Een fijne nacht, slaaf! Deel 4.

Vreemd, de bel gaat een paar keer, Zij is toch op zeker in de studio en ik hoor verder geen deur open of dicht gaan, geen stemmen of wat dan ook. Zou Ze de bel niet gehoord hebben omdat Ze diep in slaap is? Lekker dan! Ze hoort mij dan ook niet wanneer er iets is.
Een gebroken voet op zeker, een gapend gat in mijn hoofd, een hersenschudding, bloedverlies, uitdroging, misschien wel iets van voedselvergiftiging van dat vreemde spul wat ik op likte. Ik moet maar hopen dat ik de ochtend nog ha.

“Zo slaaf!! Heb je je al een beetje kunnen vermaken de eerste uren?”

Het licht gaat aan en ik word meteen verblind, ik schrik me helemaal kapot want had Haar niet horen aankomen. Godnondeju, waarom laat Ze mij zo schrikken?

“Jezus, wat zie jij eruit!!! Wat heb je allemaal gedaan hier en wat is dit nat allemaal op de grond? Het stinkt hier naar pis, jij stinkt naar pis en zweet en waarom zit er opgedroogd bloed op je voorhoofd? Ga staan, sukkel! Laat eens kijken wat er allemaal aan de hand is?”

Het licht verblindt gelukkig niet meer zo en ik kan Haar eindelijk zien, wauw!! Hoge, zwarte leren dijlaarzen, netkousen, een leren corset over een leren body, leren handschoenen en een snoeptafel waar je U tegen zegt! Haar rode haar deinst op Haar snoeptafel en Haar groene ogen kijken mij fel aan.

Ik stamel wat over mijn dorst, mijn teen en hoofd gestoten tegen de tafel, ik moest plassen en klaarkomen en ik zie aan Haar blik dat Ze er helemaal niets van snapt. Ik eigenlijk ook niet meer wanneer ik het mijzelf zo hoor vertellen.

Wat een lul ben ik eigenlijk, ik had toch ook gewoon kunnen blijven zitten met dat schandblok om mijn nek en gewoon vragen of iets te drinken een mogelijkheid was. Ik volg Haar blik naar de vieze troep op de grond en ik fluister dat degene die dit moet opruimen er een smerig klusje aan zal hebben.

Ze stapt naar voren en met een welgemeende uithaal, staat Haar handafdruk nu vast weken in mijn wang. “Jij bent degene die dit straks smetteloos schoon gaat maken en wel zo snel mogelijk! Maar eerst ga je mee naar de badkamer, je stinkt een uur in de wind en je ziet er niet uit!”

Met woeste bewegingen maakt Ze mij los uit het schandblok en met een vernederende blik opent Ze het kooitje waar nog wat opgedroogd sperma onder een randje zit.

In de badkamer opent ze de douchestraal boven het bad en Ze gebaart mij erin te stappen. Wooooooooohoeeeeeee!!! Dit is ijskoud water! Fucking hell!! Djiezus, wat koud zeg!! Met een strak gezicht richt Ze de straal op mijn kruis en ik heb het gevoel dat het nooit meer goed gaat komen daarmee – Pikkemans trekt helemaal naar binnen.

Woesjjjjjj, een harde koude straal middenin mijn gezicht en ik moet echt naar adem happen. Dit is echt niet leuk meer en wordt je eigenlijk wel echt schoon van koud water?

Ik moet uit bad stappen en pak de handdoek van Haar aan. “Droog je af en ruim die zooi op in de kamer! Je hebt 10 minuten de tijd en wanneer ik terug kom is het hier smetteloos schoon, begrepen?!”

De emmer gevuld met schoonmaakmiddel en schoonmaakdoekjes en mop staat al op mij te wachten en morrend doe ik de opgedragen taak. Dweilen is toch vrouwenwerk? Moet ik dit zomaar pikken tijdens een nachtsessie? Ik ben toch zeker de schoonmaakslaaf niet? Ik heb het koud. Wie belde er nou toch aan? Waarom is Ze in vol ornaat middenin de nacht? Moet ik straks weer dat schandblok in? Zou ik een blauwe wang hebben? Moet mijn voet niet in het gips? Gaat er nog iets geils gebeuren?

De deur zwaait weer open en Hare Goddelijkheid staat in de deuropening, Haar gehandschoende vinger wijst naar mij terwijl Ze fluistert” “Hier komen, knulletje! Ik heb hier een stapeltje kleding voor je en jij bent binnen 5 minuten volledig gekleed. Het wordt tijd voor ons feestje” Ons feestje? Hoe bedoelt Ze dat? Een feestje van ons samen? Of…zijn er toch anderen aanwezig? En wat voor kleding is dat eigenlijk om aan te trekken?

Met mijn oor tegen de deur hoor ik nu vrouwenstemmen, wat muziek op de achtergrond en ik vraag mij af of het nu eindelijk lekker geil gaat worden. Een paar van die lekkere, geile Meesteresjes om te likken en neuken, mijn droom komt uit. Ze mogen echt alles met mij doen. Anderen roepen dat altijd maar, maar ik, IK…ik meen het uit de grond van mijn hart.

Een man een man, een woord een woord “Meesteres, hier ben ik – Uw trouwe en gewillige dienaar!” Met mijn armen gespreid spring ik de kamer uit, de lintjes van het dienstmeisjesjurkje wapperen achter mij aan en het kleine stringetje flost mijn bilnaad, terwijl mijn gebroken tenen knellen in de net iets te kleine rode lak laarzen. Die rollator stond er toch eerder vanavond nog niet, denk ik nog net voordat ik erover heen klap met een salto.

Met dank aan Meesteres Kate

3 reacties op “Een fijne nacht, slaaf! Deel 4.

  • 29 maart 2020 om 12:42
   Permalink

   Ik Ben Onderdanige man ,en wil mij onderwerpen ,aan Meesteres ,en beef U alle vrijheden ,die U wilt toepassen ,kan veel hebben en verdragen!! Ben ruim beschikbaar ,bereikbaar per mail ,u mag me ook Bellen,voor vragen ! Ik hoop op positief Berichten .uw Onderdanig. Gerard.

   Beantwoorden
 • 29 juni 2020 om 16:24
  Permalink

  Wauw , wat een meesteres zeg. Ik verlang naar de rest van het verhaal. Wat zou ik gelukkig zijn als dit me overkwam

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V