Mijn eerste ervaring

In het jaren 90 liep ik rond in Amsterdam, ik zag een pand met de teksten stichting menselijke contact, met uitnodiging om een kop koffie te gaan drinken. Ik belde aan? een flinke dame deed open, ze was overdreven vriendelijk. Ik kwam binnen en gelijk kreeg ik koffie aan geboden. Ik zat op een bankje en zat stiekem wat bladeren te bekijken, omg dacht ik alles over SM en zeer shockerende plaatjes.

Ondertussen kwamen mensen aanbellen en zij wachten ook in de wachtkamer. Toen gingen ze door een andere ruimte, ik dacht waar blijven ze toch? ze kwamen niet terug. ik werd angstig, toen ging ik gluren door een soort donker ruitje, en ik zag een doodskist. Toen kreeg ik benauwd ik dacht ik ga weg, maar ik was verstijft van angst. Plots kwam een dame bij me en zij ik ga je een rondleiding geven, ik zei ja ja.

Toen begreep ik dat het een BDSM ruimte is. Ik had niks met dominant of slaafse ,gevoelens (wel fantaseerde ik maar wist niet wat ik was) afijn deze 2 Meesteressen zeiden dat ze nooit een negerslaaf hebben aan gepakt en ze zeiden dat ze mij willen aan pakken.

Ik dacht bij mij zelf ow ik ben categorie een slaaf op BDSM gebiedt? Ik durfde geen nee te zeggen. Ik werd van mijn kleren ontdaan, daar stond ik dan naakt. Ik schaamde me levend.

Staande werd ik vast gezet en ik werd met de zweep behandeld. Ze zeiden we willen je zien dansen. Ze sloegen op een manier dat je echt ging dansen. k werd door een soort olie in gesmeerd zodat mijn donkere slaven huid ging glimmen.

Er werden fotoshoots genomen. Ik dacht wat is dit, het was voor mij wel een shockerende belevenis en wel interessant ook.

En voor het eerst heb ik van die gewichten op mijn ballen gehad. Ik denk meer dan een uur werd ik gemarteld. Ze gingen een kleine 20 minuten weg en kwamen terug.

Ik werd los gemaakt op de grond vast gezet, en ik moest 1 van de meesteressen beffen en andere Meesteres schreeuwde slaaf ik wil 1 van je ballen hebben. Ik had het niet meer, ik befte sneller en sneller.

Toen voelde ik een soort sneetjes op mijn balzak en voelde een lauwe warme vloeistof over mijn balzak druipen. Ik dacht nee ze halen 1 bal weg. Ik dacht ik geef me over, ik voelde een heftige pijn. Ze spraken hard op jij blijf onze vaste slaaf hier en ga nooit meer weg.

Plotseling kwam zoveel zaadlozing tevoorschijn de Meesteres kwam met een bordje met een zaadbal daarop, een nep bal? Ze zei kijk hier is jouw bal en schrok en dacht dat het waar was.

Afijn toen alles klaar was en gingen we de de koffie ruimte in en ze vroegen of ik weer terug kon komen en ook helpen klussen en als portier butler te komen werken bij slaven feesten. ik zei ja maaaaarrrrrr.

Wordt vervolgd bij positieve reacties.

9 reacties op “Mijn eerste ervaring

 • 6 februari 2020 om 18:08
  Permalink

  Wat een bijzonder slecht verhaal zeg. Laat dat vervolg maar achterwege.

  Beantwoorden
  • 7 februari 2020 om 10:17
   Permalink

   Ja vindt je ? Wat is slecht aan ? Zeikerd geef het aan

   Beantwoorden
 • 7 februari 2020 om 10:17
  Permalink

  eidelijk wordt ik gecastreerd door… en ga verder ..

  Beantwoorden
 • 16 februari 2020 om 16:38
  Permalink

  Sorry, heel slecht verhaal. Grammaticaal lijkt het nergens op. ‘Negerslaafje’ vind ik ook geen goede term. Er zit geen opbouw in het verhaal.

  Beantwoorden
 • 9 maart 2020 om 13:45
  Permalink

  Mooi gedaan of het nu wel of niet goed geschreven is. Maakt niet uit. Mijn fantasie ging met je mee en beleefde het met je mee. Van mij mag je nog wel even zo door gaan. Top ik kan het niet zo schrijven. Hoop meer te horen van je. El Bluf

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V