Viriele, oudere dienaar & aanbidder zoekt Godin… (!)

Meesteressen opgelet! Esau is een actieve, oudere dienaar en aanbidder van de betere helft der mensheid. Wij zetten hem in the spotlights omdat hij de laatste tijd teveel bot heeft gevangen of zelfs is besodemieterd door fakers. Na de breek een iets duidelijker onherkenbaar gemaakte foto, zijn directe contactmail en zijn eigen (ongeredigeerde!) oproep.

Hoewel de eigen sites van Klapjes Media geen dating zijn, plaatsen wij af en toe oproepen van onderdanige mannen van wie wij denken dat zij een steuntje in de rug kunnen gebruiken énnn… die voor onze geliefde Meesteressen van toegevoegde waarde zijn. “Onze” esau is zo iemand.

Oudere dienaar

Oudere dienaar zoekt Godin

De letterlijke tekst die esau ons nastuurde toen wij beloofden hem aandacht in de panelen te geven.

Ik ben een seksueel zeer onderdanige man, met vele jaren ervaring als lustslaaf. Ik geloof in de superioriteit van de Vrouw over de man, ook op erotisch en biologisch gebied. Daarom kick ik op vernedering, want dit benadrukt mijn nederige positie ten opzichte van de Heerseres die ik mag dienen.

Ik verlang naar permanente seksuele onthouding, dit brengt het beste in me naar boven: opoffering, toewijding en gehoorzaamheid. Het Vrouwenlichaam is voor mij als een tempel. Ik verlang er naar een dominante Dame te mogen aanbidden, Haar met Plezier en Lust te dienen, in ruil voor vernedering en pijn en mogen genieten van Haar schoonheid.
Ik zoek dus absoluut geen seks, want voor neuken ben ik als slaaf te min.

Ik verlang naar body worship, dat ik U wel mag aanraken, over Uw kleding heen desnoods en naar langdurige face sitting, likken, cbt etc. Ik ben een oude slaaf met een relatief hoog libido.

Ik bezoek U maandelijks en ben dan Uw eigendom, zo ook geldt dat voor mijn mannelijkheid: U bepaalt mijn kleine zaadlozinkjes, bv 1 of 2 x per maand, wat me gek maakt van verlangen om U te mogen aanbidden. U bent minstens 21, en ik vergoed 200 euro per sessie. Welke leuke Lady vindt dit leuk om te doen en wil me testen, uitproberen en gebruiken?

Contact

Esau is direct, zonder onze tussenkomst, te bereiken onder het volgende e-adres:

Nou, mooie binnenkomer of een mooie binnenkomer? Ennu… De beste man houdt ons op de hoogte. Wordt ie weer beduveld (en kan ie dat aantonen) dan zetten wij van deze site, alsook Klapjes, alles in om de betreffende faker offline te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V