Een fijne nacht slaaf! Deel 5

Wat is het donker en benauwd! Lig ik nu weer in die donkere kamer? Maar wat drukt er nu toch op mijn gezicht en borst? Wat ruik ik toch? Ik kan mij niet bewegen, hoe kan dit? Hoe komt het dat mijn knie zo’n zeer doet, wat is er gebeurd?

Er beweegt iets op mij. Huh? Het voelt overwegend glad en behoorlijk zwaar, maar ook vochtig en ik voel iets prikken in mijn gezicht. Zijn het mijn eigen baardharen? Het beweegt weer!! Uit de verte hoor ik stemmen. Vrouwenstemmen. Ze lachen geloof ik.

Oh, ik weet het weer: de geile Meesteresjes die ik ga likken en neuken. Ze zijn er voor mij! Ik rende de kamer uit en wat gebeurde er ook alweer? Shit, een rollator!! Die stond er nog niet en ik klapte erover heen toen ik naar ze toe rende.
Wat doet een rollator in de studio? Dat is toch alleen voor oude mensen die slecht ter been zijn? Of heeft Ze die voor mijn gebroken voet neergezet, de schat! Ik voel vocht op mijn gezicht, wat is dit? En ik ruik een kruidige lucht. Een beetje vissig eigenlijk ook wel. Wat??

KUT!! Er zit een kut op mijn gezicht! Met een kont eraan vast! Oh Herelief, mijn gebeden zijn verhoord – er zit een vrouw op mijn gezicht en ik mag likken! Het is zover!!
Mijn tong kan ik net genoeg uitsteken om te likken en ik proef nu een stroompje vocht. Is het kutgeil of… oh wauw! Er komt een beetje plas mee!! Ze plast gewoon over mijn gezicht! Ik voel haar gaan verzitten en haar schaamlippen spreiden zich uit over mijn neus.

Ughhhh! Wat een lucht! Vislucht!

Ik kan mijn hoofd niet bewegen dus ook niet onder die schaamlippen vandaan komen om een hap frisse lucht te nemen. De pis smaakt kruidig en zwaar, zeker de hele dag aan de zwarte koffie geweest of de hele dag nog niet naar het toilet. Ik voel een golf van misselijkheid opkomen, krijg ook nog amper lucht en spartel uit alle macht. Ik moet hieronder vandaan of het wordt mijn dood! Ze is zwaar en ik hoor gelach om mij heen. Lachen ze mij nou uit?

“Zie je hem spartelen, dames? Sta maar even op Toos. Laat hem maar even ademhalen, anders eindigt zijn avontuur nu al en moeten we de ambulance nog bellen.” Man zwaar mishandeld en gestikt onder vrouw in smstudio – ik zie de koppen in de krant alweer voor mij. Dit gaan ze niet menen toch?

Ik zie langzaam licht verschijnen en boven mij een grote, bleke kont hangen. Lange, wijd openstaande schaamlippen tussen dikke dijen met putjes erin en het gelach wordt harder. Nu kan ik iets om mij heen kijken en ik zie een paar oudere vrouwen om mij heen staan, de Meesteres zelf lacht mij honend toe “En Sjaak, ben je al een beetje bijgekomen van de klap? Tjongejonge, wat een salto maakte jij zeg!
Dit leek mij de enige juiste manier om jou snel bij te brengen en daarbij…zo ben je meteen nuttig voor de dames hier”

Nog steeds liggend op de grond voel ik dat ze mij met hun handen op de vloer gedrukt houden. De kont van daarnet is van mij afgestapt en draait zich nu naar mij toe. “Wat lik je lekker, sletje. Dat mag je straks nog eens doen, want het was al een flinke tijd geleden voor mij dat ik zo’n lekker jong tongetje heb gevoeld.” Vanachter haar brillenglazen lacht ze mij toe met een geile blik, haar blote hangtieten deinen mee.

Vol ongeloof bekijk ik de dames nu een voor een; een van hen ziet er best goed uit met krachtige ogen en een redelijk goed lijf, denk ik. Ze heeft een rood kanten topje aan waar haar tepels doorheen prikken en een zwarte lakrok die strak over haar ronde buik spant.
Een andere is een stuk jonger met lange zwarte haren, tieten als meloenen en zo rond en naakt, dat ik er bijna verlegen van word. Ze richt zich meteen in volle lengte op en vanuit mijn positie kijk ik bijna recht haar gleuf in. Dik behaard en vlezig. Er druppelt wat vocht aan terwijl ze haar vinger eruit haalt en snel in mijn mond stopt. Automatisch open ik mijn mond en zuig aan haar vinger: ze is geil, dat is zeker! En ergens smaakt dat zo lekker, dat ik Pikkemans meteen voel reageren.

Aan de andere kant staat een vrouw die mij aan mijn oma herinnert. Oh nee he? Laat dit niet gebeuren, alstublieft lieve Heer. Red mij!!! Net als bij mijn oma, heeft deze vrouw ook haren op haar kin, een brilletje, grijs haar en wanneer zij zich voor mij omdraait, trekt ze haar billen wijd uiteen.

“Lekker hè, jongen? Ga jij mijn gaatje daar zo lekker vullen? Dat likken van jou daarnet voelde al zo veelbelovend!”

Zij was degene die op mijn gezicht zat en waar ik dacht mijn eigen baardharen gevoeld te hebben, waren het dus de haren die op haar billen en kut zitten. Oh Lord, have mercy!!

Ik schud nu driftig van ‘nee’, klem mijn lippen stijf op elkaar en hou mijzelf voor zeker niet vrijwillig mee te werken. Zo lang mogelijk dus tegenwerken mits Pikkemans mij dat toe laat, want de geile vonken schieten door mijn lendenen. Ik wil het niet toegeven dat ik er gek genoeg toch geil van word, maar mijn pik verraadt mij gewoon. Zoals altijd.

“Oh kijk nou, daar komt zijn voorvocht al! Wat een geil jong, hè? Ik ga vast even proeven hoe hij smaakt. Oma bukt zich nu voorover richting mijn pik en net voordat ik in tranen wil uitbarsten hoor ik haar zeggen “Hier Anne, hou jij mijn gebit even vast.”

Wordt vervolgd

Met voortdurende dank aan Meesteres Kate

2 reacties op “Een fijne nacht slaaf! Deel 5

 • 6 december 2020 om 19:42
  Permalink

  Mooi verhaal weer!
  En als je onderdanig wilt zijn heb je niet het recht om ook nog kieskeurig te zijn.

  groetjes,
  breislaafje
  brei{MrsM}
  [email protected]

  Beantwoorden
 • 18 december 2020 om 15:50
  Permalink

  Zo vernederend hoort het te zijn! Iedere vorm van eigen waarde inleveren, er zijn alleen voor het genot van haar en de haren.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V