Het wederzijds BDSM bedrog (3)

Let op: dit is het derde deel in een driedelige verhalenreeks over een onderdanige man en zijn overspelige vrouw, geschreven door Kitten Jolanda. Lees eerst Het wederzijds BDSM bedrog (1).

“Ik wil je. Nu.” De woorden van het meisje zijn vast niet tegen mij gericht en dus kus ik door.

“Ik jou ook. Wat doen we met hen?” antwoordt de jongen. Nog steeds is zij de baas, ook al heeft hij het waarschijnlijk niet in de gaten.

Mijn Meesteres haalt haar laars uit mijn nek en loopt achter me langs. De laars die met kracht in mijn ballen wordt gedreven, laat me met een kreet van pijn naar voren schieten. Mijn hoofd eindigt tussen de knieën van Mara. De pijn is vreselijk en ik rol jammerend op mijn rug, met mijn handen beschermend voor mijn kruis.

De jongen trekt zijn pik uit de mond van Mara en duwt haar naar achteren tot ze op mijn borst zit. Een paar welgemikte schoppen van mijn Meesteres in haar rug doen haar naar voren schuiven totdat ze op mijn gezicht zit, met haar kale poesje. Kaal. Ook weer iets nieuws. Het lijkt wel of ze een compleet andere vrouw is geworden.

Seks in bed“Niet bewegen, alleen maar likken!” De opdracht is duidelijk. Ik hoor de twee al zoenend de kamer verlaten en de trap opgaan. Ze zullen op ons bed met elkaar verdergaan. Op ons bed! Het bed waarin ik zelf geen seks mocht hebben.

Ik kijk omhoog en voor het eerst vandaag kijk ik Mara in de ogen. Ik weet niet wat ik had verwacht te zien, maar zeker geen boosheid. Boosheid die niet op de jongen gericht is, maar op mij.

“Likken”, beveelt ze. Automatisch schuift mijn tong bij haar naar binnen. “Dacht je echt dat je het verstopt kon houden?” vraagt ze, maar ze verwacht geen antwoord. Ik ken deze bui van haar. Ze moet haar boosheid kwijt en heeft alleen maar een toehoorder nodig. Die heeft ze, want er is geen kans dat ik kan ontsnappen.

“De Meester hoefde alleen maar in je browser te kijken om je profiel te vinden. Open en bloot! Hij kon er jammer genoeg niet in, maar dat was ook niet nodig, hè? De eerste de beste vrouw die contact met je zocht was al goed genoeg om mij te vergeten en je helemaal aan te onderwerpen! Lik door!”

Ik was even gestopt om te zeggen dat zijzelf ook vreemd is gegaan, maar ik krijg geen kans. Praten is toch moeilijk met een poesje op je mond. “De Meesteres heeft een tijdje met je gespeeld. Ze stuurde elk bericht vanaf deze laptop. Ik moest toekijken hoe je je overgaf aan haar. Toekijken, terwijl de Meester me in mijn kontje…”

Hoe ze ook veranderd is, ze heeft nog steeds moeite met de in haar ogen platte woorden voor seks. Het is ook niet nodig het te zeggen. Ik zie het nu al voor me. Het meisje, dat achter onze eigen laptop berichtjes naar me stuurt. Mara die over haar schouder meekijkt, en die… die… In haar…

Ik kan het niet verdragen! Het is zo vernederend te weten dat er zo met me gespeeld is. Dat ik als een pop in hun handen heb gedaan wat ze wilden. Maar wacht! Het contact met de Meesteres duurt nu al een paar maanden! Dus al die tijd is Mara in hun handen geweest.

Ze ziet de schrik in mijn ogen en lacht. Het is geen prettige lach. “Ja, ik ben al bijna een half jaar hun slavin. Mijn lichaam is van hen. Al ons geld is van hen en het huis bijna. Alleen jouw handtekening ontbreekt nog, maar ik denk dat dat geen probleem meer zal zijn, denk je niet?”

Nee. Ik denk niet dat dat een probleem gaat worden. De Meesteres bezit me volledig.

“Heb je mijn mooie tattoo al gezien? Ja, natuurlijk. Jij krijgt er ook eentje. Ik mag er eentje voor je uitzoeken.” Ze lacht. Nu klinkt er wel vrolijkheid in door, maar het maakt mij alleen maar zenuwachtiger.

“Jij bent als laatste bij de familie gekomen en dus ben je de laagste in rang. Je doet ALLES wat ik je zeg.” Ze wacht niet eens op mijn bevestiging. Dat is ook niet nodig. Haar ademhaling gaat sneller en sneller. Net als ik denk dat ze het hoogtepunt bereikt, pakt ze mijn tepels achter zich en knijpt er hard in. Ik slaak een kreet en stop met likken.

“Net op tijd. Ik mag niet klaarkomen van de Meester, anders volgt er straf.” Weer rilt ze. Als haar ademhaling weer normaal is, trekt ze mijn hoofd weer in haar kruis. Ik begin weer te likken. Boven horen we de Meester en de Meesteres bezig zijn. Op hun bed. In hun huis. Met twee slaafjes die braaf wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V