Kietelfetish

Jij bent vast ook weleens gekieteld en dan heb je gemerkt dat je reactie een beetje afhangt van wie het nou is die jou wil ‘doodkietelen’. Als het gaat om iemand die jij vertrouwt en waarmee je een goede band hebt, is het alleen maar leuk en best wel erotisch. Je doet dan ook geen enkele poging om je lachen in te houden, je kronkelt als een gek en probeert je gevoelige plekjes buiten het bereik van je zogenaamde ‘kwelgeest’ te houden.

Als daarna jouw kans komt, duik jij bovenop die ander en ben jij eindelijk aan de beurt. Je kiest dan natuurlijk de gevoeligste plekjes van je slachtoffer.

Als het écht leuk wordt en seksuele gevoelens krijgen de overhand, dan is de kans groot dat je de ander op een erotische manier gaat ‘afstraffen’. Vaak blijkt dan dat die ander daar ineens helemaal geen probleem mee heeft…

Het wordt echter een compleet ander verhaal als iemand jou gaat kietelen als een soort pesterijtje. Dan ben je ineens niet meer zo happy en zeker niet als het om iemand gaat waar je een bloedhekel aan hebt. Dan is het helemaal niet zo leuk meer. Zeker niet als ook nog eens deze kieteltips toegepast worden…

Dan wordt het een soort vernedering, vooral als je niet kunt ontsnappen. Het probleem is dan ook dat je eigenlijk je lachen niet kunt inhouden, want dat is een ingeboren reflex als je op een gevoelig plekje gekieteld wordt.

KietelfetisjismeJe wilt natuurlijk de pestkop zo weinig mogelijk voldoening geven. Je probeert dan uit alle macht om alles wat lijkt op kronkelen, worstelen, lachen of wat dan ook te voorkomen.

Op de lange duur echter gaat je dat absoluut niet lukken en houd jij jezelf niet meer in de hand.

Als iemand jou ongewild kietelt, dan maakt die ander inbreuk op de space die je gereserveerd hebt voor jouw intiemste vrienden en familieleden. Bovendien kan langdurig kietelen zelfs fysieke en emotionele pijn opleveren.

Kietelen als straf

Misschien begreep je het al, maar kietelen kan ook gebruikt worden als straf of marteling. Er doen zelfs verhalen de ronde dat je mensen kunt doodkietelen, maar dat moet je maar met een grote korrel zout nemen. Wel zijn er gevallen bekend waarbij mensen zijn overleden aan overmatig lachen. Dat heeft dan meestal te maken met een slechte hartconditie.

De oude Chinezen waren meesters in verfijnde marteltechnieken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de Chinese watermarteling, waarbij er dagenlang druppels water op steeds hetzelfde plekje van iemands hoofd vallen. Na een tijdje wil je alles bekennen wat de beulen van je vragen of je wordt stark raving mad.

Chinezen gebruikten een kietelmarteling die speciaal bedoeld was als straf voor de Chinese adel. Die marteling laat geen sporen na en het slachtoffer knapt daarna weer gemakkelijk en snel op.

Voetzolen zijn heel gevoelig voor kietelen door de vele zenuwuiteinden. Iemand die met een veer onder zijn voetzolen gekieteld wordt, breekt dan ook eerst uit in een heel hoog lachje en dat gaat al snel over in kreten van pijn en onbeheerst huilen.

Ook de oude Romeinen waren meesters in martelen, maar die pakten de kietelmarteling wat slimmer aan. Die doopten de voeten van het slachtoffer eerst in een zoutoplossing. Vervolgens zetten ze er een geit bij, die met veel genoegen het lekkere hapje begon af te likken. Als je dat maar lang genoeg volhoudt en steeds maar weer die voeten in de zoutoplossing stopt, krijg je iedereen klein. Lekkere jongens, die Romeinen!

Erotisch kietelen

Erotisch kietelenSommige slaven vinden het fantastisch om op welk deel van hun lichaam dan ook gekieteld te worden. Favoriete plekjes zijn de voeten, navel, oksels, tepels, ribben, buik, zijkant van de torso.

De ultieme kick is natuurlijk het kietelen van de genitaliën. Ook lichaamsopeningen en erogene zones zijn erg gevoelig, hoewel die meestal niet verbonden worden met lachen.

Op die plekjes komen heel andere gevoelens naar voren, maar dat weet je ongetwijfeld al! Kietelfetishisme is een van de vele vormen van fetisjisme die het levend spannend maken.

Kietelfetish

Die twee elementen van straf en beloning maken kietelfetisjisme tot een fantastisch spel, waarbij de ervaring van een Meesteres heel erg belangrijk is. Op de eerste plaats moet Zij er natuurlijk voor zorgen dat de vernedering compleet is, maar dat is niet het enige.

Zij moet natuurlijk ook, om het extra spannend te maken, jouw erotische gevoelens wakker houden. Een ervaren Domina is met recht een Meesteres in het verfijnd uitbalanceren van de tegenstellingen die spelen bij kietelfetisjisme.

Om het allemaal te maken tot één grote, fantastische en spannende erotische ervaring, zal je Meesteres een paar dingen goed in de gaten houden. Op de eerste plaats moeten natuurlijk alle plekjes waar jij gevoelig bent vrij blijven en goed bereikbaar.

Heel belangrijk is natuurlijk ook dat jij absoluut niet in staat mag zijn om die plekjes op welke manier dan ook te beschermen. Daarom moet je ook vastgebonden worden, zodat je geen andere keuze hebt dan de ‘marteling’ te ondergaan.

Daarvoor zijn heel interessante posities te bedenken en het belangrijkste is natuurlijk dat je zit of ligt, zodat zoveel mogelijk gevoelige plekjes bereikbaar blijven. Dat binden kan gebeuren met behulp van bondage touw, kettingen, boeien of verder alles waardoor jij geen enkele kant op kunt.

Een favoriet bijvoorbeeld is het achter je hoofd vastbinden van je armen aan je benen, zodat je oksels altijd vrij blijven. Als je Domina nog verder wil gaan, kan Zij jouw armen gestrekt achter je rug tegen je voeten aanbinden, de z.g. hogtie. Hierbij lig je op je buik, zodat die gevoelige voetzolen in de lucht steken en dan kun jij je lol helemaal op!

Zo zijn er nog een boel spannende posities te bedenken, maar daar komen we later uitgebreid op terug. Je Meesteres kan daarbij besluiten om je wat losser vast te binden. Hierdoor heb jij nog wat ruimte om amusant te kronkelen.

Als Zij jou echter wil laten boeten voor een vergrijp of gewoon omdat Ze er zin in heeft, kan Zij je ook zo insnoeren dat je echt geen kant op kunt. Bovendien kan Zij de suspense nog eens verhogen door jou een masker voor te binden. Hierdoor ben jij helemaal overgeleverd aan de genade van je Domina, omdat jij geen idee hebt waar Ze nou weer gaat toeslaan!

Enjoy or suffer!

Helena Bathory

16 reacties op “Kietelfetish

 • 6 januari 2013 om 00:18
  Permalink

  deze manieren zijn erg wreed . maar des ondanks zal ik ze toch wel eens willen ondergaan

  Beantwoorden
 • 19 april 2013 om 10:00
  Permalink

  hoi john
  lijkt me wel wat . waar kom je vandaan
  en hoe zie je het voor je
  groet home

  Beantwoorden
 • 15 april 2018 om 00:23
  Permalink

  Een tip voor mensen met een kietelfetisj is kietellife.nl
  Dit is een community voor mensen met een kietelfetish.

  Interessant artikel dit trouwens!

  Beantwoorden
 • 19 januari 2022 om 20:11
  Permalink

  Weet iemand hoe ik in contact kan komen met een vrouw die het leuk vindt om mij te domineren met kietelen. Ik heb deze fantasie al zo lang, maar ik weet niet hoe ik discreet in contact kan komen met zo een vrouw.

  Beantwoorden
  • 9 maart 2022 om 09:18
   Permalink

   Hoi Jan,
   Er zijn wel meesteressen die dat willen doen. Is wel tegen betaling. Je zou op sex jobs kunnen kijken.

   Of misschien is het leuk voor jou om een x met ons mee te doen.

   Groeten van John

   Beantwoorden
   • 25 mei 2022 om 19:23
    Permalink

    Hallo Anna ik kom ook graag in contact met jou. Ik heb jou een mailtje gestuurd. Groetjes van John

    Beantwoorden
  • 4 april 2023 om 23:59
   Permalink

   ik heb geen ervaring met kietelen ik ben meer de softie denk ik
   ook ik heb mijn wensen
   maar ja ik ben ook nog iemand die beperkt is
   groetjes anita

   Beantwoorden
   • 5 april 2023 om 09:13
    Permalink

    Hallo Anita
    Ik snap het. Wellicht wil je een kietel sessie met mij doen en kijken of je het leuk vind .
    Groeten van John

    Beantwoorden
    • 14 augustus 2023 om 00:12
     Permalink

     Hallo Anita,
     Ik heb interesse in jou wensen.
     En ik zou jou graag een keer willen kietelen als je wil.
     Groeten van John

     Beantwoorden
 • 26 mei 2022 om 14:00
  Permalink

  Je mag mij ook appen als je wil.

  En kan zijn dat mijn mail in jou spam box terecht gekomen is.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V