3. Een verrassende ontmoeting

Meesteres Melissa is een beginnende Domina die jullie graag meeneemt in haar eerste stappen in de BDSM wereld. Middels deze blog zal ze jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

In afwachting van de uitkomst van het gesprek van mijn getrouwde subje met zijn vrouw en de afwezigheid van mijn andere (vanilla) minnaar, begon ik me te vervelen. Mijn langdurige vaste relatie was kort eerder uitgegaan en ik had behoefte aan aandacht en seks. Dus op aanraden van een vriend me ingeschreven op een datingsite. Hoe kom ik anders in mijn drukke leven leuke mannen tegen, die bij voorkeur ook nog single zijn en niet saai?

De site in kwestie is een matching-robot, die op basis van een lijst aan vragen die in je invult kandidaten zoekt die bij je zouden moeten passen. Dus op goed geluk heb ik me maar eens ingeschreven en ben gelijk de eerste avond in gesprek geraakt met een man. Aardige vent, maar niet spannend genoeg. De volgende ochtend zag ik een mailtje in mijn inbox van de site dat ik een bericht had van een nieuwe ‘match’. Dat bericht was die avond al verstuurd, maar dat had ik niet gemerkt omdat ik in dat andere gesprek zat.

Gelijk een berichtje teruggestuurd naar hem en daar kwam onmiddellijk reactie op. Halfuur in bed gezellig liggen chatten en toen moest ik echt opstaan om naar mijn werk te gaan. Eenmaal in de trein pakten we het gesprek weer op.

Ik: “Zo. Ik zit in de trein. Met koffie.”

Hij: “Je verwent jezelf.”

Ik: “Iemand moet het doen, hè.”

Hij: “Oh, ik doe het graag, hoor. Zeg maar hoe en ik doe het.”

Oh? Oh!

Als dát geen hint is…. Ik herkende meteen dezelfde ‘tone of voice’ van een pleaser die mijn getrouwde subje ook aanslaat wanneer ie me appt.

Ik: “Oh, ik houd wel van een beetje gehoorzaamheid. Hahaha.”

Hij: “Oh ja?? Dominant typje?”

Ik: “Mag je zeggen….”

En voor ik er erg in had ging het gesprek over BDSM. Hij had dat nog nooit gedaan, maar het leek hem wel spannend. Hij had ooit eens via dezelfde site een Dame ontmoet die dat ook wel wilde proberen, maar zij koos uiteindelijk voor iemand anders, dus is het nooit doorgegaan. Tja, en wie ben ik dan om zo’n leuk, gewillig subje niet een leuke avond te bezorgen?

Wat hij niet wist is dat ik tot op dat moment ook nog geen enkele praktijkervaring had. Mijn enige “ervaring” met BDSM bestond uit wat opdrachten en geplaag via Whatsapp en een paar gesprekken. Maar dat was het dan ook. Ook al was ik al twee weken driftig aan het studeren op alle BDSM-for-dummies-achtige E-books die ik kon vinden en beheerste ik de theorie inmiddels vrij goed, ik had nog nooit daadwerkelijk een zweepje of een paar handboeien ter hand genomen.

Het plan was eigenlijk om de eerste keer gewoon vanilla seks te hebben en dan een volgende keer een D/s-spel te spelen, vooral omdat ik hem niet gelijk wilde afschrikken. Maar in de loop naar onze eerste ‘date’ toe maakte hij al snel duidelijk dat ik me vooral niet hoefde in te houden en dat hij voor (bijna) alles open stond. Hij was gewend juist vrij sturend te zijn in bed en was daarom des te nieuwsgieriger naar de andere kant van de medaille. Dus zekerheidshalve toch maar de grenzen besproken en een stopwoord afgesproken. Het is immers zo’n mood killer als je bezig bent, ontdekt dat je allebei meer wilt proberen en dan nog dat – toch wel erg klinische en zakelijke – gesprek moet gaan voeren.

Dus de nodige voorbereidingen getroffen. Een beeld gekregen van wat hij graag wilde proberen en waartoe ik zelf bereid was en we vonden veel overeenkomsten. Hij heeft een open mind en is nieuwsgierig om alles te proberen op een paar extremen na waar ik ook niets voor voel, dus daar waren we snel over uit. En voor mij was het een goed experiment om eens wat technieken uit te proberen en te oefenen met mijn rol als Domina. Fijn als je zo’n open gesprek kunt voeren.

En toen, op een dinsdagavond, was het zover en zouden we elkaar ontmoeten op neutraal terrein. Hoewel we door onze chat-gesprekken al een goed beeld van elkaar hadden gekregen en natuurlijk wat foto’s hadden uitgewisseld, weet je toch maar nooit wat je aantreft. Je kunt tenslotte erg afknappen op iemands stem, zijn houding of als iemand bijvoorbeeld niet lekker ruikt. Geur is voor mij een heel belangrijk element. Bovendien voelde ik er niets voor om iemand die ik nog nooit in het echt had ontmoet meteen bij mij thuis te ontvangen. Dat begreep hij ook, dus spraken we af in een café voor de ‘vleeskeuring’ om – indien we allebei meer wilden – vervolgens naar mijn huis te gaan.

Ik had juist nog zitten opscheppen over mijn goede voorbereiding toen hij het adres van het café nog even opzocht… om vervolgens tot de ontdekking te komen dat het die avond dicht was. So much voor mijn goede voorbereiding. Omdat er niets anders in de buurt zat, troffen we elkaar maar op de parkeerplaats tegenover het café. Niet erg romantisch, maar desalniettemin effectief. We stapten allebei uit onze auto’s en hadden precies dertig seconden nodig om elkaar te keuren en te besluiten dat hij achter mij aan zou rijden naar huis. Daar ter plekke de eerste zoen al te pakken.

Thuis aangekomen linea recta naar de slaapkamer, waar het spel begon. Wat zich daar afspeelde… lezen jullie in een volgende blog. 😉

Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V