Wervelende middag

Ruim een maand geleden werden de prijzen uitgedeeld bij de jaarlijkse Awards. Meesteres Denise kreeg de tweede prijs in de categorie “beste BDSM ambassadeur”. Natuurlijk verdient Ze de eerste prijs, maar die had Ze vorig jaar al gehad. De prijzen werden uitgedeeld bij de party van Mrs Manita op de showboat. Meesteres Denise kon daar niet bij zijn. Haar aanwezigheid in de studio was vereist. Dus was mij gevraagd Haar prijs in ontvangst te nemen. De prijs bestond uit een gemene paddle. Sindsdien ben ik mijn volgende bezoek aan Haar vooruit aan het schuiven.

Ik besef dat Zij mij de primeur van het gebruik van de paddle zal gunnen. Ik ben bang. Ik ben geen pijnslaaf. Ik hou niet van pijn en kan er slecht tegen. Ik weet dat pijn bij mijn lot als slaaf hoort. Pijn hoort erbij op momenten dat mijn Meesteres behoefte heeft te spelen. Ze weet dat ik ga gillen.

Afgelopen week heb ik me over mijn angst heen gezet. En ja onmiddellijk na het douchen mocht ik gebogen over de reling bij de trap mijn kont aanbieden. Ik heb nog even geprobeerd mij te verbijten. Maar dat lukte slecht. Bij de collega’s van Meesteren Denise heb ik de bijnaam brulaap gekregen. Behalve dat ik op mijn kont werd geslagen sloeg Meesteres Denise met de paddle ook op mijn bovenrug. Ik moest me omdraaien waarop ze op mijn borstkas en tepels sloeg. Tot ik van de pijn huilde. Omdat Meesteres Denise even wat anders te doen had zette Ze mij achter de tralies op de overloop van de studio. Ze doet dat vaker. Iedereen die langs komt kan me dan zien. Om de privacy van de andere bezoekers te waarborgen krijg ik dan een blinddoek om, een kap over mijn hoofd of zoals deze keer pleisters voor mijn ogen. Ik merkte achter de tralies dat het vandaag druk is in huis. Meerdere Meesteressen kwamen langs met hun slaaf op weg naar de speelkamers. Eén van de eerste was Meesteres Sophie. Ik kon haar natuurlijk niet zien, maar herkende haar stem. Ze haalde haar slaaf op bij de douche en bracht hem naar de nursingkamer. Ze kirde dat hij vandaag haar eerste patiënt was. In het voorbij gaan kan ze het nooit laten te testen of mijn tepels nog gevoelig zijn.

Meesteres Denise bracht me naar de kelder. Ik moest op de grond gaan liggen. Ze was vanmiddag nog niet naar het toilet geweest. Haar champagne werd over mij heen gesproeid. Ik moest mijn mond open houden zodat ik het door kon slikken. In de kelder lag ook een slaaf van meesteres Fay in een bondagezak. Meesteres Fay is al jaren verbonden aan DP. Ik had haar echter nooit in het echt ontmoet. Ik was onder de indruk van haar exposure. Ter hoogte van de mond van haar slaaf werd de rits van de bondagezak opengemaakt. Ik moest op mijn knieeën met mijn kruis daarboven gaan zitten. De slaaf kreeg opdracht mijn ballen te likken. En ik om ze zover mogelijk in zijn mond te duwen. Het zorgde bij mij voor een heerlijke tinteling. Even later moest ik mijn pik in zijn mond duwen. De dames (Fay en Denise) bleven toekijken en vonden dat ik weinig van genot kreunde. Ik mocht echter niet klaarkomen. Het lukte me gelukkig op tijd om mijn pik terug te trekken. Zoals zo vaak bij een langere sessie wilde Meesteres Denise een rookpauze. Voor mij betekent dat: dienen als asbak. Dat bespaart Haar een vieze asbak. Ik zit dan onder Haar hoge laarzen en Zij tikt de as van de sigaret op mijn uitgestoken tong. Na Haar rookpauze kreeg ik rust: ik werd zelf in de bondagezak opgeborgen.

Op het einde van de middag kwam slavin Rose mij uit de bondagezak bevrijden. Dit werd een sensatie! Nu moet ik eerst iets over mezelf vertellen. Inmiddels ben ik een 65plusser. Het grootste deel van mijn leven heb ik keurig burgerlijk en vanilla geleefd. Pas na mijn 55plus ben ik heimelijk en daarna meer open uit de kast gekomen met mijn onderdanige gevoelens. Een wereld is voor mij opengegaan. Ik heb van seksualiteit leren genieten op een wijze die me vreemd was. Meesteres Denise heeft mijn grenzen verlegd. Ze heeft me gedwongen bi handelingen te verrichten en daarvan te genieten. Terwijl ik me eigenlijk schaamde. Nu is Rose als slavin aanwezig in het team van DP. Een mooie jonge vrouw. Ze zou mijn kleindochter kunnen zijn. Ik had voor de verandering deze middag niet alleen een sessie met Meesteres Denise geboekt maar een deel van de tijd in combinatie met Rose. In mijn fantasie zou het tot geile handelingen met dit mooie slavinnetje kunnen komen. Ik schaamde me voor de gedachte, deze passen helemaal niet in mijn nette burgerlijke bestaan van vroeger. Maar ja, de grenzen ontwikkelen zich verder. En ze ziet er geil uit. Rose kwam me dus bevrijden uit de bondagezak in de kelder. Ik verheugde me om wat mogelijk komen ging. Maar er gebeurde iets anders. Ze trok me ruw mee naar de rode kamer. Daar moest ik onmiddellijk op mijn knieën gaan zitten. Ze is weliswaar slavin, maar dat wilde voor haar niet zeggen dat ze zich door een oud vies mannetje als sletje zou laten gebruiken. Ook een slavin verdient respect. De rollen waren anders dan ik gefantaseerd had. Rose liet me weten dat ik een vieze oude opa ben. Met de schoenpunt van haar laars friemelde ze in mijn kruis. Ik zou me moeten schamen zei ze. Ze zette me tegen het kruis. Pols- en enkelboeien werden vastgezet. Ze haalde een paardrijzweepje en begon te teasen en te slaan. Ik moest mij zodanig aanbieden dat ze met het zweepje mijn pik goed kon raken.

Meesteres Denise kwam binnen en wilde haar graag leren hoe je dit verder aanpakt. Rose is immers nog slavin maar wilt zich verder ontwikkelen. Denise liet haar zien hoe je met zo’n zweep het meest effectief een slaaf kunt raken. Dat je met de paardrijzweep ook zijn tepels hard kunt raken. Ze deed voor hoe je de slaaf het beste in zijn kruis kunt schoppen. Om de beurt kreeg ik kicks en klappen te verduren. De dames zagen afwisselend de angst en de twinkeling in mijn ogen. De twinkeling omdat het ook inspirerend was hoe de dames onderling bezig waren. Ze hadden onderling veel lol. Denise gaf uitleg en daarna deed Rose haar best resultaat te bereiken. Ik realiseerde me zoals ik Meesteres Denise bezig zag hoe terecht het is dat Zij de award voor BDSM-ambassadeur heeft gekregen. Intussen moest ik ondanks dat ik goed vastgezet was kronkelen van de pijn. En Denise liet Rose ook nog zien en mij voelen hoe je met een goede uithaal met de schacht van je laars een stevige kick op de borst van je slaaf kunt laten aankomen. Rose bleek de hele middag veel gedronken te hebben om mij met een volle blaas definitief op mijn plaats te zetten. Dus werd mij gezegd weer te gaan liggen. Een enorme douche met haar champagne kletterde over mij heen. Over mijn gezicht, door mijn haren. In mijn open mond, zodat ik me verslikte. In het begin kon ik eventjes de bron bewonderen, maar vrijwel onmiddellijk kon ik niets meer zien omdat de nattigheid in mijn ogen liep. Ik voelde me vreselijk nat en vies. Ja, Rose heeft gelijk: ik ben een vies oud mannetje. Haha!! Het einde van een indrukwekkende middag. Ik heb genoten! Iedereen die wil meemaken hoe snel een jongedame zich kan ontwikkelen binnen de BDSM raad ik aan snel een afspraak te maken met slavin Rose.

Verhaal geplaatst met toestemming van Meesteres Denise waarvoor dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V