont kneep. (Tekst gaat onder de foto verder.)

Meesteres Kate

Dames en heren, de laatste dame heeft ook haar taak niet volbracht”, begon de gastvrouw tegen de zaal. “Maar omdat ze het alleen moest doen, en laatste was, zal ze dit keer aan de dans van vergelding ontkomen.” Ze was dus alleen vroeg ik me af, maar wie kneep dan in mijn tepels? Zou ik het me dan verbeeld hebben door de roes waarin ik verkeerde?
Mijn handen werden losgemaakt en weer achter mijn rug gebonden. Twee handen drukten mij nog even tegen de paal, zodat ik mijn evenwicht niet zou verliezen. Niet veel later werd ook weer een ketting aan mijn halsband bevestigd. Op het moment dat ik weg werd geleid ging er een applausje door de zaal, waarna het startsignaal werd gegeven om de verliezende dames hun ‘beloning’ te geven.

De buttplug werd ruw verwijderd

Tijdens mijn tocht door het pand, op weg naar de douches, werd er niet gesproken en ook het leiden was geheel anders. Is dit wel Chantal? bedacht ik me. Chantal kletste veel meer, zoals ik haar had leren kennen. En veel ondeugender en tegelijk liever… Wie is mijn strenge – zo merkte ik aan de collar – begeleidster??
Nadat ik door een aantal deuren was geleid stond ik op een koude vloer en werd ik op mijn knieën op de grond gedrukt, gezicht op de koude vloer, handen vooruit. Deze houding zorgde er voor dat mijn kont omhoog kwam… De buttplug werd ruw verwijderd. Wederom had ik het idee dat hier al een keer was geweest, die lucht…

Na geruime tijd zo te hebben gezeten hoorde ik opeens het klikken van hakken, het kwam mijn kant op. En toen… ik was blijkbaar een soort van levende poef geworden want ik voelde benen die zich uitgebreid op mijn rug nestelden.

“Zo slaaf… jij denk zomaar mijn post open te kunnen maken?” Het bloed in mijn aderen bevroor, die stem… Shit, dit is Meesteres Kate!!
“Ik bezorg jou een leuke avond en nacht en dan doe jij dit. Geloof me slaaf, jij gaat deze misstap niet gauw vergeten.” Ze pakte de ketting en trok me mee naar iets wat op een tafel leek. Onder begeleiding moest ik er op en er in klimmen, er lag iets op de tafel.

“Blijf zo zitten. Ik zal je handen losmaken. Ga helemaal met je voeten naar voren,” klonk het zacht maar resoluut. Het leek wel of ik een zak zat. Eenmaal naar voren moest ik mijn armen door armsgaten het doen en werd het geheel als een soort jas aangetrokken.
“Ga maar liggen slaaf.” Meesteres Kate ritste het geheel dicht en begon me met touwen vast te knopen. Mijn armen werden gekruist over mijn buik vastgemaakt. Het leek wel een dwangbuis!
“Lig je goed slaaf? Hier een kussentje voor onder je hoofd”, zei ze zonder mijn gemurmel af te wachten. “Waarom vraag ik dit nog aan je slaaf?”, begon mijn Meesteres meer tegen zichzelf dan tegen mij. “Je hebt me zo teleurgesteld…”

… ik kon geen kant op …

Waar ik in lag was eigenlijk best lekker warm, tot het moment dat ik weer wat ritsen hoorde. Blijkbaar om mijn pik naar buiten te kunnen halen, terwijl de rest gesloten bleef. Met een stuk touw begon Meesteres Kate mijn zak af te binden. Eerst zodanig dat mijn ballen in mijn zak opgesloten waren en als beloning werden ze ook nog eens gescheiden van elkaar.

“Wat zijn je ballen lekker gespannen slaafje” en ze kraste er met haar nagels zacht overheen. Ik probeerde te bewegen om eraan te ontkomen. Fuck wat was het nu gevoelig daar beneden, maar ik kon geen kant op!

“Ik zeg welterusten slaaf en misschien zie ik je morgen.” Haar hakken op het marmer klikten van mij vandaan en verstomde. Ik hoorde de deur open en dicht gaan en op slot gedraaid. Maar… was ik nu alleen?

Uw reacties worden gewaardeerd en kunt u sturen naar [email protected]

Wordt vervolgd …

3 reacties op “Slaaf Arjan en zijn Meesteres Kate 4 – Suprise Party delen 3 en 4

 • 2 februari 2021 om 01:08
  Permalink

  Wat een fantasie heeft mijn slaaf arjan toch weer! Alhoewel, was het alleen maar fantasie of…

  Beantwoorden
  • 15 mei 2021 om 00:52
   Permalink

   Wat een mooie belevenis! Ik werd geil tijdens het lezen

   Beantwoorden
 • 7 april 2022 om 10:10
  Permalink

  Geweldig mooi verhaal, zou dit ook willen beleven

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V