Schuld, berouw en boetedoening deel 21

Verdwaasd gaat André verder met de w.c. schoonmaken en daarna de gangvloer dweilen. Regelmatig gaat het belletje. André doet dan gauw zijn rubberen handschoenen uit, wast zijn handen en gaat dan slaafs naar binnen om de Dames te dienen. Dan weer moet hij de wijnglazen vullen, dan weer wat toastjes klaarmaken. Zelfs wordt hij gebeld om even de glazen aan te geven en de tv op een andere zender te zetten. Hij merkt tot zijn grote opluchting dat de pijn in zijn pik langzamerhand aan het verdwijnen is.

Alle delen van dienstmeidgeesje op deze site

Als hij de vloer van het rommelhok aan het dweilen is hoort hij de kamerdeur weer opengaan. Hij herkent het tikken van de laarzennaaldhakken en inderdaad komt Natascha het hok binnen. André dweilt slaafs door. Dan voelt hij plotseling de neus van Natascha’s laars zachtjes tegen zijn uit de kuisheidskooi stekende ballen wrijven, Hij schokt even.

“Discipline, zelfbeheersing en concentratie!” zegt Natascha, langzaam elk woord met nadruk uitsprekend. Ze blijft doorgaan met het wrijven van haar laars tegen André’s ballen. Hij dweilt dapper door en probeert zo hard mogelijk aan andere dingen te denken en niet opgewonden te raken, Als een mantra herhaalt Natascha de woorden:

“Discipline, zelfbeheersing en concentratie! Discipline, zelfbeheersing en concentratie!”

Het wrijven gaat heel zachtjes door. André schokt een beetje en kreunt. Hij voelt zijn pikje alweer harder worden. “Discipline, dat is in jouw geval jouw taken als belangrijkste uit te voeren acties in je hoofd opslaan, en je niet laten verleiden tot pleziertjes. In jouw geval: opwinding.” Natascha zegt het langzaam, op een monotone manier, alsof ze André hypnotiseert. Haar laars gaat ondertussen onverminderd door met het opgeilen van André. Die begint zwaarder te ademen en schokt af en toe ongecontroleerd.

“Zelfbeheersing; als de verleiding toch te groot wordt, je uiterste best doen om er NIET aan toe te geven,” vervolgt Natascha. De laars streelt meedogenloos door. André krijgt steeds meer pijn en hijgt. Ook het schokken wordt erger. “Tenslotte concentratie.” zegt Natascha. “Concentreer je op andere dingen, belangrijkere dingen. Zet de opwinding uit je hoofd. Delete die opwindende gedachten. Het dweilen van de vloer is het belangrijkst. Dat staat in je hoofd geprogrammeerd als belangrijkste gedachte. Concentreer je op het dweilen.”

André probeert al zijn gedachten bij het dweilen te houden. Even ervaart hij zelfs een soort van verlichting door die concentratie. “Dweilen! Goed en netjes dweilen. Geconcentreerd dweilen,” hoort hij zichzelf beverig zeggen. Natascha lacht zachtjes in zichzelf. Ze streelt André’s zak nog wat dwingender. “De vloer dweilen. Mooi schoon dweilen. Netjes dweilen, Geconcentreerd.” mompelt André in trance. Dan gaat Natascha op zijn rug zitten en beweegt met haar leren hotpants over zijn rug. Haar handen glijden naar zijn tepels en knijpen erin.

Dat wordt André teveel. “Ooohh, Mevrouw… Genade alstUblieft.” Natascha martelt hem nog even door, tot André begint te beven. Ze staat op, kijkt even rond in het rommelhok. Dan komt er een gemeen glimlachje om haar mond. Ze ziet een mattenklopper aan een haakje hangen. Ze haalt hem er af en gaat achter André staan. “En alle keren dat je tóch geil wordt terwijl je dat absoluut niet mag, zul je worden gestraft.” Ze heft de mattenklopper op en laat hem hard kletsend op André’s kont striemen. En nog eens, en nog eens. Met alle kracht die in haar is ranselt zij de weerloze naakte reet van André.

Klets, klets, klets, klets, klets.

“Deze zijn voor Discipline!” zegt ze na twintig slagen. Klets, klets, klets, klets, klets, klets, striemt de mattenklopper. Na vijftig slagen zegt ze: “En deze voor Zelfbeheersing.” Voort ranselt zij de mattenklopper over de inmiddels vuurrode en bloeduitstortinkjes vertonende billen. Klets, klets, klets, , klets, klets, klets, klets, klets, klets, klets. Na honderd slagen stopt ze. “De laatste waren voor Concentratie. Pfffttt. Ik heb het er warm van gekregen! Blijf dat ik jaren getennist heb.” André ligt met z’n hoofd voorover op de grond te snikken. Zijn billen zijn veranderd in twee flinke bloeduitstortingen, die donkerblauw kleuren.

“Heb je het een beetje begrepen, sloofje.” vraagt Natascha uit de hoogte. “J.j,,,j,,ja…aa..aaa, Mevrouw.”
“Mooi! Dan mag je me nu bedanken.” “Dank U, Me..me…vrouw, da..dank U”, snottert de bevende André. Hij kruipt naar Natascha en likt fanatiek en hartstochtelijk, als een hond, haar dijlange, gladleren hooggehakte laarzen. Natascha legt de mattenklopper op zijn rug, loopt zonder nadere aankondiging van de laarzenlikkende André weg en zegt: “Nou maar eens flink doorwerken, meid. Het wordt wel erg laat zo. Het is al half tien.” Klikklakkend op haar stilettohakken gaat ze terug naar de woonkamer.

André ligt nog een tijdje geknield en voorovergebogen met zijn hoofd op de koude marmeren vloer na te beven. Wat een afschuwelijk pak slaag. En dan met zo’n ouderwets strafinstrument als de mattenklopper. Hij herinnert zich dat hij als kind, terwijl hij in de regel toch braaf en gezeglijk was, van zijn moeder ook een keer of tien met de mattenklopper heeft gehad. Maar niet op zijn blote reet en ook niet zo verschrikkelijk veel slagen. Toch voelde hij toen al, naast de pijn, de diepe vernedering. Hij voelt zijn kont in brand staan. Het voelt heel anders dan de talloze zweepslagen die hij inmiddels heeft geïncasseerd de afgelopen tijd. Deze pijn is voller, heviger. En hij weet nu al dat zitten de komende dagen heel pijnlijk zal zijn. Zijn pikje is weer klein geworden. Het doet geen pijn meer maar voelt wel dodelijk vermoeid aan. Komt dat omdat hij gedwongen geen erectie meer kan krijgen? Hij voelt als hij opgewonden raakt hoe het bloed in zijn buik als het ware stagneert en hij heeft gezien dat er dan een verdikking in zijn liezen ontstaat omdat zich daar dan blijkbaar het bloed ophoopt. Hij staat moeizaam op en hangt de mattenklopper weg. Dan vervolgt hij zijn slavenwerk en dweilt de vloer van het rommelhok keurig schoon.

voetfetisj-onderdanigeman-dienstmeidgeesje-21

André neemt zijn emmer met sop en de dweil mee en gaat naar de keuken voor zijn volgende taken. Het fornuis en de oven zijn echt gore werkjes. Alles zit onder het vet: de branders, de klep, maar ook de tegeltjes eromheen. De oven vertoont veel ingebrande zwarte plekken. Als hij de koelkast en het fornuis van hun plek trekt ziet hij daar ook aangekoekt vuil en vet van jaren. Hij maakt een gloeiend heet sop met veel schoonmaakmiddel en gaat aan de slag.
De Dames hebben geen aandacht meer voor de slovende André. Ze praatten geanimeerd, dwars door de serie waar ze naar aan het kijken zijn, over allerlei onderwerpen. Over de manege, over hun werk. Over Jan de stalknecht, die altijd zo heerlijk onderdanig is.

“Oh, a propos, sloofje! Kom eens hier.” Natascha knipt een aantal keren in haar vingers en André draaft op een holletje naar haar toe en gaat braaf op zijn knietjes voor haar zitten. “Ik heb op de manege geregeld dat jij daar twee dagen Jan gaat helpen. Jouw hoofdtaak wordt rijlaarzen poetsen, omdat je hebt laten zien dat je dat redelijk kunt. Verder val je onder Jan. Die maakt je wel wegwijs. Ik zal een overall en rubberen laarzen voor je regelen. Begrepen?!”
“Ja Mevrouw. Dank U Mevrouw.” knikt André slaafs. “Je begint maandag. Je moet er om 09:00 uur zijn.”
“Ja, Mevrouw. Ik zal er stipt om 09:00 uur zijn, Mevrouw.”
“Mooi, aan de slag dan maar weer! Vort!” en André gaat weer gauw aan de schoonmaak. Rijlaarzen poetsen, denkt hij. Van andere dames? Dat zal wel. Hij neemt zich voor alle laarzen die hij te poetsen krijgt net zo mooi te poetsen als die van Natascha en Katja. Hij zal ervoor zorgen dat er over hem niets te klagen valt.

Na anderhalf uur keihard boenen en schrobben zijn de oven en het fornuis blinkend schoon. André heeft ook de koelkast helemaal uitgeruimd en schoongemaakt en ook de vloer onder en achter de koelkast en het fornuis is het brandschoon. Hij ruimt de koelkast weer netjes in, ruimt de schoonmaakspullen op en gaat naar boven om Natascha laarzen en schoenen te halen. Hij moet wel vier keer lopen en legt alle schoenen en laarzen op kranten die hij op de vloer van het rommelhok heeft uitgespreid. Hij pakt de schoenpoetsmand van de plank, gaat op de knieën en gaat beginnen. Eerst doet hij Natascha’s sportschoenen. In totaal zeven paar tennis-, loop- en fitnessschoenen reinigt hij met een vochtig doekje. Hij spuit de schoenen van binnen met schoendeo. Hij maakt alle veters weer even lang. Dan begint hij aan de pumps. Twaalf paar leren pumps reinigt hij, smeert ze met de juiste kleur schoencrème netjes in en poetst ze dan tot ze weer glimmen als spiegels. Dan doet hij eerst nog de gemakkelijke schoenen en wandelschoenen, alvorens hij aan Natascha’s vijftien paar laarzen begint.

2 reacties op “Schuld, berouw en boetedoening deel 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V