Mijn man in kuisheid (waargebeurd verhaal)

Het volgende is een waargebeurd verhaal, geschreven door een liefhebbende vrouw die haar gelukkige echtgenoot in kuisheid houdt voor haar eigen plezier en dat van hem.

Ik was vroeger nooit geïnteresseerd in kuisheid. Ik was mij er slechts vaag van bewust dat er stellen waren in een SM relatie die zich daarmee bezig hielden. Ik heb niets met slaan in een dergelijke relatie en ook de indeling dominant of slaaf ligt ver van mijn bed. Geef mij maar het lange voorspel, de romantiek en het heerlijk samen zijn.

Toen mijn man me vroeg om zijn sleutel te bewaren, stemde ik in omdat ik open-minded ben en respect heb voor een ander. Bovendien leek het mij wel een leuk idee. We begonnen eraan bij wijze van proef en sindsdien zijn we nooit meer gestopt. Ik ben nu compleet bekeerd en dat komt door de voordelen van een kuise man.

In dat verband is het interessant om wat verhalen en ervaringen op internet te bestuderen. Zoek maar eens onder “kuisheidsgordel en verhalen”. Je krijgt dan inzicht in hoe het allemaal werkt bij anderen, maar ook om er leuke tips of ideeën uit te halen.

Natuurlijk, afgedwongen kuisheid is een mythe. Wij gebruiken een CB-6000 kuisheidsgordel die van doorzichtig plastic is gemaakt. Ondanks het slotje is dit apparaat niet zwaar voor hem om te dragen. Natuurlijk kan mijn man op elk moment eisen dat zijn kuisheidsgordel wordt ontgrendeld en verwijderd, maar dat kan een interessant debat opleveren tussen vertrouwen en het gebruik van dit apparaat.

Alles hangt af van de mensen zelf en hun wensen. Er is geen juiste of verkeerde manier. In onze situatie hebben wij allebei het liefst de zekerheid van een discrete, maar volledig veilige plastic kooi in de vorm van een mooie penis. Die kan hij 24/7 dragen op het werk en tijdens sociale gebeurtenissen, behalve als hij een strakke broek draagt. Hij kan zelfs sporten zonder ongemak, waarbij hij vaseline gebruikt om schuren te voorkomen. Ik houd van de absolute zekerheid dat hij niet in staat is om een erectie te krijgen, laat staan om te masturberen. Zelf geeft hij ook toe dat hij niet kan worden vertrouwd zonder.

Veel kinky huisvrouwen en dominante vrouwen willen hun mannen beschikbaar hebben, hun lullen paraat voor de daad. Ik kan dat begrijpen. Natuurlijk geniet ik van seks met mijn echtgenoot, anders zou ik niet met hem getrouwd zijn. Maar in mijn geval vind ik het niet nodig om vaak seks met penetratie te beleven. Dat speelt misschien een of twee keer per maand. De meeste tijd ga ik voor een heerlijke massage en orale seks, want daar kan ik van genieten.

Op die manier bereik ik heel gemakkelijk een climax. Mijn man verblijft dan in kuisheid en draagt zijn CB-6000 met trots. Ik ben blij dat mijn man zo naar mij kan kijken en ik naar hem, zonder dat hij het nodig vindt om zijn penis bij mij in te brengen. Dat geeft veel meer diepte aan onze relatie en gaat oneindig veel verder dan de gebruikelijke lustgevoelens.

Wij spelen het seksspel met penetratie zonder mannelijk orgasme. Ik geniet van dit weekend in het bijzonder. Hij draagt zijn kuisheidsgordel nu niet en wij doen alle dingen die horen bij het vrijen: voorspel, lachen, zoenen, neuken. Hij daagt me uit en probeert mij zelfs te neuken, wat hem vaak genoeg lukt maar niet altijd. Hij blijft op een hoger niveau, totdat hij me klaar gemaakt heeft met zijn tong.

Het voelt voor mij aan als een warm bad vol heerlijkheid en geborgenheid, terwijl hij dat als een koude douche ervaart. Hij is echter dankbaar voor wat hij mij kan geven en groeit zo dichter naar mij toe. Wij weten als stel wat het leukste en spannendste is en wat verlangens zijn. Andere mensen doen tenslotte ook hun eigen ding en ik zie zijn verlangen en ons geheim.

Vroeger moest ik mezelf ertoe dwingen om hem te bevredigen. Tenslotte hoorde dat zo als je getrouwd was. Ik kom klaar en jij dan ook maar. Ik liet hem maar begaan, anders was het zielig en voelde ik mij schuldig. Nu is het veel makkelijker geworden en kan ik lachen om zijn gefrustreerde reis. Eerst de spanning opbouwen tot de rand van zijn climax en dan kan hij zich voorbereiden op voortdurende kuisheid.

Natuurlijk kent hij ook zijn orgasmes. Ik wil hem wel gefocust houden op mij en zie dit als training. We zijn momenteel gericht op twee tot drie orgasmes per maand en proberen over te gaan naar één per maand. Dat klinkt erg zakelijk, maar dat moet ook. Hij moet weten dat ik met hem bezig ben.

Elke kleine hint vangt hij op. Zijn ogen, gevoel en alertheid staan op scherp. Als ik het sleuteltje om mijn nek draag tijdens bijvoorbeeld een verjaardag, speel ik er soms mee en dan geniet hij. Als ik zijn orgasme helemaal zou negeren, raakt hij op den duur gefrustreerd en dat is juist wat ik niet wil. Hij heeft mij weleens in de aanloop naar ons nieuwe leven verteld dat hij meer haalt uit de sensatie van het niet krijgen van een orgasme dan uit het orgasme zelf. Hij kan overigens soms best wanhopig zijn en dan is hij heel dankbaar als ik hem een orgasme toesta.

Voordat ik de wereld insprong die kuisheid heet, was ik bezorgd over drie zaken:

(1) De vraag naar mijzelf… wil ik dit wel?
(2) Ontstaat er misschien agressie en stress door seksuele frustratie?
(3) Hoe moest ik dit allemaal regelen? Het is namelijk best een karwei en gedoe.

Je moet ook duidelijk de symptomen van seksuele frustratie herkennen: nukkigheid, opstandigheid en dat soms weleens tot vervelens aan toe. Daarnaast vervelende manieren om mij erop te wijzen dat hij een orgasme wil. Toegeven aan zijn verlangen is echter een kleine prijs die ik moet betalen om te zorgen dat hij mij de rest van de tijd behaagt.

Dat geregel vormt echter geen probleem voor mij, omdat ik geniet van de details van dag tot dag, maar vooral omdat zijn kooi zo effectief is. Het is gratis en ik (oeps, beide) krijgen er erg veel voor terug. Ik heb hem een paar dagen begeleid bij het ontgrendelen en ook bij het zetten van de hygiënische puntjes op de i. Helemaal kaal en schoon zijn en heerlijk ruiken is nu eenmaal een must.

Mannelijke kuisheid levert veel meer voordelen dan nadelen op. Het voorkomt overmatige masturbatie en ik geloof echt dat te veel masturberen niet goed is voor een man. Als hij zijn ding gedaan heeft, verliest hij ineens alle aandacht. Herken jij dat ook…?

Dit kan destructief zijn voor sommige relaties. In ons geval kan hij zijn seksuele en fysieke energie helemaal op ons allebei richten. Het maakt hem ongelooflijk enthousiast om mij te behagen en dat wordt zelfs dubbel zoveel na tien dagen van kuisheid. Wat mooi meegenomen is en wat ik helemaal niet had verwacht, is dat het mijn eigen kinky en dominante kant voeding heeft gegeven. Dat allemaal zonder dat ik mijzelf ertoe dwong omdat anderen dat graag zo zagen.

Door het genot van gewone seks met als toevoeging het kuisheidsspel genieten wij van een rijker seksueel wandtapijt dan ik mij ooit had durven voorstellen. Maar het ontbreekt mijn man niet aan seks, integendeel. Hij bouwt seksuele spanning op een heel andere manier op. Hij krijgt alleen niet zoveel orgasmes. Dat is zoals wij het allebei willen en dat kan heel lang worden voortgezet.

Er is weinig tot helemaal niets aan om ’s nachts in te dommelen na een paar dreunende climaxen, naast een liefhebbende echtgenoot die al vertrokken is met een zweterig gezicht en blauwe ballen. Die zijn zaad kwijt is en zijn aandacht bij heel andere dingen heeft.

Dan vertrouw ik er liever op dat hij graag vroeg opstaat, terwijl ik zijn slotje hoor tikken tegen de kuisheidsgordel. Dat ik weet dat hij thee haalt, de deur voor mij openhoudt en mijn jas aangeeft, zodat het zelfs andere mensen opvalt. Dat is mijn relatie!

6 reacties op “Mijn man in kuisheid (waargebeurd verhaal)

 • 1 juni 2015 om 09:53
  Permalink

  Lieve mensen,

  Wat zou ik graag via mail in contact willen komen met jullie. Het lijkt wel alsof mijn eigen Liefste dit verhaal heeft geschreven. Wanneer ik jullie verhaal lees met de vrouw als uitgangspunt kan ik me niet anders voorstellen dat jullie zover zijn om in alle geluk je heel kort bij elkaar te voelen.

  Onze zoektocht is gebaseerd op een liefdevolle relatie waarbij we vaak een stap voorwaarts zetten om vervolgens een aantal stapjes terug te vallen. Het is nog maar pas dat Mijn Liefste schreef dat zij mijn volwaardige overgave wenst om Haar manier ruimte te geven. Geen input meer van mij. Er is nog maar net een ommezwaai merkbaar waar eerst ik diegene was die Haar mijn kuisheidsgordel aanbood en het nu waar Zij de bepalende is. Ik draag nu de gordel omdat Zij dat wenst.

  Wanneer ook jullie het fijn zouden vinden om met wel heel erg gelijkgestemden via mail ideeën uit te wisselen hoor ik graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,

  Frank.

  Beantwoorden
  • 6 februari 2018 om 12:04
   Permalink

   Hoi Frank. .
   Ik zie dat je antwoord al een paar jaar geleden geplaatst is.. Ik vraag me af of je nog steeds met kuisheid bezig ben? En of je nog in contact ben gekomen? !
   Groetjes

   Beantwoorden
 • 18 april 2024 om 10:23
  Permalink

  Hallo jullie tweetjes,
  Nu is mijn vraag aan jullie.Zijn jullie nog bezig met kuisheid?En draagt je man nog de CB6000?
  Wij Zijn een echtpaar van 50 plus.En mijn man draagt al sinds n jaar met tussenpauze n kuisheidskooi.
  Hier kwam ie destijds zelf mee.Omdat er zo weinig vrouwen zijn,om een mee te praten.Zou ik het geweldig vinden om eens met een andere gelijkgestemde erover te kunnen praten.
  Ik ben nu n jaar ermee bezig,maar ben nog niet zoals ik het graag zelf zie pffff
  Hoor graag van jullie
  Groetjes B

  Beantwoorden
  • 18 juni 2024 om 16:23
   Permalink

   Hallo Bianca, is Uw man nog steeds in kuisheid en heeft U de sleuteltjes!!.

   Ben benieuwd…😊🔐

   Beantwoorden
 • 3 juni 2024 om 16:05
  Permalink

  Hoi Bianca,

  Wat een verhaal van die twee mensen. Klinkt fantastisch, en dat is ook zo want mijn vrouw heeft ook de sleuteltjes van mijn kooitje. Ik moet ‘m ook dragen 24/7 alle dagen met geen uitzicht op wanneer hij weer los mag. Ik leef eigelijk altijd in kuisheid geen sex en orgasme’s voor mij alleen het behagen van mijn vrouw staat voorop. Heerlijk.

  Groet J.

  Beantwoorden
 • 18 juni 2024 om 16:24
  Permalink

  Hallo Bianca, is Uw man nog steeds in kuisheid en heeft U de sleuteltjes!!.

  Ben benieuwd…😊🔐

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V