Nieuwe Onderdanigeman.NL online!

Het heeft even geduurd, maar O.M. is weer online! Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt, was de oude website bijzonder traag en was de navigatie niet altijd even logisch. Na de zoveelste “verdwaalde” bezoeker en het alsmaar oplopen van de laadtijd hebben We daarom besloten om de website tijdelijk offline te halen.

Zoals je kunt zien, hebben We niet stilgezeten in de tijd dat de site offline lag. We hebben de site een stuk overzichtelijker, sneller en – al zeg Ik het zelf – mooier gemaakt (met dank aan Eleonora ;)). Voorlopig kunnen We er dus weer tegenaan!

Doel nieuwe O.M.

Het doel voor de komende tijd is om jou als bezoeker meer bij de website te betrekken. Uiteraard blijven We zelf actief verhalen en artikelen schrijven en blijven We tips en informatie geven op gebied van BDSM, fetishes en taboes.

Daarnaast willen We echter meer nadruk leggen op input van subjes, slaven en – indien van toepassing – ook van (nieuwe) Domina’s. Denk aan ingezonden verhalen, gedichten, ervaringen en meer. Mijns inziens is dit veel waardevoller dan wanneer alle input van een handjevol mensen komt  en zo kunnen We gezamenlijk een nog veel waardevoller BDSM portaal van Onderdanigeman.NL maken. 🙂

Facebook fanpage

Lees je graag Onze verhalen en artikelen en bezoek je deze site graag? Klik dan rechts van deze blogpost even op de “Vink ik leuk”-knop van Onze nieuwe Facebook fanpage. Alle nieuwe artikelen, verhalen, updates en ontwikkelingen rondom O.M. zullen daar vanaf heden namelijk direct gepost worden. Klik dus op de Like-button en je wordt voortaan direct van alles op de hoogte gesteld!

Deana’s weblog

Helaas, helaas… Zoals Deana al liet doorschemeren in haar BDSM dagboek, heeft Zij het momenteel bijzonder druk met haar studie. Hierdoor heeft Ze Haar blogposts even op een laag pitje moeten zetten. Zodra Deana weer gaat bloggen, laten We je het weten!

Nieuwe Domina op O.M.

Om het tijdelijke gat van Deana’s studiedrukte te vullen, hebben Wij de hulp ingeroepen van een oude bekende… Deze “nieuwe” Domina zullen We aanstaande donderdag uitgebreid introduceren. De kans is groot dat je Haar indirect al kent, maar dat je dat op dit moment nog niet weet. Hoe dit precies zit, hoor je donderdag! 😉

Kleine verrassing

Zoals We voor het tijdelijk sluiten van O.M. hebben beloofd, ontvang je heel binnenkort een klein cadeautje om de opening van Onze nieuwe website te vieren. Iedereen die geabonneerd is op Onze nieuwsbrief of die is aangemeld voor SMD ontvangt aanstaande donderdag dit pikante cadeautje.

Feedback!

O.M. is sneller, toegankelijker en “makkelijker” in gebruik dan ooit tevoren, maar We staan ook open voor commentaar en feedback. Mis je nog iets op O.M. of heb je nog tips/suggesties zodat Onderdanigeman.NL nog beter wordt? Laat het dan even weten in de reacties hieronder! Ook als je de nieuwe O.M. juist wel heel mooi vindt, horen We dat graag. Samen komen W/we immers verder dan alleen! 😉

Dominante groet,

Artemis (en de rest van het team)

17 reacties op “Nieuwe Onderdanigeman.NL online!

 • 11 april 2012 om 17:31
  Permalink

  Dames,…

  Mijn complimenten! het was het wachten zeer zeker waard 🙂

  Heb wel een idee wie de nieuwe (extra) domina zou kunnen zijn

  Beantwoorden
 • 11 april 2012 om 21:20
  Permalink

  Jemig, die Kleine, Grote Hoogheid, Deana, voorlopig weg; we zullen Je missen !!! ik was net zo’n beetje blogfan van Je geworden. Shit, altijd wat.

  Maar het is voor het goede doel, zeg maar: Je studie.

  Het allerbeste, zet hem op; neem er de tijd voor en maak het af; en kom vooral terug (enne laat tussendoor gewoon eens wat van Je horen). Snik!

  Het is potdorie wel allemaal effe wennen . . . . ook die site !? Het zal natuurlijk wel weer aan mij liggen.

  Toch ben ik reuze blij dat Jullie er weer zijn !!! ‘met deze insteek’ (jargon). Een vertrouwd adres . . .

  Beantwoorden
  • 11 april 2012 om 21:34
   Permalink

   Ja, hans, hoe ouder je wordt, hoe lastiger de aanpassing! 😉 En voorlopig gaan We niet meer weg, dus wen er maar snel aan!

   Beantwoorden
   • 11 april 2012 om 21:48
    Permalink

    Artemis, Artemis, ja, ja, het zal wennen . . .

    Trouwens een voordeel van ouder worden is wel dat je vaak intenser van de dingen geniet. Dit om de moed erin te houden, natuurlijk.

    Genoeg gelamenteerd. ik ben er hartstikke voor, voor Jullie en voor ons !

    Beantwoorden
 • 14 april 2012 om 01:30
  Permalink

  ga zo voort
  het zie er goed uit
  met de groeten van slaaf ton 680-347-607

  Beantwoorden
 • 14 april 2012 om 14:06
  Permalink

  Ik heb alles nog lang niet bekeken, time is limmited helaas.
  maar van wat ik er van zie ziet er werkelijk heel mooi uit.
  Face boek plug in is ook heel mooi, en die aangepaste HTML modules ok top.
  1 ding wat ik wel lastig vind, en dat is de manier hoe de teksten worden beschermd. Ten eerste heeft het niet echt veel zin, ja pakt het zo met bv sniper of snag it, maar dat ter zijde.
  Maar het probleem vind ik dat het ook gebeurd in het vak van de reacties, hetgeen tot gevolg heeft dat als je een tik foutje maakt dat je deze dan achter af neit meer kan corrigeren. ( zo had ik dus geen zien om dat woord niet te verbeteren na al dat getik lol)
  Maar verder, prachtig mooi, schitterende inhoud (hop dames zet hem op, nu nog een forum)

  Groetjes……

  Beantwoorden
  • 14 april 2012 om 14:50
   Permalink

   We overwegen om die bescherming eraf te halen, want het is inderdaad niet heel gebruiksvriendelijk. Enneh… aan het forum wordt gewerkt! 😉 Nieuwe, snellere website had even prioriteit, maar de volgende grote update wordt absoluut het forum. Verwachting = binnen 1-2 weken. ^^

   Beantwoorden
   • 18 april 2012 om 10:46
    Permalink

    Word dat forum dan voor iedereen of alleen voor de betalende leden???
    Tien in de maand = 120 in een jaar,,en kan me zo voorstellen dat er in deze tijden best mensen zullen zijn die dat niet kunnen missen……

    Beantwoorden
     • 18 april 2012 om 13:44
      Permalink

      Lol uh nee…..
      Moet even zien te overleven,,,vraag maar eens aan Uw collega,,dan vat U het wel….sorry

 • 15 april 2012 om 12:00
  Permalink

  Top. copy beveiligingen hebben idd weinig zin, zij die het willen pakken het toch wel. Zelf begin ik er al niet eens meer aan, wat op internet staat is te “stelen”zo is het nu eenmaal…..
  Een forum zal echter vast veel belangstelling voor zijn en brengt leven in de brouwerij, die overigens ok weer positief wordt opgevat in de rankings van Google, hetgeen ook niet verkeerd is…..

  Beantwoorden
 • 16 april 2012 om 20:17
  Permalink

  Jammer dat het forum er nog niet is, maar ik zie al wel verbetering in de site.
  Onderdanigeman is ook actief op Facebook begrijp ik, maar dat is voor mij helaas geen optie. Er zijn daar ook vrienden en (oud)collega’s die toegang hebben tot mijn profiel, en helaas is, in tegenstelling tot wat men vaak zelf beweert, lang niet iedereen zo ruimdenkend, en sommigen geven ook openlijk toe dat ze er wat ouderwetse ideeën op na houden, Ik houd mijn onderdanigheid dan ook liever privé. Behalve voor enkele goede vriendinnen die er wel vanaf weten.

  Beantwoorden
  • 16 april 2012 om 20:26
   Permalink

   @ sub gj, je kunt gewoon een tweede Facebook profiel aanmaken met je slavennaam. Je zult niet de enige zijn… 😉
   Het forum is vanaf morgen Onze # 1 prioriteit, dus die zal heel binnenkort online komen!

   Beantwoorden
   • 17 april 2012 om 07:25
    Permalink

    Daar zal ik nog eens over nadenken dan. Al doe ik al zo weinig met het ene Facebookprofiel wat ik nu heb.

    Ook heb ik de pagina voor het aanmelden eens bekeken, maar ik heb besloten me niet aan te melden.
    Ik snap de beslissing om de mogelijkheid voor betalende leden in te voeren, en ook snap ik de roep om feedback / inspraak / meedenken. Wat ik niet goed begrijp is het besluit om die twee te combineren.
    Het lijkt me een gemiste kans om inspraak te koppelen aan het betalend lidmaatschap. En sowieso is het wat vreemd om onderdanige mensen meer macht te beloven. 😉
    Op de oproeppagina staat:”Spreekt het je aan als jij kunt bepalen wat voor verhalen er voortaan op Onderdanigeman.NL worden geplaatst? Of hoe snel er een forum of misschien wel chatbox moet komen? Of wat dacht je van de introductie van extra Domina’s binnen de community?”
    Nou, nee, dat spreekt me niet echt aan eigenlijk. Natuurlijk snap ik dat feedback op prijs gesteld wordt, maar die wil ik sowieso wel geven. Mij meer macht beloven hoeft echt niet. Graag geef ik mijn mening met het vertrouwen dat U daarmee doet wat U het beste lijkt.

    Ook zorgt het feit of ik betaal of niet, niet echt voor een community feeling bij mij.
    Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat een betalend lidmaatschap, zoals dat nu door U wordt aangeboden, voor mij weinig tot geen toegevoegde waarde heeft.

    Beantwoorden
    • 17 april 2012 om 10:09
     Permalink

     @ sub gj, bedankt voor het delen van je mening. Voortaan mag je dit per e-mail doen; dit is geen geschikte plek hiervoor.
     We verplichten niemand om lid te worden. Als jij geen bijdrage wilt leveren aan de site, vinden We dat dus prima. Zoals ook op de aanmeldpagina vermeld, is het een vrijwillig lidmaatschap, een symbolische steun aan O.M., enkel bedoeld voor volgers die echt achter de site staan en graag willen bijdragen aan de voortzetting en uitbreiding hiervan.
     Als je nog meer feedback hebt, kun je dit via het feedbackformulier insturen: https://www.onderdanigeman.nl/feedback/

     Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V