Slaaf Arjan en zijn Meesteres Kate 4 – Suprise 1

Vrijdagavond, na een hele dag gewerkt te hebben besluit ik nog even om mijn Meesteres op te zoeken in haar winkel, gespecialiseerd in BDSM-artikelen. Het niet bijster druk ik de winkel maar er stonden toch wel wat winkel maar mijn Meesteres stond rustig alles te aanschouwen.

Goede avond Meesteres Kate. Het is hier Kate voor jou Arjan, in de winkel wil mijn klanten niet in enige verlegenheid brengen. Op elke andere locatie ben ik Meesteres Kate voor jouw….duidelijk.

Maar vertel eens, wat brengt jou hier ? Ik wil me nogmaals verontschuldigen dat ik niet glad bij U in de studio ben geweest. Ook wil ik U vertellen dat ik zeker nog een week pijn in mijn billen en tepels heb gehad. Steeds als ik opstond en moest gaan zitten voelde ik U. Goed zo slaaf, dan is mijn boodschap goed binnengekomen, nu maar eens afwachten of het ook geholpen heeft.

Ook wil ik aan U opbiechten dat ik U die avond heb vervloekt. Mij zo bang maken met wax. Maar……ik vond het toch ook best wel spannend en geil, Kate. Dit is wat BDSM zo leuk maakt…voor beide kanten. We kunnen samen alle kanten op en allerlei avonturen beleven zolang we elkaar maar vertrouwen en eerlijk zijn naar elkaar. Uiteraard zal ik je nooit permanent beschadigen en altijd je harde grenzen respecteren. Natuurlijk zal ik ze wel proberen op te reken.

Met datgene wat U nu zegt ben ik het helemaal eens. Arjan hebt je morgenavond wat tijd ? Zou je iets kunnen doen voor me ? Ik denk het wel Kate, wat zou ik voor je kunnen doen. Wil jij voor mij een pakketje ophalen ? Het pakketje wordt morgen in de club naast mijn studio om circa 19:00 afgeleverd dus als jij het na 19:30 ophaalt zo het goed moeten komen. Ik ben morgen druk en kan het dus niet ophalen dus als jij dat voor mij zou willen doen zou dat super zijn.

Kate….geen probleem, als ik het pakketje heb wat dan. Hmmm goede vraag….ik het morgen avond een feestje wat laat kan worden. Weet je, als blijk van vertrouwen heb je bij deze mijn privé adres kom het hier zondagmiddag maar even afgeven. Niet te vroeg hoor want het kan misschien wel zondagochtend zijn eer ik op bed leg. Komt voor de bakker Kate.

Ik gaf Kate nog een zoen en liep op een roze wolk naar huis. De Meesteres welke ik net ken laat mij een pakje ophalen. En ik mag het zelfs bij haar thuis bezorgen, wauw.

Eenmaal thuis begon ik te twijfelen, je hoort van die vreemde verhalen en zelf op TV waarschuwen ze er voor. Waarom doe ik dit nu toch weer, waarom. Straks eens even kijken wat voor soort club het eigenlijk is waar het pakketje ligt, misschien kan ik er ook wel meteen een drankje scoren.

Na het eten start ik laptop op en zoek het adres op. What the fuck is dit, het is een sexclub dit was wel het laatste wat ik had verwacht. Maar ik kijk er aan de andere kant toch ook weer niet vreemd van op. Maar wat moet ik hier…dit is helemaal niets voor, dit is niet mijn ding. Arjan in een seksclub dat is toch wel een van de laatste dingen die ik had verwacht te doen in mijn leven, maar goed het even in- en uit en dan ben ik weer weg.

Zaterdagmiddag, onrustig loop ik in mijn huis wat te rommelen. Ook het slapen die nacht ging al niet geweldig. Ik voel me als kleuter die betrapt is bij het pikken van een snoepje. Hoe zou het daar binnen zijn, wat voor dames zijn daar. Als ik tenminste al ontvangen wordt door een dame. Vragen vragen vragen, en wat voel ik me opgelaten.

Om even voor half acht rij ik richting de club, zo weet ik tenminste zeker dat het pakje er ligt en ik niet te lang daar hoe te zijn. Eenmaal aangekomen is het even zoeken welke deur ik precies moet hebben, de club beslaat meerdere aaneengesloten panden in de straat.

Welkom…kom binnen zei een prachtig dame welke ruim middelbare leeftijd is maar waarbij de tijd zeker heeft stil gestaan. Beleeft stel ik me voor en zeg ik dat ik een pakje voor Kate, Meesteres Kate kom ophalen. Ja daar heb ik iets over gehoord, kom even verder en wacht even in onze ontvangst ruimte, ik ben zo terug.

Opgelaten nam ik plaats op het midden van de bank, aan de muur een tv waarop een pornofilm werd afgepeeld. De natte droom van meeste mannen, twee lesbische dames welke op een zeer sensuele en erotische wijze met elkaar bezig waren, wie wil hier geen deel van uitmaken als man zijnde ?

Na even wachten kwam er een andere dame binnen en na haar binnenkomst leek het wel of de deur achter haar opsloot werd gedraaid. Ze kwam binnen met haar handen vol, twee pakketjes elk voorzien van een nummer en wat enveloppen.

Hoi ik ben Chantal, ik hoorde dat jij het pakje van Meesteres Kate kwam ophalen ? Dat klopt zei ik een beetje bleu. Wat een prachtige vrouw, mooi zandloper figuurtje, maatje 38 lange slanke benen die oneindig leken en borsten….een handje vol. Blond haar en rond de 37 jaar.

Ik heb hier zelfs twee pakketje voor Meesteres Kate maar ook wat enveloppen, Arjan is toch je naam ? Ja zei ik….dat klopt. Dan heb ik hier een envelop voor je. Op de envelop staat mijn naam en dat ik eerste de brief moest lezen voordat ik de pakjes mee kon nemen. Wat is dit nu ? Hoe kon er nu een brief voor mij bij zitten terwijl ik deze alleen voor Meesteres Kate kom ophalen.

Ze kwam heel erg dicht tegen me aanzitten en fluisterde zacht of ik niet even wat langer wilde blijven. En er landde allemaal kleine kusje in mijn nek en ik keek in helblauwe ogen van haar en voor dat ik wist kreeg ik een innige zoen op mijn mond welke ik vurig beantwoorde. Ze draaide zich om en ging op de bank liggen , met haar hoofd op mijn schoot en een hand ging richting haar benen en de andere streelde door mijn haar. Lees die brief eens Arjan zei ze zachtjes. Ik wist niet wat me overkwam een heerlijke vrouw die zo tegen mij deed. Snel opende ik de envelop en las hem door.

Arjan, slaaf Arjan.

Wat fijn dat jij mijn pakket even wil ophalen. Als het goed is zit je nu met Chantal in de kamer, zo niet vraag dan even naar haar.

Chantal is nog vrij nieuw in dit werkveld en niet zo ervaren. Ik wil dan ook dat jij vanavond alles doet wat Chantal wil. Zeker op het gebied van intimiteit ga jij elke wens van haar vervullen. Je hebt tegen mij gezegd dat je toch vrijgezel bent en dat het dus niet uitmaakt hoe laat je thuis bent. Misschien mag je wel met haar mee naar huis, dus wie weet.

Gezien je ontwikkelingen van de afgelopen tijd heb je wel een klein cadeautje verdiend.

Vertel haar niet wat in deze brief staat, doe het gewoon en gooi deze brief in de openbaar die bij jullie brand en laat haar de andere brief lezen.

Liefs

Meesteres Kate

Sorry Chantal, ik moeten even opstaan om deze brief in de open haard te gooien. Dit stond nl in de brief wat er verder in staat mag ik niet vertellen. Wel dat jij de andere brief moet lezen. Ik pakte de andere brief van de schouw en ik voelde haar handen van achteren over mijn lijf. Van mijn nek naar mijn tepels tot een zacht streling over mijn pik. Zo schat die is al lekker op oorlogssterkte en ze liet haar vingers in mijn mond verdwijnen en ik sabbelde er heerlijk op. Ik draaide me langzaam om en gaf haar wat kusjes op haar decolleté. Een huidje zo zacht als perzik en ik overhandigde haar de brief.

Terwijl ze de brief stond te lezen in een meest sexy houding leunend tegen de schouw nam ik nog even plaats op de bank. Met een serieuze blik stond Chantal de brief te lezen echter ging deze al snel over in een glimlach van oor te oor. Eenmaal uitgelezen gooide ook zij haar brief in het brandend vuur en kwam ze op handen en voeten mijn kant op gekropen. Haar tieten bungelde in de vrije ruimte, ze droeg duidelijk geen bh….mmmmm heerlijk. En ze ging uitgebreid op mijn schoot zitten en duwde haar tieten in mijn gezicht. Kus ze, lik ze. Ik zal je helpen. En langzaam liet ze haar topje van haar jurkje zakken.

Mijn God wat een heerlijkheid, ik wilde ze vastpakken maar speels drukte ze mijn handen op mijn rug. En ze bod haar tieten aan voor mijn gezicht. Zachtjes likte ik aan haar tepels. Zuig er maar zachtjes aan hoor, ik kan wel wat hebben. Zachtjes ging ze op mijn pik rijden welke steeds harder en harder werd. Maar steeds als ik haar wilde aanraken duwde ze mijn handen op mijn rug.

Vindt je het zo niet spannend Arjan ? Lekker vrijen en toch mag je (nog) nergens aanzitten. Zo heb ik het nog nooit gedaan Chantal maar het is zeker wel geil. Blijf zo maar even zitten met je handjes op je rug, dan ga ik je overhemd eens lekker losmaken. Ik wil uiteindelijk ook wel eens zien wat hieronder zit. Hmmm lekker hoor zonde dat hier wat overeen zat. En langzaam ging ze van mijn nek met kusjes naar mijn tepels om deze heerlijk te likken en aan te sabbelen. Voorzichtig zei ik, ze zijn gevoelig zonder verder te vertellen hoe dat kwam. En ze ging verder naar beneden en wilde mijn pantalon losknopen.

Zullen we eens kijken wat er in pakje één zit Arjan ? Dat kunnen we toch, nIet doen Chantal het zijn geen pakjes voor ons. We maken ze netjes open en plakken hem gewoon we dicht, dat plakband hebben we hier wel. Vooruit dan maar ik ben eigenlijk ook wel nieuwsgierig.

Wordt vervolgd… | (Ga meteen verder met deel 2 – red)

Dit verhaal is geschreven naar aanleiding van mijn eigen ervaringen, samen met mijn Meesteres Kate. Uiteraard zijn (sommige) belevenissen geromaniseerd of fictief, en er zitten fantasieën mij in verwerkt. Voor u als lezer fijn om te lezen voor mijn Meesteres een kijkje in mijn hoofd en mogelijk een bron van inspiratie. Uw reactie wordt gewaardeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V