Lik mijn laars

De bloedmooie Mistress Noa bezocht onze stand op de Eroticabeurs in Antwerpen van 16-18 februari. Spontaan, eerlijk en open. Ze is meer dan 15 jaar professioneel meesteres en stuurde ons dit non-fictie verhaal.

Daar zit je dan vastgeketend aan de muur zittend op je knieën met je enkel boeien vast aan de muur. Je armen zijn naar boven gestrekt en eveneens met polsboeien vastgeketend. Het masker dat je op hebt, heb ik zo bevestigd dat jij je hoofd niet meer bewegen kan en niks anders kan doen dan naar mijn kont kijken.

Ik weet dat je nu een stijve pik hebt gekregen en je er het liefst aan zou willen rukken! Maar pech voor jou! Je kan niks anders dan toe kijken en fantaseren hoe je mijn kont zou kunnen strelen en kussen. Ik weet het en geniet hiervan. Daarom laat ik je ook zo een tijdje zitten terwijl ik geil met je zit te praten wat je wel allemaal niet zou kunnen doen als je niet vast zat.

Hmm! Ik zie dat hij recht over eind staat. Jammer voor je, ik laat je nog even lijden. Dat je knieën nu pijn beginnen te doen en dat je last van je armen hebt interesseert me geen moer! Je weet dat ik ervan houd als ik in je ogen kijk en zie dat je me wilt smeken om je te bevrijden zodat jij je gang kan gaan.

Ik weet het niet. Het zou te gemakkelijk voor je zijn en dat is zeker niet de bedoeling. En zoals je weet zal je heel wat moeten op offeren voordat ik je zal belonen. Je tong zal ik dan maar als eerste misbruiken: je mag er mijn hoge rijglaarzen mee af likken. Ze zijn nogal vies van de vorige sessie waar een slaaf toevallig op mijn laars mocht klaarkomen.

Kom hier, zodat ik je de halsband om kan doen en je strak kan trekken als je fouten maakt. Terwijl jij met jouw slaventong mijn rijglaarzen liefdevol schoon likt, zal ik je tussendoor als mijn asbak gebruiken. En Oh jee! Als ik wat as op mijn laarzen aan tref, zal je afstraffen met mijn zweep zoals ik het nog nooit eerder gedaan heb.

De lijfspreuk van Mistress Noa is: Dare to live your fetish fantasy. Ook belangstelling om jouw fetisj fantasie bij haar beleven?

Door Mistress Noa.

1 reacties op “Lik mijn laars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V